10-годишно момиче е новата любимка на Америка

10 годишната Джаки Еванко от Пенсилвания е новата любимка на Америка.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно момиче е новата любимка на Америка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте! Чух малката американка с ангелско гласче, но ако искате нещо още по- страхотно, напишете Lucia Garcia Guerrero- yuoutube. Едно истинско слънчице от Испания. КУКЛИЧКА!

Хайде малко да уточним нещата - дали пее хубаво на нивото на оперна певица или е добре за 10 годишно момиче? Аз мисля, че е второто. От такова възхваляване и главозамайване не се знае как ще се развие и докъде ще стигне - сигурно е само, че не е имала и няма да има детство, а родителите и може би си точат зъбите по-скоро да започне да печели за да харчат.

Това дете е уникално! Слушах го и още не мога да повярвам.. ОТКЪДЕ го вади този ГЛАС (за техника на пеене/дишане/микрофон да не говорим!) само на 10?!? Такива таланти са едно на милиони, истински бисер :) Гледайте я в нета, няма да съжалявате ! :)

Прекрасно дете, прекрасен глас, прекрасно изпълнение! Но, защо ли в мен остана съмнение, че пее на живо? А, дали не съм гледал клипа й от предаването "Америка търси буфосинхронисти"?

Ами нашето детенце,което пя песента на Елица и Стунджи-перфектна

Това е дар от Бога. Да е живо и здраво детето и много късмет, дано не го употреби шоу бизнеса.

А на племето нгоро-нгоро коя е любимката ?

печена и пълнена със зеле

Уау. Току-що я чух и останах поразена. Гласът й е изключителен, превъзходен, великолепен. Такова малко същество, откъде го вади тоя глас... Истински феномен. Сега пее така, представям си като стане на 30 какво чудо ще е...

Може и нищо да не стане! Много от феномените се проявяват в млада възраст и повече не се доразвиват. Това е като много умните деца в млада възраст, за които всички си мислят, че като пораснат ще станат нещо изключително. Болшинството от тях обче достигат до някакво ниво на развитие и след това са като всички-що годе талантливи индивиди. Е, не казвам, че е малко, но не е върха, както се очаква от тях. Атрактивни са докато са малки.

РАДВАМ СЕ,ЧЕ ИМА ТАКИВА ПРЕДАВАНИЯ ЗА ДА СЕ ОТКРИЯТ СКРИТИ ТАЛАНТИ.ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕТО.

Да е живо и здраво детето и дай боже да продължи и да стане известна певица.

Уникално е детето, браво!!!

Страхотна!!! Ето: http://www.youtube.com/watch?vSKhmFSV-XB0

Току що гледах нейно клипче. Това момиче е някакъв феномен. Уникално е добра. Напишете Jackie Evancho в гуугъл и ще я видите.

Гледайте на този линк: http://www.unfinishedman.com/amazing-10-year-old-opera-singer-from-americas-got-talent-jackie-evancho

А дали го има някъде изпълнението да го видим?

БРАВО

Навсякъде има надъхани майки - изглежда и ти си от тях

А ти си от ония тъпи и завистливи бг "еуементи", за които намеква коментарът на МАМА.

ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е ДЕТЕТО И КЪДЕТО БОГ ДАЛ ЩЕДРО СИ ЛИЧИ !!