Лора Крумова няма да води вече “Здравей, България”

На журналистката й е предложено да остане като редактор в сутрешния блок на Нова тв. “Тя е такава и до ден днешен според длъжностната си характеристика”, казаха от отдела за връзки с обществеността пред 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Лора Крумова няма да води вече “Здравей, България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добрият тандем като водещи на сутрешния блок досега беше Коритаров- Лора Крумова. Допълваха се взаимно и Лора израстна много покрай него. За жалост последвалото съвместителство с Милен и се отрази пагубно за кариерата. Ако й се намери стойностен партньор, мисля че ще възвърне увереността, която излъчваше от екрана! За новите какво да кажа... Вито ако продължава в тоя дух да се надпреварва да не дава думата на колежката си и да се прави на много остроумен, не го очаква по-различна съдба от тази на Милен Цветков...

Откакто дават Ели и Вито сутрин си пускам Нова - Лора беше скучна и безлична, а този лигльо Милен е много противен. Летния екип е много добро попадение и рейтинга го показва.

ВСЕ ПАК ЛОРА Е МНОГО ПО ДОБРА ОТ ЕЛИ ГИГОВА . НАПОСЛЕДЪК ВСЕ МИ СТРУВА ЧЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВЗИМАТ ХОРА КОИТЖ СИ ПЛАЩАТ .ЕФИРА СЕ НАПЪЛНИ С ДЪЩЕРИ ,СЪПРУГИ , ЛЮБОВНИЦИ НА БОГАТИ СТАРИ МЪЖЕ .ЖАЛКО ,ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА СВЕСТНИ ПРЕДАВАНИЯ .НЕПРЕКЪСНАТО НИ ЛАНСИРАТ НЯКЪКВИ ИЗКУСТВЕНИ МОМИЧЕТА КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ПРАВИЛНО С ДИАЛЕКТ И КОИТО ГЛЕДАТ ТЪПО. ТАКАВА Е И ЕЛИ ГИГОВА И ВИТОМИР И ТОЙ НЕ СТАВА. ЖАЛКО ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Аз виждам друг проблем тук. Твърде много мнения за един сутрешен телевизионен блок.Явно България не е толкова назад щом пенсионерите и безработните ползват активно Интернет.

с вито и ели не може да се гледа нова сутрин - неприятно!с лора, коритаров и милен бе друго!

Ако може Коритаров, Милен Цветков; проф. Вучков и Лора Крумова в една обща опция, а, и задължително телефон за зрителите; може и в друг час - тогава наистина ще бъде много добре

Как можахте да замените ЛОРА със Гигова. Гледайте си сами НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Леля Гигова нека не се хаби повече. Тати да и намира жених, и съответния паралия да я прибира в къщи, да не се излага повече по телевизията, иначе е много смешна силно гримирана лелка, която през цялото време на сутрешния блок ..ахъ да се включи да каже нещо, няма значение кво, да се обади и тя, тцц ...не може жената, малко са и били книжките на времето, требе се начетеш малко, голяма жена пък ......

Честно казано,откакто по НТВ и БТВ започнаха да дават всяка вечер турските сапунки съм престанал да гледам предаванията им/това си е мой начин на протест към тях/.А пък тези от Нова и на 3-ти март чак се оляха и ни честитиха празника с турско сериалче.Има достатъчно друти телевизии,които държат на сериозните зриители и предпочитам тях.

Аз гледам сутрешния блок на Нова, откакто са водещи Вито и Ели. Преди това съчетанието на Лора и онова момче със селско излъчване беше ужасно. А БТВ и Ана Цоова - брррр

Лора Крумова няма да води вече Здравей, България тъжно от водещите на сутрешните блокове тя остана най-земната и умна водеща.. в българия няма top point of degradation, просто защото тук деградацията е нелимитиранa :)

Бях от постоянните зрители на сутрешния блок на Нова телевизия. Но откакто тези двамата с мазните си въпроси към гостите им водят предаването, не го гледам изобщо.Все едно гледам телевизия преди 89 година.

РАДВАМ СЕ ЗА ЛОРА, ЛИЧНО Я ПОЗНАВАМ И ВИНАГИ СЪМ И СЕ ВЪЗХИЩАВАЛА КАТО ЖУРНАЛИСТ, ЧОВЕК И ПРИЯТЕЛ. ПОЖАЛАВАМ И УСПЕХ. КАКВО ДА КАЖА ЗА ЕЛИ НЕ СТОИ ДОБРЕ НА ЕКРАН, МЪНКА, С ТОВА НЕ СЕ ВДИГА РЕЙТИНГА НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ТЕЛЕВИЗИЯТА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ГУБИ ОТ ДОБРИТЕ СИ ЖУРНАЛИСТИ, КАТО НАДЯ ОБРЕТЕНОВА, МИЯ САНТОВА, АСЕН ИНДЖИЕВ, ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ПОЗНАТИ НА ЗРИТЕЛИТЕ. ЖАЛКО!!!!

Лора е степени над елито и е по-готина и е умна, а тая гигова даже е и грозна и фъфлеща, а бе изобщо смотана. Жалко, че обичах сутрешния блок на ново тв, а сега ще гледам друга. Тия двамата ама много ме дразнят още от лятото.

И моето мнение е, че Гигова и Саръиванов не стават за водещи на какъвто и да е формат - не само на сутрешен блок. Лора Крумова има голямо предимство - тя мисли.....

Лора е сто пъти подобра водеща от Ели. И аз не гледам вече Нова. Явно си плаща и за измисления рейтинг

Това е голяма грешка от страна на Нова. Лора стои много по добре на екран и е доста по-интелигентна от новото женско попълнение. Просто Гигова не става за тази работа. Много се съмнявам, че гледащите Нова сега са повече.Аз лично не гледам вече сутрешния ви блок, много скучен стана. От всякъде лъха на връзкарска история, щом нямаш протекции, си аут. Лора, успех!

Събуждах се с Нова телевизия, вече не го правя. Успех на Лора където и да продължи! Много ще липсва на по-голямата част от българския зрител!.....

тия телевизии се надпреварват да слагат неадекватни и неприятни водещи направо чупят глупомера а какво да кажа за тв7 гледах с удоволствие сутрешния им блок когато водещ беше Сава Цеков а сега сложиха един грозноват човечец с дразнещ глас.

за да са в ефир тези водещи,толкова е професионализма и на по-висшите нива в телевизия НОВА.ЖАЛКО.Тук се говори за ЖИВОТА.ЕЛИ не е готова.Лоша услуга за нас и за нея.

по голяма глупост не бях чувала.реитинга им се бил дигнал?гигова,която саска с тия изкуствени заби и не може две и две да варже тя ли вдига реитинга?.аз сам да се варне лора на екран. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

живея в САЩ и с удоволствие гледах сутришния блок на НОВА с Лора.Вече не е така-избрах БТВ.Чета за рейтинг и не проумявам-изкривено виждане или интереси на определени хора умишлено съсипват култура и мисъл???

И аз няма да си губя времето и нервите с приказки за Гигова..Искам да пожелая на Лора наистина да намери място, където да я оценят...прекрасен професионалист!!

Тези двамата от сутрешния блок не са ми приятни защото не стават за водещи ,особенно този Витомир. Нямам думи. Той какво ли не пробва. Харесвах предаването с Лора и чаках с нетърпение да се върне . Нали беше в отпуск. Край няма какво да с е гледа повече по Нова телевизия.

Върнете ни Лора!!!

Лора е добра водеща. Толкова. Лора, остани си редактор. Колко пъти в националната се е случвало с водещи и после отново сме им се радвали. Аз от 1-2 месеца почнах да си гледам новинарските блокове на националната телевизия. Много професионално се правят. Дори без Виктор ми е по-приятно сутрин. Започнах да следя за какво ми се харчат парите за данъци.

много добре,че я махат!имаше вид на куха лейка,която се заяждаше и надуваше за да създаде впечатление на много умна.също като милен цветков.

Мисля, че вече е време, Ели окончателно да завладее публиката с едно предаване като ...нали си спомняте, Голите Новини....Naked News,тя май за друго не става.

гигова е уясно дразнеща и изглеждаща не на място в това предаване. търпях ги някак щото знаех, че са само за лятото. ама явно няма да го гледам това предаване вече.

Престанете да плюте бе хора. НоваТВ най-накрая смени посланието на сутрешния си блок, предаването е много по позитивно и приятно, без истеричните сутрешни скандали. А относно Гигова, била такава или онакава, а ми такава си е, след време ще се отрака. Вярно е че й предоставят незаслужен шанс, ама кой не би го приел. Навярно са сменили таргет групата на зрителите, аз съм от тези на които стария сутрешен блок беше дотекгнал, ама много!

Аз пък много харесвам Ели и Вито.Преди не гледах Нова а сега с удоволствие.Водещите са много свежи и различни.Дано продължат,защото с всяка изминала седмица стават все по-добри и повече им се радвам!!!

Сравнение между Лора Крумова и Ани Цолова - ДА. Идвете са професионалистки от класа. Ха сега сревнете Ели Гигова с Ани Цолова. Няма място за сравнение, нали. е естествено, че ще избера професионализма, т.е БТВ

вито е умно момче но е неприсуствен а ели е направо дупка като присуствие

А не, Витомир хич не ми е приятен, а тази Ели не я знам, Лора определено ми харесваше

Отдавна подозирам, че някой или някои работят за зрелищен провал на Нова тв.С Иван, Андрей, Ели, Вито,Румен Луканов(отново) това вече е ФАКТ.Лека и пръст на Нова!

ХАРЕСВАМ НОВИТЕ ВОДЕЩИ. НЕ МИ Е ИЗВЕСТНО ЧИЯ ДЪЩЕРЯ Е ИЛИ ГИГОВА, НО ВИНАГИ Е СВЕЖА, ОПИТВА СЕ ДА БЪДЕ ОСТРОУМНА И ДА ДЕМОНСТИРА ИНФОРМИРАНОСТТА СИ ДОРИ В СПОРТА, ВИНАГИ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНА И С ПРИЧЕСКА ЗА РАЗЛИКАТА ОТ "ВЕЛИКАТА" ЖУЛНАЛИСТКА ЛОРА, КОЯТО ПОЧТИ НЕ ПОЛАГА УСИЛИЯ ДА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ НА ЕКРАНА, А ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ТЪЙ КАТО ТЯ НЕ Е РАДИОВОДЕЩА! МЕНЕ МЕ ДРАЗНИ "КРАСАВИЦАТА" -НИКОЛ, ЗА КОЯТО МИ КАЗАХА, ЧЕ БИЛА ДЪЩЕРЯ НА ИСКРА РАДЕВА, НО КАКВО ОТ ТОВА... нИКОЛ ДА ОТИДЕ В НЯКАКВО ДРУГО ПОДХОДЯЩО ЗА КРАСАВИЦИ ПРЕДАВАНЕ, ТЪЙ КАТО ТЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С МЕТЕОРОЛОГИЯТА! ВИТО И ЕЛИ НЕ СА КРАСАВЦИ, НО ДОБРЕ ВОДЯТ ПРЕДАВАНЕТО, КОЕТО БЯХ СПРЯЛА ДА ГЛЕДАМ ПО ВРЕМЕТО НА МИЛЕН И ЛОРА! ПОДКРЕПЯМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ДА СЕ ВЪРНЕ ДИРЕКТНИЯ КОНТАКТ ПО ТЕЛЕФОНА СЪС ЗРИТЕЛИТЕ- ТАКЪВ ИМА МОЖЕ БИ САВО ПО СКАТ! пОЗДРАВИ!

Г-жо Иванова има едно копченце отляво на клавиатурата казва се Caps Lock.Писането с главни букви в мрежата се счита обикновенно за крясък,а вие надявам се не ни крещите мнението си.

Това го знаем от жълтата преса от преди 2 месеца.Пишеше още че Лора била бясна на продуцентите си.Та ,много моля, не заблуждавайте хората с това кой кого харесва ,защото нешата са решени много преди това ,на връзкарска основа разбира се.

аз сам и двете да

Лора Крумова е човекът, който ме накара да гледам сутрешния блок на Нова телевизия. Не харесвам новите водещи. Изключително нелицеприятни са ми. Не зная Нова до колко ги вълнува, но ме губят като зрител.

Е не може да е истина....Нямах търпение Лора Крумова да се върне на екран. Една от най-компетентните водещи на сутрешен блок, които сме имали през последните 15 години. За Ели Гигова нямам какво да кажа - това е недоразумение...Тя не става за тв водеща, а камо ли за сутрешен блок, а камо ли за национален ефир...Симпатично момиче, но само толкова - никакви познания, без ясна мисъл, лоша дикция, беден речник...Ръководството на Нова - събуди се!!!

Новите водещи и по отделно са много дразнещи, а комбинацията от двамата е просто нетърпима. Съдейки по моето мнение и коментарите по-долу, се учудвам как е измерен по-високия рейтинг.

Абсурд е рейтинга на сутрешния блок да се вдига. Двамата пухльовци са комични в опита да имат сериозно присъствие. Това не значи, че защитавам Лора. Асен Григоров е доста некадърен, защото сутрешния блок на предишната телевизия, в която работеше имаше едни и същи гости. Той просто ги премести в НТ и вече напълно доскуча. Като прибавиш и тъпата Гигова и пухъла - естествено всеки превключва на другите телевизии.

Ами сега? Какво ще правим без това хармонично структурирано лице? А предаването сигурно без нея вече ще е само "Здравей!" Защото България цяла е в потрес и траур.......

Мноооооооооого ментета в БГ!Лора е журналист-докато демонстрирането на дрешки си чиста простотия.Не гледам вече Нова.

лора с теб сме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз сам вазмутена.дано шефовете на нова тв четат тези конентари.тази ели гигова не сатава за нищо.направо ме дразни.витомир ми харесва и ще си пасне с лора крумова.тази богаташка щерка се е уредила на работа,а невижда че нестава за нищо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има там някой до Вито........., но за какво ли..........

КАКВО МОГА ДА КАЖА ОСВЕН- СУПЕР!

Не гледам вече Нова. Гледах сутрешния блок поне, въпреки, че Милен си отиде, все пак ставаше... Не понасям Витомир, а Ели още повече. Твърде плоски са и тъповати, затова и темите им са глупави, а държанието кухо, с изкуствено поднесено самочувствие...сякаш съзнават, че не стават.