Енио Мориконе неочаквано пристига у нас

Италианският композитор и диригент Енио Мориконе по всяка вероятност ще направи своя първи концерт в България тази есен, писа Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Енио Мориконе неочаквано пристига у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дежурната пасмина жалки, неориентирани, болномозъчни форумни цървули да замълчи с плюенето и плюнченето и да сведе почтително глава, защото Енио Мориконе е велик композитор, на чието посещение можем само да се радваме.

Музиката на този композитор е просто божествена!

Стара традиция стана да изва всеки, навършил 65-70 години, но още имащ желание да прибере някой и друг лев.....Защо не дойде прпочутият маестро примерно преди 30 г. в разцвена на силите си, а тук строяхме развитото социалистическо светло общество на братство и равенство, от всекиго според способностите - всекиму според нуждите и т.н. щуротии....Тъкмо Бае Тоше щеше да го посрещне с нещо от рода на: "Айде, бе, другарю Марокане, къде се губиш? Пишеш ли песни, пишеш ли? А-така, пиши, писането е убава работа. Аз мноо обичам твоата убава музика, да знаеш, наявремето преди Девети септември илядо деестин и четирисет и четвръта година все си ги слушааме тия твои песни у землянката при патризаните, ха-ха-ха!!"

Ейййй, как ми бърка в здравето, когато някой ГЪЗ като теб реши да повърне във форума към дадена новина, която дори не го интересува (очеизвадно)!! Слушал ли си Енио Мориконе? Не си, сигурна съм! За тва плещиш глупости за старци, коит идват тук само защото не са успяли през комунизЪма. А не можеш и грам да осмислиш, че това е вероятно ЕДИНСТВЕНИЯТ шанс за нас българите тук да го видим и чуем на живо, този велик творец, който цял свят го е признал и има милиони хора, които и последния си лев ще дадат, за да го видят, докато е жив! Глупак си ти, но за сметка на това - голям.

Неграмотни скоте, радвай се , че си още жив и можеш поне да обикаляш около залите и стадионите по време на "пенсионерските " концерти. Такива примитиви, недоволни от всичко и озлобени срещу всички само замърсявате жизненото ни пространство. Поздрави!

Пълна балканска мистерия с нежно италианско звучене", смеят се негови фенове. Брей, много литературно настроени тези фенове. По ми прилича на инвенцията на някой ПР.

Защо неочаквано..Аз го поканих..

Гений.

Велик!

Първият концерт на Мориконе у нас беше през 1993 г.

ВЕЛИК КОМПОЗИТОР!