Диети вкарали Лейди Гага 6 пъти в болница

Лейди Гага била хоспитализирана шест пъти през изминалата година, заради прекалената й диета.

Обратно в новината

Коментари - Диети вкарали Лейди Гага 6 пъти в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бившият мениджър като станал бивш решил да прави сензации...

Абсолютна грешка на природата :)

леле колко е грозна. ами нормално-нали е англичанка. и прехвалената манекенка кате мосс-састя крокодил. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

голяма простотия,много грозна и никаква музика!

Тя няма нужда да се прави на грозна... по природа си е грозна... Единствено костюмите и гримовете я правят сексапилна... Комерсиална наложена звезда... Но наистина песните и са добри и са хитови...

голяма работа, че цели 6 пъти била в болница, но дали е от диета или наркотици или алкохол определено си има разлика, иначе до три пъти не се брои и особено за лейди Гарга...

"Бьорк"? Ти изобщо чуваш ли се? Как изобщо ти хрумна да сравняваш нея с останалата холивудска чалга. Явно нямаш много музикални знания. Явно залагаш на това, че ако някой изпълнител се облича странно, съвпада в категорията на добре рекламираното недоразумение Лейди Гарга. Пълен смях е твоето изказване за Бьорк, но за другите подкрепям, въпреки че и Пинк не е чак толкова зле понякога. Сега ще вземеш и Мерилин Менсън да сложиш до недоразумението Гарга, за да ги сравняваш, защото разбираш ли и той се облича странно. Смях :)

Каква лейди е тая - то нашите са по-свестни от нея дори. Га-га, Пинк, Бьорк - това ли са техните чалгаджийки-психо?

Знаеш ли колко трябва наще чалгаджийки да работят за това, което Бьорк постигна??? И никога.. ама НИКОГА няма да го постигнат! А относно Гага.. може да е всякаква, но е постигнала невероятен успех... не сън й фен, но осъзнавам мащабноста на успех като този... й се радвам, че има артисти като нея със невероятната смелост да творят дръзки имиджи!

Това, че слагаш подобно определение за Бьорк, те прави класически пример за интелектуална ощетеност и душевна простота.

За Бьорк не съм съгласен. Не я принизявай до тяхното ниво.

Прави се на грозна за да е ефектна и забележима и постига замисленото.Явно екипът работещ за нея е печеливш,песните и са хубави ,а клиповете запомнящи се!Наистина за кратко време направи доста слаба фигура.Аз я харесвам много и с удоволствие я гледам и слушам!!

Красива жена трудно може да се направи на грозна. Но на други им се отдава без никакви проблеми.