Деси Тенекеджиева на горещо парти с Джумпарова и Велинова

Eкстравагантната актриса и певица Деси Тенекеджиева изпя на живо няколко от най-новите си песни от албума”Crazy Butterfly” на първото по рода си фешън парти Роберто Кавали в столичния клуб Sin Sity.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева на горещо парти с Джумпарова и Велинова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасни са всичките - силиконени, намазани, напомадени, с натруфени коси, заели помпозни самодоволни пози - това , което излъчват е всичко друго, но не и стил и благордство. Приличат ми повече на позастаряващи "момичета" от каталог за повикване по телефона. Ако това е мерилото за известност и красота - не, благодаря - предпочитам да не съм нито известна, нито "красива"...

тия на снимката ги гледах в един каталог в един частен дом

Лелее, ами сега - другите кокондрели на голямата снимка ако се разсърдят, че не са ги споменали? Стана тя каквато стана

Това тук са плашила. Аз обичам класическа музика, ама що ли се занимавам да пиша изобщо...

Бездарни ама известни, т. е. тормозят хората с присъствието си

Наистина всички са от отбора на КАВАЛИ.Да им е направи проверка от НАП и да декларират всички кавали и да си внесат съответните данъци и осигуровки а не после да грухтят за пенсии и ордени.Гоце е готов да им раздаде ордени за заслуги към нацията и да ги обяви за звезди.Тия с конските опашки и обеците които са си закичили къде ли не защото без опашките и обеците не могат да предизвикат обществен интерес и се явяват в незнаини телевизии за да ни доказват че са изнесли хиляди концерти в полза на нацията и на държавата и даже ни призовават за свидетели.Има една мъдрост ли е не знам за вас "ЗВЕЗДИ" какво е :кога яли пеяли кога плащали плакали".Плачете сега и не се молете за милост защото когато вие некадърници гуляехте и мислехте че сте незаменими и вечни обикновения българин тънеше в мизерия и нищета и вие с вашите тъпи "безсмъртни"шлагери се правехте на велики.Правете се на велики сега когато хленчите като проститутки че са ви изгоряли документите.Долна манипулация.Просто вие сте си мислили че сте безсмъртни.

евала на тенекетооо! пак ги е разбила всички! изглежда супер класно дори с тези странни дрехи. изненадва ме само,че е пяла в син ситъ.. добре поне, че е пяла неини песни.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

деската изглежда определено наи-добре на фона на останалите кикемори около нея, въпреки че те се водят "модели"

господи, колко мъка има по този свят!!!! актриси, певици, чалгадзиика дързава

Толкова ли немогат да си наемат стилисти, а само се копират едни от други. Фолк певицата Галена има същата бяла рокля

не разбирам засто у нас" известен" трябва да е равно на "красив, умен , интересен ..........." това са глупости а и не отговаря на дори и малка част от истината *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в статята се говори за ревю, т.е за красиви жени. не се говори за известни художници, политици ит.н. това означава, че хората очакват да видят професионални, млади, красиви модели , а не изроди.

Леле, батка-а-а, то излиза, че комай само аз не съм я таковата, разбиаш ли - щот тогава ме е нямало навън.... Предстааш ли си къв концерт ше ни изнесе в панделата, ако земе да се навие и дойде така, па вътре - квото стане, хахаха, батка.

На мен пък в случая Деси ми допада много повече като излъчване и визия от другите две моми.. Златка Димитрова вече не прилича на човек от толкова силикон и кикерчене, беше къде къде по-чаровна с естествената си усмивка, а Джумпарова е симпатична, но с тази старомодна коса не ме грабва. Една хубава по-къса прическа ще и стои прекрасно, но в крайна сметка всеки решава сам...

Мадам на най-долнопробен публичен дом.

Аман от тая стара чанта-мачкан лак. Па на всичко отгоре и бездарна!

Абсолютни крокодили!!!

Вдовица да си в днешно време! Тая красавица се оте.., да му се не види. Вижда се, че вече не подбира, а кара наред...Само не знам дали първо ги кълве с носа.

Хвани едната,удари другата.

нямам думи.Като натисна на общата им снимка на всички тези ''дами'' и ме хваща яд , че съм родена в Чалгария. КИЧ КИЧ КИЧ!! Всичко е евтино ,помпозно,накичено,намазано, лъщющо и евтино.Даже румънките и албанките са по-умерени. не искам да ги виждам ,че ме заболяват очите. Срам ме е ,че съм българка заради облика на жените ни ,които някога се славеха като едни от най-красивите ,сега са едни от най-леките .Цял свят ни говори.

Няма ли работа за тези хора?

Вампирки!