Енрике Иглесиас записва дует с Мария Илиева?

Енрике Иглесиас ще запише дует с родната поп звезда Мария Илиева. Това твърдение дойде от Иберийския полуостров и по-конкретно от испанското издание „20 минути”, което твърди, че секссимволът на латино музиката пристига у нас не само за концерта си на 29 септември, а и защото възнамерява да реализира съвместен проект с Мария.

Обратно в новината

Коментари - Енрике Иглесиас записва дует с Мария Илиева? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария Илиева е ИМЕ!Пожелавам и всичко най-добро да и се случи-тя го заслужава.

Как може да коментираме всички глупави свабтби, раздели и т.н., а да не кажем нищо за това. Браво, Мария! Дано се случи! Пожелавам ти успех!

не знам защо не ми показват коментарите, това цензура ли е?

Да но първо трябва да направи проверка на гласовите й възможности на негов микрофон.

Не мога да повярвам!!! Ама и аз искам да направя дует с нея!?!

отново тигана преди да сме хванали рибата, хехе

" и по-конкретно от испанското издание 20 минути ... " Такова списание НЕ съществува! До толкова ли е бедна на събития тази държавица, та има хора, които се чудят и маят по цял ден каква история да си измислят?! Ами тогава, вместо да се опитвате да се занимавате с журналистика, просто трябваше да се преориентирате професионално към издаване на научно-фантастични романи! Нищо лично, но това е жалко. Разберете, ако България се движи по тези стъпки, НИКОГА няма да намери място на Европейската музикална сцена, а какво остава за Световната. Това е всичко, което мога да кажа по въпроса.

Не е зле като идея, може и да стане добър дует, ама испанското издание 20 минути както са го нарекли тук е един от няколкото безплатни вестника от по 5-6 странички дето ги раздават сутрин в градския транспорт. Та не е ясно доколко може да му се вярва. А за т.нар. тиражиране по медиите - няма, и слухове няма.

За съжаление и двамата не блестят с кой знае какви гласови данни. Така, че дуетът е безмислен!

поредната дивотя :)))) как може да си го представи някои ваобще....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас! В жив потрес съм...

Мария Илиева е наистина страхотна, освен че е страшно добра певица, тя е и един наистина невероятен човек. Наистина малко са хората на българската сцена, които могат да се сравнят с нея. Желая й всичко най-най-хубаво и мноого успехи ;)

Е къде в 20 минутос го пише беее?! Аман от нескопосан ПР... Не съм видял такава статия във вестника!

Абсолютно никъде не го пише. Снощи си направих труда да разгледам внимателно он лайн изданието им, гледах и статии за Енрике, но никъде не се споменава за подобен дует. Кой знае кой български тиквеник го е измислил това.

Е къде в 20 минутос го пише беее?! Аман от нескопосан ПР... Не съм видял такава статия във вестника!