Слави Трифонов остава на екран

Слави Трифонов ще води предаването си и през новия тв сезон. Първоначалната информация, че bTV няма да продължи договора си с компанията на Дългия „7/8“ и шоуто ще падне от екран заради нисък рейтинг, се оказа невярна.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов остава на екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоуто на Слави започна през 2000 година, а през 2003-2004 беше на върха. Обаче след 2005 година започна да запада. Защо пред 2003-2004 беше по-популярно ли? Ами първо нямаше безсмислени риалити конкурси в предаването, второ имаше повече време за разговор с гостите, трето тогава студиото беше по-свежо - особено със жълтото и синьо диванче. Четвърто, тогава Слави не се занимаваше толкова много с политиката, а ни развличаше. Стига толкова политика, писна ни от нея!

Жалко! Ще ми липсват Емилио, Мариано, Хуан, Белен, Карлос, Лусия, Конча, "Билката" и всички останали "щури съседи"... :-( Наистина, много жалко!!!

За лятната програмна схема на битивито 2010.Не ми хареса не беше направена като хората.Двама завинаги свършва със отвратителен финал.Мразя кървища.Щурите съседи са много безинтересни и скучни.На тях човек заспива като ги гледа.Общо взето това лято нямаше какво да се гледа За това се радвам ще Листопад и Шоуто на Слави се завръщат .Те поне не са скучни като някой филми и не ме натоварват.

Радвам се ще шоуто на Слави се завръща .Липсваше ми много. Тези които го плюят ги е страх от истината които казват за тяхния любим бог премиер София.Това най много дразни герберите,

Златино ти си типична пловдивчанка - неграмотна, нагла, проста и неука, но затова с огромно самочувствие.

Слави, Иван, Андрей и дуги такива, ако не днес, то утре, ще се окаже, че са били употребени и изходени. Жалко, че бяха талантливи.

Тук някои говорят за злоба. Но аз по-голям злобар от Слави не съм виждал. Други се впечатляват, че има много прост народ. Така е, като всяка вечер от предавания като "Шоуто на Слави" се изливат тонове простотия.

30.08.2010 08:51 Слави е компилация на най лошите български национални черти и не притежава нито един от добродетелите на българите! Естествено е да го харесват хора с нисък интелект или такива които имат интерес от това!

Много отдавна не го гледам.Ако е още на екран,то е защото е в синхрон и допада на посредствеността,която преобладава сред нас.Много зле възпитава.Това не е работа,а напъване.И огромно самочувствие без покритие,съвсем типично..Вижда ми се като хулиганче на екранче:)

10-тина одобрителни коментари от над 100. 10% е може би реалният процент хора, които го гледат и му се възхищават. Може и професионално да прави предаването си, но повече дразни с поведението си. Да сте попадали на интересен гост напоследък? Не, и на тях им писна Дългия да им се хвали и да ги поучава, докато се опитват да вземат участие в монолога му. Сервилниченето му пред Гоце, в услуга на собственика на БТВ-Краси Гергов и плюенето по Б.Борисов преминава границите на комедийния скеч и дава представа, от къде идват парите. А позьорският му патриотизъм не отговаря на криенето на доходи и неплащане на данъци в България. А иначе... който харесва чалга и обича да го пързалят - моля, да си го гледа...

Има поговорка- "Стисни ме ,Пенке-зорлам да пръдна"

Иван и Андрей, Слави и Сергей. Те са като онези упорити гадинки от реклама на Доместос. Отдавна трябваше да са изтекли ... в канализацията, но те, колкото са по-отврат, толкова по се напъват да се показват.

Слави кой...?!?!? Не го гледам!

А бе плювалници ,вие ако си вършите работата както Слави Трифонов България ще е райска градина.Тъпи ,зависливи малоумници ,що не се погледните вие колко струвате? Успех на "Шоуто на Слави"!

А ако не си плащаме данъците /като него/ ???

Ani, мога с чиста съвест да те нарека "евтина, тъпа, завистлива малоумница", но няма да го направя. Няма да го направя, защото по този начин ще падна на твоето ниво и на нивото на уважаваното от теб т.нар. "шоу" с изтрещел, псевдо водещ. А, бТВ-то щом искат да осигурят неконкурентно ефирно време на конкуренцията, моля - да продължават договора с плешивия прост старец.

Иииии - много интелектуалци се извъдиха много нещо.То да те заболи главата от ''културни изказвания'' и "правопис".Много ми е чудно тези критикари,дето само кусури намират,какво са постигнали в живота.Сигурна съм че не могат да се сложат на малкия пръст на Слави.Но нали сме българи - дай да плюем по този който го може,за да не видят другите колко всъщност сме ''малки''ние.

Юле, лошо ти е! Завий се!

слави умее да прави шоу и го е доказал. само,че предаването трябва да се разнообрази сас сценарии , артисти и гости.не трябва да зацикля на едно място,а да се разчупи и раздвижи

че кой го гледа тоя нещастник?

Нещастник си ти, защото си пропит от злоба. И винаги ще бъдеш такъв. От злобата отърване няма, за съжаление. Злобата и завистта са грехове, да си знаеш.

(нарочно не пиша главна буква, не я заслужаваш), трябва да си промениш ника на "тетка", повече ще ти отива на злобния тон!

Да ви е честит този гений! Напълно отговаря на вкусовете на тъпия и прост масов българин.

Абе не го харесвате, а всички го гледате. Истината е една - той е голям шоумен и такъв ще си остане!

Жалко, още една година ще гледаме повтарящите се глупости на Слави. А можехме за този един час да видим нещо по-хубаво!

ОТКАКТО славчо ВЗЕ ДА ПЛЮЕ ГЕРБ МНОГО НИЗКО ПАДНА НО ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ ИСКА ТОЙ ВЛАСТ И ВЛИЯНИЕ НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С БОЙКО И МНОГО ГО Е ЯД НАПРАВО СИ ЛИЧИ ЗАТОВА ГО МРАЗЯ НЕУДЪРЖИМО

Прости, простиииии, безумно прости са хора като тебе! Затова целуват карката на Бойко и мразят най-успешния шоумен. Това е по простотията - да сме стадо пред овчаря (пожарникаря) и да мразим кадърните, богатите, красивите, успелите ... защото не можем да сме като тях, но пък сме чудесна ПРОСТА рая!

добре че селянина не е овчар, особено културно ценни са скечовете в предаването. Цинизмите са особено добро шоу, чалгарските изпълнения също

Теди от 1 година Слави започва с Бойко и свършва с Бойко. Шоуто не е на Слави а на ЕКИПЪТ му. Уважавам техният труд. Но припомни ми дали някога в шоуто е имало скеч с Ахмед Доган? Слави не реагира дори след откровенията /аз разпределям порцийте на финансиране в държавата и около мен има обръчи от фирми/. Не ти ли прави впечатление положителния образ на Бойко докато бяха приятели и всичката пумия, която изсипва върху него сега след като му отказа една порочна сделка? И едно лично мнение - За първи път начело на държавата застава Мъж.

надяяя , първо си погледни правописа , и тогава пиши коментари...явно всички герберчета сте неграмотни ... и не Слави е чалгаджии , а Бойко и всички негови подръжници сте най- големите чалгаджии и утрепки в България , но се радвам , че ставате все по- малко и по- малко ...всяко чудо за три дни , нали така ... така... Бойко го чака съдбата на НДСВ ... примири се , това е истината ... времето ще го докаже ... ако искаш да се хванеме на бас за колкото искаш пари ., а .... какво ще кажеш , а....

Мисля ,че никой уважаващ себе си българин и що годе имащ капка интелект ,отдавна не гледа това чучело.Кукловодите много се лъжат като залагат на простотията.Жалки са.

О, не! Бъркаш. Много точно са си направили сметката - чалга-мисленето и чалга-поведението ВЕЧЕ е обзело огромната маса от народа. разбира се, това сачи, че интелектулания потенциал на този народ е твърде ограничено, но това е положението... Масовата простащина и тъпота (т.е. чалга културата) вече победиха в Булгаристан.

Прав си, но аз винаги съм бил на мнение, че Слави Трефонов постави началото на ЧАЛГА КУЛТУРАТА в Б-ия: чалга музика, просташки и дебелашки хумор, тъпи вицове и пр. Неговия принос за опростачване на min 30% от българите е ОГРОМЕН.

Слави е добър шоумен и не го плюйте,всяка вечер да си на екран е много отговорно и трудно.Радвам се за нето и екипа му.

Когато този тип слезе завинаги от екрана , ще приема , че нещата са започнали да си идват на мястото след дългия мутренски преход ...

Никога не ми е харесвал, обаче имаше на разположение много пари за да прави разни конкурси, да раздава подаръци и да трупа популярност...Дори искаше да влиза в политиката и да й влияе зад кадър. Чудя се защо не го проверят данъчните заедно с цялата му група. Няма да има по-лесен начин да се свали от ефир.

Малко ми обръзна вече да го гледам.

Аз отдавна вече не го гледам. Предавания му са абсолютно просташки и скучни. Разкарайте го този малоумник, ще направите добро на хората.

Радостна новина. Така никога не забравяме, че простотията е сред нас.

чичо, наистина във всяка лоша новина може да се открие нешо хубаво! Вече не се дразня чак толкова от присъствието му на екран, не че го гледам де, не съм чак такъв мазохист...

Много се радвам за това , аз го харесвам.А такива дето казват че му е нисък рейтинга-много се лъжат

Предаването е най-доброто в България, нивото е достатъчно високо, дори признато и на вън, а и ясен пример е несполучливите опити за копиране от всички, решили да правят токшоу. Не е казано, че на всеки трябва да му хареса, особенно ако се оприличава на някой от героите. Има много по смислени предавания за тези с участието на проф. Вучков, Азис и тем подобни. За тях добро аз не мога да кажа, но и не бих ги гледал, за разлика от тези които "не" гледат "Шоуто на Слави". Предаването е номер 1 и трябва да го има.

Мдааа, предаването е добро за почитателите на попфолка във всичките му сфери - музика, стил на обличане, стил на говорене и т.н. Слави Трифонов е един от най-виновните за умишленото профанизиране на хората в България и налагането на тоталната простотия като стил на живот.

НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ БТВ. ИМА ДРУГИ ПО ИНТЕРЕСТНИ КАНАЛИ. НИЕ ОТДАВНА НЕ ГО ГЛЕДАМЕ.

вече досадна личност

Слави е шоумен номер 1! Пожелавам му здраве, любов и успех на предстоящето му турне!

така е! ако не беше нямаше да сабира толкова публика в градовете. има ли друг да се е задарял толкова време и да се е срещал с балгарски и световни звезди?

Само две неща си останаха непроменяеми в тази страна. И двете си приличат, макар че уж се карат. А междувременно....пропаднал бул. "Черни връх", или се срутила стена по главите на хората-пенсионери и безработни, които, незнайно защо, упорито отказвали да дадат по 40 000 лв. за поддържане на фасадата.....Абсурдистанска му работа.

Писна ми ужасно от тази муцуна слави, мн ме дразни и ми е отвратителен.Мн ми се изкаше да изчезне от екрана и вече никога да не го виждам, но той има парички и работи с мутрите, оправил си е нещата.

Няма отърване от тоя..Докога ще се блещи този неуравновесен тип от екрана ??Стига вече експерименти с нервите и търпението на зрителя !!!!!

ПО-ДОБРЕ ТОЙ,ОТКОЛКОТО ПРОСТАЦИТЕ ИВАН И АНДРЕЙ ИЛИ ВИТО СВИРКАТА

Слави е компилация на най лошите български национални черти и не притежава нито един от добродетелите на българите! Естествено е да го харесват хора с нисък интелект или такива които имат интерес от това!

от 10 год не го гледам туй предаване е за средния българин, който е около 90% от популацията - прост народ слаба държава :-)

Абе хора, какво значи изчерпал се бил?. Джей Лено и Лари Кинг не се ли изчерпват за толкова години? Вие какво очаквате от ежедневно шоу? Това да не ви е един път в месеца, че да очаквате винаги върхов рейтинг? Не че няма какво още да се желае, но все пак трябва да се признае, че шоуто има доста добри попадения: вечерта на актьорите, добре поднесена злободневна сатира и т.н. Както и да е - щом не ви харесва има още доста телевизии гледайте тогава сапунките по Диема Фемили.

слави е супер стига злоба в тая българия трябва да се научим да сваляме шапка на тези които наистина го могат

От години вече не го гледам! Изпростял е ужасно, и той, и шоуто му и сценаристите му! Разчитат единствено на евтини простотии, повтарящи се до болка!

Може да е дразнещ за някои обаче знае как да расмива хората!И според мен много хора гледат предаването му!

и ти, марийче ме раСмиваш?????

Тия неговилите сценаристи са? Кво са завършили, написали лиса поне по един малък разказ или фийлетон? Само "пействат" тъпи мутренски вицове и изрезки от вестници (нукой не се е сетил да си потърси авторските права) и му ги пробутват да чете! И понеже са тъпи и в това нямя никакъв хумор, членоподобна глава е принудена да се ги срича с изкривено язвително гримасничене. И за това получават бол пари и скандализилат обществото! Що не ги пусне да му направят самостоятелен свой материал и да им види бездарността.

НА КОЙ МУ ПУКА ДАЛИ СЕ ГЛЕДА ТОЗИ - ВАЖНОТО Е ДА ПАДАТ ПАРИ КАТО В ТОТОТО- ДАВАТ СЕ А ПЕЧЕЛИВШИТЕ НЕ СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ?!

Не го гледам, не ми е интересно. Все едно и също - тъпи вицове, скучни гости и арогантно поведение на дългия.

От години не го гледам. Не понасям просташкият им и селяндурски хумор!

А бе вие малоумни сте та това е Слави ИКОНА В БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ не може да говорите така....

Жалко че остава...уви..:-(

от коментарите виздам це тои има едва 10% одобрение...за мен този е пулен смешник....!! с тая депресирана физиономя и поведение....тругнал да става комедянт !! залук тип !! хванал празната пазарна ниша....преди 10 години..., но веце е залук !