Посрещат Найджъл Кенеди с гайда, суши и шампанско

С гайда ще бъде посрещнат на летището в София виртуозният цигулар Найджъл Кенеди. От ручилото на родопския музикален инструмент ще прозвучи прочутото парче Summer Time.

Обратно в новината

Коментари - Посрещат Найджъл Кенеди с гайда, суши и шампанско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кечашки- станчев, ти знаеш ли кой е Найджъл Кенеди та говориш глупости? Ей, че невеж народ има в тая държава! А ти като не си залязваш що не покажеш какво можеш, а? Колкото по-малко злоба, толкова по-добре, нали? Де да беше и ти залязваш като него, ама не си. И съм сигурна, че в тоя си живот никога няма да бъдеш. Много завист и злоба има в теб, а господ на бодлива крава рога не дава.

Парвенюта - имам впредвид кметове, политически фигури, шефове на това -онова, хора ,които ходят за да ги видят, че са интелигентни.

Кенеди е бил , е и ще остане звезда от световна величина . На неговите концерти парвенюта не съм забелязал , те си падат по вашите заведения - чалгарниците.Невежеството не е аргумент. Ако ме разбирате.

до 3-о-браво:)подкрепям мнението ти:) аз дори не знаех за марио хосен и благодарение на теб науших нешо за него:)трябва да подкрепяме нашите творзи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бах този джаз.

тука всяка "звезда" която позалезе и започва да се влачи в булгауру всяка година

"отбрани гости", значи май няа съм там май ...

Голям шум около този nigel. В резултат на концерта ще е пълно с парвенюта, които иначе изобщо не ги интересува тази музика. България има не по-лоши музиканти, за които не се пише нищо - например Марио Хосен.

Да, прав си, Хосен ми звучи съвсем българско!