Сиана от „Стъклен дом“ с нова любов

Актрисата Радина Кърджилова, която играе ролята на Сиана в сериала „Стъклен дом“, разкри в студиото на bTV, че героинята й ще срещне нова любов.

Обратно в новината

Коментари - Сиана от „Стъклен дом“ с нова любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бременна ли е? Искам да знам, много ми е важно

Ама по принцип играта на нашите "артисти" е трагична. Наистина все едно рецитират - мнооого зле. А интересно как турските актьори са толкова добри?! Те наистина са артисти и е приятно човек да ги гледа. А иначе не обичам турци. Жалко за българските.

Ако тези са актриси, аз съм Мерилин Монро.

Абе и а се питам що не могат да играят тия бе. Ходят пред камерата като дрогирани и рецитират като пионерчета ролите си. Кое е сбъркано не мога да разбера? Станах фен на "Листопада". Може да е турски, ама поне играят хората. Да не говорим за диалога ...

Какъв диалог в Листопад бе, ти малоумен ли си? Колко трябва да е повърхностен човек, за да слуша безкрайните им патетични излияния на фона на ориенталска музика. Нито дълбочина има нито нищо. Едни и същи сълзливи сапунени дрънканици. Имали диалог - лелелеле. Ще припадна. Аз съм млад и съвременен човек, гледам кино, телевизия, интересувам се от музика, клипове, реклама, театър. Но листопад и всички турски помии са ми много под нивото и дори ме обиждат интелектуално. Темите вътре са повърхностни и скучни, изобщо не съм съгласен, че играят добре, даже напротив - всичко е външно и са един и същи схеми на реакции. Знаят три състояния - усмивка, сълзи, и безразличие. Няма реализъм, няма дълбочина, няма динамика. Скука, скука и пак скука. Колко трябва да си елементарен и какво трябва да ти липсва, за да те задоволява такъв полуфабрикат какъвто са турските сапунки???? Жалко... четете книги, гелдайте съвременно качествено кино и слушайте МУЗИКА! Успех на "Стъклен Дом" най-накрая нещо стойностно и като снимане и като диалог и история и като игра. Няма чалга и няма фалш! БРАВО.

искам аз да съм й гадже

колега, то и аз нямам работа...

Абе, що ни занимавате с глупости?!

Хайде стига с рекламата на толкова слаба продукция! Та това не може да се каже естествено сценично поведение! Тези актьори играят като че ли са зомбирани.

Лично за мен продукцията не е слаба. Напротив.