Коментари - Лили Иванова издава нов албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само 2 октави диапазон, затова или вика, или шепне. Никакъв хит, скучновати песни, с напън да бъдат съвременни. За гледане - не е приятно, или се кекерчи, или се лигави. Да е жива и здрава, та 3000-та година да издаде The best.

коментара ми харесва, но това,,евала,,- не! има друга дума-,,браво,,

Аз също присъствах на концерта й във Варна през м. август и мога да кажа само едно голямо браво за удоволствието, което тази невероятна жена достави на всички. Толкова бисове имаше накрая, че тя помоли публиката да си тръгва вече, защото е късно. И още нещо - изпълнението й на Черната овца беше зашеметяващо. Защо е тази злоба в коментарите???

То бива-бива човек да се....., ама чак пък толкова?! Когато почти нищо естествено не ти е останало, а неистово искаш да се правиш на гимназистка, става отначало смешно, а после е гротескно и трагично. човек трябва да остарява естествено и неусетно, така и така ще се случи и не може да се избегне. Тогава какви са тези напъни, кому е нужно? Не е ли по-добре да те запомнят на върха и в силата ти? Все едно да пуснат Мария Гигова или Нешка Робева примерно да играят на подиума... Нали? А защо не, логиката на масите е същата.....Хората от сой и с достойнство знаят кога точно да се оттеглят. Вижте една Лиана Андонова какво направи - певица от световна величина, красавица, но-о...и интелигентна. И все още си е на върха, достолепна и царствена.

Човешката злоба край няма.. Лили е на 71 години. Има пенсия 100 лева, има пари, защото работи все още и защото иска. Вярно е, всеки има собствен стил на музика, но предпочитам Лили Иванова пред чалга ' музиката'- култура. Прочетете малко книги, а не чуждите злобни слухуве, от тях полза няма.

Лили кара бясно мотор, Спира я полицай и казва: "Двеста!?" Тя сваля каската и казва: "Каската ме състарява малко..."

Засрамете се !Дали някой по света има такова отношение към Тина Търнър, например,която е на възрастта на Лили? Гордея се ,че имаме Лили Иванова ,нея никой никога няма да я забрави,тя е епоха в нашата култура.Всички нейни противници говорят ,защото и завиждати не могат да бъдат като нея. Дано още дълго да твори и да остави след себе си още много от своето изкуство.

всичко е добре, ако не се държи като петгодишна лигла. Да си видяла тина търнър да се превзема и лигави, да пее лигаво, плюс това от определена възраст не се явява по концерти, камо ли без гащи

има енергия и силен дух. отива и. тина сащо- те са големи. само мадонна това, което прави на сцената- може да си го прави в кащи. има разлика!

На 23 август Лили Иванова имаше концерт във Варна.Коннцертът беше страхотен,песните великолепни,изпълнени с невиждан професионализъм.На такива талантливи и можещи хора предварително всичко се прощава.

Браво на Лили!Тя винаги е върхът!

Браво Лили!Щурмувай!Желая ти още по-големи успехи сред хората от нормалните страни,които ценят таланта,а не силикона!

тази старица и от ковчега ще досажда.

,,аман,, не е балгарска дума. коментара ти ме отвращава. толкова злоба-защо???

Няма също в речника и дума 'балгарска'. Има 'българска'.

Нали пенсията и е ниска?!Откъде пари за албум?Времето и отдавна е отминало.Песните и са изключително елементарни /Без радио не мога !!! / Вече е смешна и жалка. Не си помни текстовете и не вдига глава от стойката с белите листа,когато е на сцена.

не гледаи в портмонето на лили. за да видиш малко силикон в чалга певиците си готов да подариш своето

"...Лисицата като не стигнала гроздето казала, че е кисело..." това представлява вашето злобно гракане - гракане на дребни, нищожни душици, които не са постигнали нищо съществено в живота си и плюят по другите, които са направили и ще оставят пътека в съзнанието на стотици хора. Е това не можете да се примирите - че вие сте "никой" и на никого не му дреме за вас - включая и на самата ЛИЛИ.

хаиде стига с тези клишета. не сме длажни всички да я харесваме, а и не забравяи,че много от нас са лекари, адвокати,художници, музиканти и сме постигнали нещо. музиката е вапрос на вкус. лили просто не може да преживее, че толкова години е на сцената и никои в чужбина не я знае. затова сега преди да се пенсионира иска да прокара нещо в стил чил aут та белким се прослуша в чужбина.

Е, тя от чужбина тръгна, де! Ако броите Румъния и ГДР за такава. Не само западните (разбирай капиталистически) държави са чужбина.

мадонна беше освиркана на последния си концерт- повече сексапил,отколкото глас.а е по-млада от лили,това значи че на70 години няма да има и двете неща!

винаги е супер , затова далбок поклон пред вас г-жа иванова *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАЙ-ГОЛЯМАТА И НАЙ-ДОБРАТА ИЗПЪЛНИТЕЛКА В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПЕЕШ

Страхотно самочувствие има тая бабка! Не може да пее, изглежда като крокодил, авер е на Тутанкамон/нищо, че се изкарва по-млада/, обаче стиска пари за албуми! Не знам кой може да издържа на гракането и? Вади албум след албум, нищо че никой не купува! Щяла да пее до 90-че тя 90 отдавна ги е минала,като и гледам ръцете и шията!

Браво и поклон пред Вас, ЛИЛИ ИВАНОВА!!! Вие сте най-добрата българска изпълнителка - искрено Ви се възхищавам и Ви се радвам на успехите!

а най-забележитлните й успехи бяха като снаха и жена на комунистически величия и като доносник, който топеше и хулеше един наистина велик глас - Емил Димитров

ти по това време на луната ли беше? каква вразка има таланта с политиката?

По-груби, невъзпитани, прости и комплексирани мъже никъде другаде няма.Ехо, по улиците с дни можеш да не видиш един, който да става за нещо, я се осъзнайте и не намирайте кусури на другите..Злобна, селска паплач...

"Гарднър е известен с мастерирането ", трябва да се чете "Гарднър е известен с масторбирането "

ех, колко прости, прости, прости, злобни и неграмотни саздания, страшна работа!пише се "мастУрбиране", а не "мастОрбиране", глупако!!!явно само това правиш, но поне се напуни да го напишеш грамотно, малоумнико!

Е, ако ще си правим забележки за правописа то се пише сЪздания. Може и без обиди.

а ти сигурно на задник прилицас лили е велика *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Благодаря ти ,че те има,бъди жива и здрава !Поклон пред твоето трудолюбие и талант!

докога бе!

А няма ли така пътьом да завърши "Естраден отдел" на Консерваторията? Има време... И да почерпи поне едни лимонови резенки по повод новата си пенсия от страховитите 119 лв., какво се стиска, срамота е и грях от бога и хората. Е-ех, навремето какви само инжекции биеше като медсестра в Разгра-а-ад, направо приказка.

Браво Лили!Винаги си била на върха!С нетърпение очаквам новия албум за да го чуя.Пожелавам успешен старт,в което не се съмнявам като имам предвид изпълненията на Лили!

боже какъв потос. Къде ще го чуеш, няма ли да си го купиш та да допринесеш за творчеството на великанката

БХууууаХАхаХАааа хаха ха

Ех Лили, Лили....ГОЛЯМА СИ! НАЙ-ГОЛЯМАТА!Няма твоя песен, която да не ми харесва. Пък и визията ти е перфектна - на 50 години съм и не смея да си помечтая да изглеждам като теб!

А отблизо виждала ли си я? Моята баба на 70 години беше далеч по-свежа. Това на което се възхищаваш е лифтинг и подобни козметични процедури и най-вече мнооого грим!

Точно така, съгласна съм с "ха,ха,ха".Просто не искам и да си помисля как ли би изглеждала, когато вече спре да си прави каквито и да е операции "разкрасяващи".

и какво като е била свея? едно цвете,колкото и да се грижиш за него, доиде ли зимата си отива. важно е дали си оставил добра следа за другите след теб.