Лейди Гага постави рекорд на наградите на MTV

Американската поп-певица Лейди Гага получи 8 награди на церемонията MTV Video Music Awards 2010.

Обратно в новината

Коментари - Лейди Гага постави рекорд на наградите на MTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

a aлехандро къде се губи?

Радвам се братя и сестри български че прозрявате извратеността на това което Америка създава в момента... и на мен ми се гади.

Само не разбирам защо тези награди не ги излъчваха по европейското MTV. Навремето, когато по кабеларките беше американското MTV можеха да се следят тези награди, а сега (когато хващаме 150 канала) не може ...

трябваше певец да баде жъстин биебер а певица селена гомез *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bad Romance s prosto nai-otvratitelniqt klip koito sum gledala.

tebe pyk koj te pita

не е зле малко да почетете. леиди гага е отлично обрзован и интелигентен млад човек от отлично семеиство с много сериозна работна дисциплина и си варти отлично бизнеса. това не забавление а много сеирозна индусртрия с оборот превишващ многократно националня бюджет на бг. а вие си гледаите баба лила и човека праз.

гнусно ли? ами че вие си го ядете това!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак британско недоразумение, навиращо си гагата където не му е работа. Преди нея имаше друга, която всяка седмица прекарваше в изтрезвителното или в полицията за пиянски побои. С една дума - голам ВИП-елит, голямо чудо! То и нашият - същата работа.По тази линия вече сме ги застигнали - дърт меценат спи с прохождаща певица от провинцията, решена на всичко в големия град; пиянски творчески запои и обмяна на опит, след който се събуждаш в непозната квартира до непознат партньор.... Допълнителни стимуланти за творческо и друго развихряне. Имам чувството, че непрекъснато гледам сцени от ТВ "Хъслър" и "Прайвит....".

това е меко казано гнусно..как може да се облече в месо..тази е с изратен мозък!

Наградите са по-скоро са създателите на клипа, не това към самата Лейди Г..., нали не го е снимала и монтирала тя все пак тоя клип.

Що пари наляха в това момиче. Ефектът е налице. Иначе не ме кефи -изцяло изкуствен продукт(puke)

ама не са ги наляли в тебе, а в нея, интересно защо?

Стига само сте гледали! Слушайте.........! Има какво!!!

Като слушаш, чуваш песен, която може да бъде изпята от 10 хиляди жени по същия или по-добър начин. Точно нелейди Г има минимален анти-принос.

Ужас!!! Рядко се хващам да пиша коментари ама това ме потресе. Как може да го харесват това ... нещо ?!? ....... направо срамота :X Тея американци са се побъркали !!! Извратени мозъци.

Сбъркана нация са това американците. Щом това за тях е най-доброто......

абсолутно съм съгласен. Kъде къде по-добре си е да слушаш я ивана, я сашка васева и да подпийваш с люта ракийка...

Светът все повече се извращава

тея американци са се побъркали