Красимир Аврамов пак иска да участва на Евровизия

Близо 2 години след злополучното му представяне на финала на "Евровизия 2009" в Москва, Краси Аврамов заяви, че при възможност би повторил участието си в международния конкурс.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Аврамов пак иска да участва на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ ВИЕ ТУК,КОИТО ПЛЮЕТЕ ПО КРАСИ АВРАМОВ НЕ РАЗБИРАТЕ НИЩО ОТ МУЗИКА И МАСОВО СТЕ ДОЛНИ ЧАЛГАДЖИЙ,ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕТЕ НЕГОВИЯТ НЕВЕРОЯТЕН ГЛАС И ИЗКУСТВО!ТОЙ Е ДАР ОТ ГОСПОД ЗА БЪЛГАРИЯ,НО ТУК ЗАВИСТТА И ТЪПОТИЯТА СА НА СВЕТОВНО НИВО!

Ти хич не си добре! Искаш ли телефона на много добър психиатър?

Мацко, ако не си психо, значи си проста като гъбена чорба и единствената музика, която си слушала в живота си е мяукането на котката ти или лая на кучето ти. Вземи си извади памуците от ушите и ще се ужасиш от този, който възхваляваш

Краси,спри!

у ж а с *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

pfff toq ne e normalen

нека си вие момчето колко си иска на воля бе!

моля те, недей!

ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙ, БАТЕ, ПО-ДОБРЕ -НЕДЕЙ

За всички дето се жалват че конкурса бил калпав - крив ви е космоса. Вярно последната финалистка беше гола вода за мен, но като погледна назад предишни години все си заслужаваха победата. Тоя път проблема може би е в моя телевизор. Въобще ако системата за гласуване беше наистина зле - щеше всяка година да има победител все от една и съща страна, или от 2-3 страни. А то НЕ Е така. Въпреки приятелския принцип, хората гласуват и за качество и то се натрупва и в крайна сметка преодолява комшийството. Действително - всяка средно статистическа чалгаджийка ще ни представи по-успешно от койот.

Мисля,че ако Краско ,Миро и Икебаната направят едно трио ще е най-добре.Гей дружинка-пружинка

добре,че е само ,,човека глас,, а не,,човека оркестар,,

Ако има възможност с новата си песен нямало да ни представя, а щял да ни подложи и не на Евровизия, а на евтаназия

луд. умора. няма.

а дано ама надали,тоя силно са го ударили при акцииката:))))

АААА ЯВНО БАРЕТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПРИ ТОЗИ ЧОВЕК!

Този път с тапи за уши!!!!

Страшен глас...Трябва до отцепят района в радиус от 10 км.

Ми то тъй сме ние от Сливен

само съпер ограничен човек мозе да напише такав коментар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама, нека да пее човекът, какво толкова странно има в това, след като пее по света, защо не и на тази измислена Евровизия, друг е въпросът в системата за гласуване на този конкурс, смахната е отвсякъде, нали и Миро отиде и видя как става и защо трябва да оплюваме нашите изпълнители и в тази връзка да се получава оплюване идни другимо в гилдията им.... и Господ да пее за България, пак няма да дадат на българин да си подаде носа...

Е с Миро добре се получи. Много се беше възнесел. Леко се поприземи. Спря да досажда.

Този няма ли да се спре?То бива наглост,но чак толкова не бива.

оооо моля ви се само не тои!!излагаме се яко с него,момчето сас сигурност е сбаркало призванието си...за певец не става! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой налива пари в този лишен от музикален талант (или поне със сигурност без певчески възможности) субект ??? Ако още един път ни представи с виене като куче на умряло на Евровизия ще е супер :-/ Дали пък не е време за страница във Фейсбук: "Да помогнем да Краси Аврамов да спре да вие?"

ммили боже кои му каза на тоя ,че може да пее???и че разбира от музика! да не излага повече българия!да не е посмял!!! да си пусне видиотo и да се чуе и да се види и ако пак не разбере ,че нестава-да ходи да пее накокошките-със сигурност ще спрът да снасят яица! не не е смешно а трагично!!!

Браво! с нетърпение ща чакам новото му участие-ще бъде интересно :)

Добре си пее човека, какво му се смеете. Ако е в гората ще събере вълците.

Хахааа,Помогнете му!Той за пеене или за оргия говори с това"голямо семейство"?

Е що не? Спортистите как ходят наколко пъти по олимпиади!

успех Краси , ние сме с теб

И кои по-точно сте вие?

Тоя да не си мисли, че хората там плюят България бе? Всички и тука и там плюят това недоразумение Аврамов.

Не, моля ви, не!

Споко,бе,хора,на ония от Евровизия още им държи влага.Няма да го допуснат тоя вълк на месечина да ги стресира отново!Ааааа,аман.

Да, ама той ще си направи собствена "Евровизия" и ще си участва всяка година на нея. Нали каза, че направил много контакти там.

То бива гьонсуратлък,ама като тия педали втори няма!Ей,сега очаквам другия гей-Драго чая и той да прииска да пее на Евровизия и родната педераска трупа да е почти в пълен състав.То досега Драго педаля ...т.е.чая само си фръцкаше задника край нашите участници и си избираше на кого да ...свири на свирката,що пък да не попее.!?

Разгеле, мненията тоя път са правилни. И досега не мога да проумея как може да имаШЕ толкова фенове тоя брутален и безсрамен бездарник. А за снимката дето сте избрали - евала ! :-))

Да пратим на Евровизия дуета Веско Маринов и Краси Аврамов. Ще избием рибата или.........ще избием каквото успеем..

е сега вече ще има трупове, сромнете си как се разбуни "гилдията", когато Краси се класира за състезанието, то не бе коментари, то не бе чудо, а сега нараво - мортос и това е, защото не може така да дойде и да се класира, трябва може би друга формула, е да му мислят врескалата, коита пеят единствено по партийни сбирки, голям майтап ще пада, защото те не виждат повече от носа си и от зле на по-зле отиват......

...ооо колко е прозт... абе що не им пратим някоя чалгарка, ще има сериозни шансове ... спрямо този.

Идеално си пасват със скапаният конкурс.

абе този няма ли пак да го арестуват, ама да не го пускат за наглост и простотия.Пък в затвора да пее на затворниците та да види дали го харесват!!!!

На снимката от статията изглжда сякаш се опитва да лапне въображаем ..шнур

Искам Веско Маринов на Евровизия

И АЗ !

внимавайте какво си пожелавате! :-D

Човека койот нека да заминава отвъд океана и да си прави работни срещи (явно вече така викат на гей партитата) колкото поиска, само да не тормози хората в родината си :)

Ама той сериозно ли?

Имаше една серия на Семейство Симпсън в, която хлапетата станаха звезди от момчешка група. И с наш Краси е така. На запис е хубаво, но на Евровизия се пее на живо.

Оригиналната снимка с микрофон ли е била?

Яко !!!

Само Веско Маринов ще ни представи достойно!!!