Съпругата на Бареков сменя Даниела в ”Станция Нова”?

Екс половинката на Николай Бареков - Евгения е на път да дебютира в телевизионния бранш.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Бареков сменя Даниела в ”Станция Нова”? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМАН ОТ ВРЪЗКАРИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ВСИЧКИ СИ УРЕДИХА КОЙ ЛЮБОВНИЦА, КОЙ ДЕТЕ, КОЙ ЖЕНА, ПО-ДОБРЕ ДА ЗАКРИЯТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ.......

e eeee леко,леко, чак па да е "красива блондинка" нещо сте се убъркали - ама много.

Затова нищо не върви у нас-всички медии са ТПК Роднина

момичето е стилно,каквото се пише по пресата,ако е истина,на комплексирания Бареков,няма да му е лесно .

Така ли се става телевизионен водещ вече?

КАКВО ХАРЕСВАТЕ В ТАЗИ ЖЕНА, ЗА ДА ВЗЕМА ЛУПАТА И АЗ. ТЯ Е МЕТЪР И ДВАДЕСЕТ ВИСОКА. ШОМ БАРЕКОВ, КОЙТО Я ПОЗНАВА НАЙ-ДОБРЕ И Е ВИЖДАЛ БЕЗ МАКИЯЖ, Я Е ЗАРЯЗАЛ, ЗНАЧИ ИМА ЗА КАКВО. НИКОЙ НЕ ИЗПУСКА ХУБАВОТО И СВЯСТНОТО

аман от връзкари и некадърници ...

Извинявайте ,не разбрах да е имало кастинг или нещо подобно.Няма ли и други таланти (за този на госпожата се съмнявам)?!Много е жалко ,че млади хора ,като Иван и Андрей работят с толкова силно изразен соцманиер-връзкарството!

хората, които искат да се показват и са готови на всяка цена да станат известни дават заявка при всеки сгоден случай. Барекова не ми се струва да е жадна за слава, при все, че мъжът и беше известен и сто процента е имала възможност за изява. мисля, че си правят пр на техен гръб, но пък в крайна сметка каво лошо има! пожелавам и успех, ако е така! има визия, а най-вероятно и качества!

спокойно колеги! доколкото следя обществения живот това което ми прави впечатление е, че Барекова винаги е страняла от публичното пространство. Не ми се вярва сега да излезе на екран. Хората, които обичат да се показват дават заявка за това при всеки сгоден случай!

Бараката - разведен...А такава гонита жена е изпуснал. Косьо Филипов пък - той направо се оля да изпусне такава напращяла прогноза на времето! Става им нещо като мода да си зарязват страхотните половинки други да ги ....., а те - с каквото падне.

за да оставиш такова..., такава жена!!! И не само тъп, ами самозабравил се....Тя сега ще му го върне на тая лигава майна!!!

Красива е Евгенийка, ама има говорен дефект момичето - фъфли си - голям майтап ще е - пък може и естествено хумористично да се получи предаването. То след като онази противната Селянка пуснаха в ефир, та Женито ли няма да мине "високата летва" на алкохолните магнати :)

хахаххах как са се навЪрзали, като свински черва хаххха

Започвам да мисля, че всички са се побъркали. Какво му е красивото на това ниско момиче. Я вижте по улиците какви хубави високи и стройни български момичета се движат! Журналистите бъркат красотата с известността!

Че кое пък й е грозното...Тва , че някой е нисък не означава , че не може и да е строен и красив... Ебаси логиката имаш, приятелю... Плюс тва миньончетата пасват на всякакъв тип мъже - и на ниските и на високите.. Айде иди питай някой по нисък мъж как ше се чувства до висока, стройна и красива пръчка...

Точно хубавото им е, че са ниски. Не понасям върлини и лопатари, 186 см съм висок ...

до 6плюс, плюс- ти си олигофрен , моето момче ... ходи се лекувай.. трябва да ти кажя , че по- ниските хора , хем са по- сексапилни , хем и по- умни ... познавам много такива хора ...а всеизвестно е ,че акъл на високо невирее , а големината на половия атрибут е обратнопропорционална на височината на индивида , разбира се , в полза на мъжкият полов атрибут , разбра ли комплексарино дълъг и грозен....

А най-отчаяната "съпруга" на Пеевски какво ще води нещо в Пайнер ли?

много ясно, че всичко е с връзки, затова тези, които сме завършили журналистика се чудим какво да работим

нов почин: всяка съпруга на що-годе известен мъж - ТВ водеща!

МНОГО ХУБАВО,АМА КАКВО БЕШЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ?

Е защо не я вземе Пеевски бол медий няма място за Барекова ли??? Е то при тия малоумници любовниците са по-важни

Горката не можа да издържи на цирка - сем. Барекови. Късмет!

така е в живота ! рогоносец медия напуска , рога - поставачка кресло на водест получава !

Който не става за нищо, отива да води предаване в телевизия.Е нямам думи......

Тя не фъфлеше ли?

красива е

от трън та на глог

нещо ще си ги менкаме ли , кво ли. добре че е дир.бг ,за да знам че е имало такова предаване с тая .

от това предаване нищо не съм гледала заради провинциалистката Вихра, а сега я умножиха по две с Барековица. Ужас-с-с-с!

Голяма комплексарка си, маце.

добре де , защо е нужно да има заместничка на Даниела ? Вихра не може ли да се справи сама? Пък защо точно Барековица ? То и аз нямам опит в ТиВи , ми Андро адаш вземи ме и мен на работа. Сериозно говоря .

И после се обясняват, че не ставали с връзки нещата....

УжасТ!

Новите политики на медиите ала гергович - пълен непрофесонализам, профанизъм в обилни количества с цел затъпяване на оскотелия и без това гласопродавател! Колкото повече и по-измислени герои и звезди - толкова по-добре за тях, защото няма да им личи колко са прости!

а бе,става булчицата

добре съм го измислил всичко за моето семейство

И колко пъти е говорила пред микрофон тази кифла? Двете с домакинката Вихра ще са чудна комбинация от непрофесионализъм.

А кога съпругата на Бареков ще прави секс с Даниела? Ще го излъчат ли телевизиите? Рейтинга им би ударил облаците.

Тая е куха лейка, няма акъл на 2 магарета сламата да раздели....

Сгодна булка ми се види. Ще намери и място под слънцето и спонсори и.....абе мноо нещо ще намери.

Не си правете труда. Никой не ви гледа!!!