Юлиана Дончева се отказа от участие в ”Bailando”

Лицето на политическата партия „Новото време“ Юлиана Дончева се отказа от участие в шоуто "Bailando", още преди риалитито да тръгне в ефира на Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Юлиана Дончева се отказа от участие в ”Bailando” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ СЕ Й ДАЛИ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ТЕ ВИП-ОВЕТЕ СА ТОЛКОВА ГЛАДНИ И АЛЧНИ ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ НАКЪДЕ

може би си е намерила по-млад от Стъки и сега и предстои да се готви за нов развод и нова сватба и затова няма да участва

Защо казвате, че е глупава бе, ей! По една телевизия тя каза, че е завършила космическа геодезия! Не някаква си обикнивена геодезия, а космическа!!! Умна жена, ей, умна! Утре може и нещо друго да завърши, знае ли човек?

селска пръчка да изчезва и да не ни дразне с участия тук и там

Как ще забременее, бе хора. Има си биологични закони, нищо че тя се мисли за тийнеджърка си е 50-така

Много ми е гадна тази. Вече не е никоя, партията й не съществува, обаче тя е на всяка манджа мерудия - явно мре да се показва по телевията и да е в центъра на вниманието! Това само по себе си дразни супер много. Хайде най-сетне да се скрие, не разбра ли, че хората не се интересуват от нея и дори не я харесват!! Просто тя им се навира сама в очите!

Каква злоба?.....Да не си мислите, че Дончева иска да е публикувана всяка нейна крачка....Защо трябва да я мачкате и обиждате, жената просто е имала смелост, за която Вие не можете и да мечтаете....Да кажа, възрастта е нещо, от което няма да избягаме и това е бъдещето ни...Както се отнасяме днес с нея, утре ще се отнасят така и с нас....Всеки има право да обича и да бъде обичан, от които и да е, щом това е по взаимно съгласие и по тяхна воля...Кои сте Вие да съдите....???? Юлияна изглеждате перфектно!

Ако не иска да се пише за всяка нейна стъпка, да не праща прессъобщения непрекъснато, да не кани фотографи. Критическата не прощава.

Достойно решение! Форматът е пълна глупост и не е за умни хора!!!

Дъ не я е туширал борецът?

Добре е направила,Стига песни и танци.

Май и тя не знае какво иска.Това за мен не е сериозен човек такава безотговорна е сега и преди като депутат.На такива "примадони" не можеш да имаш доверие за нищо.

голяма загуба

Аууу, тази "ВИП" персона, да не е забременяла от младото си мъжленце?!!!

Сигурно е бременна:) Или е осъзнала, че мястото на политиците не е по шоутата, а в парламента да си заслужат заплтите.

какви политици? тя много отдавна е извън парламента.....

еиии уяс ами сега....кога свуршва това шов за да знам от кога да почна да си пускам телевизора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чудесно! Много добре! Сега да се скрие и да не се показва.Не желаем да чуваме за нея. А самозваната "поетеса " и "певица" В.Щерева? Силно се надявам да ни спести участието си. Ванче, откажи се. За нищо не ставаш

Лигла ще участвам ,няма да участвам селска пръчка

тая е уясно арогантна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ай сиктир ма

добре, че няма да и гледаме селската мутра и превземките и

За съжаление някои хора не умеят да остаряват с достойнство.....Жалка картинка е ! Интереса към нея окончателно приключи със свадбата им - женски предавания, политика, бизнес, мъже, бракове......и накрая да приключиш като чучело....

само да вметна:сваТба..пишете грамотно!

може да е бременна

сигурно е бременна жената и затова какво толкова

И сега кой ше я смени - Мон Дьо или Супер Бианка?

Ще си разплета чорапите направо...с тази новина светът свърши!

може би е бременна. нали е млада булка

Hе е необходимо да разкриваш "личните причини, ние ги знаем"! Hа тези години не е лесно да танцуваш, при това състезателно! все пак възрастта си тежи; остави танците на младите!

Браво на Юлияна, че се е усетила че всички участници в подобни шоа, накрая се оказват в положението на маймуни! Няма нужда да я правят на маймуна, човек трябва да има достойнство! Браво!

Аууу, че лоша новина. Какво ще правим сега!

Много хубаво аман от ВИПОВЕ и новоизлюпени първенюта от прованса Шумен ,забравили са от къде са тръгнали

Какво общо тук има Шумен - село Черни връх, общ. Смядово с 203 жители е на 35 км. от Шумен

"новоизлюпени първенюта от прованса " Вие госпожице Кралска особа, от София ли сте? С име на труженичка от Булонския лес,запазете си самочувствието за баба на село.