Лора Крумова отказва коментар за бъдещето си в НТВ

Bliasak.bg научи от свои сигурни източници, че журналистката Лора Крумова вече няма да се изявява като водеща на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“.

Обратно в новината

Коментари - Лора Крумова отказва коментар за бъдещето си в НТВ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ели Гигова не е никаква журналистка , направо е карикатура на екрана. От години живея във Франция, тук съм завършила и мога да кажа, че това, което Ели завърши тук са някакви ниско котирани колежи, където просто трябва да си платиш. Няма журналист тук завършил подобни колежи. А и госпожица Гигова да се беше доказвала в чужбина За това предаване трябва човек с висока обща култура, интелектуално любопитство и капацитет, а не чалгаджийки. Явно Гигова и достойнство няма щом се натиска там.

И какво от това като Гигова знае езици - тя е назначена за водеща, а не за хилещ се декор - определено неподходяща е.

Лора я натресе Коритаров . И тя за нищо не става . А Гигова я натресе тати и тя е същата некадърница ,е малко по -зле .Тя е и много тъпичка горката Ели !

Лора е добре обучена водеща! Препоръчвам я на Вяра Анкова, даже и с Милен Цветков за сутрешният блок ... ще качат рейтинга до небесата!!! А г-ца Гигова и Вито са направо ...СМЕХ!!!!!!!!

Много харесвам Лора! Откакто вече не е на екран не гледам сутрешния блог по Нова. За Ели не искам да коментирам, но за мен тя просто не става за тази работа. Съжалявам за сутрешния блог и Лора наистина липсва!

ХАРЕСВАМ ЛОРА И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОГА ДА КАЖА СЪЩОТО ЗА ЕЛИ ЗАМЕСТНИЧКАТА И НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ НА ТОВА МОМИЧЕ ЧЕ НЕ СТАВА - ЛОРА АКО НЕ ТЕ ВЪРНАТ В СУТРИШНИЯ БЛОК МНОГО ХОРА ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАТ НОВА А ВИТОМИР НЕ Е ЛОШ НО МНОГО ЗАПОЧНА НА ДСЯКА ДУМА ДА КАЗВА АААА И ДРАЗНИ НЕ ГЛЕДАМЕ НОВА - ХАРЕСВАМЕ ЛОРА ПОЖЕЛАВАМЕ И ДА СИ НАМЕРИ ХУБАВА РАБОТА ДА И СЕ РАДВАМЕ

Лора омръзна с поведение и селска хубост. Винаги безвкусно облечена. Нито пък беше кой знае какъв професионалист. Ели Гигова стои много добре на екрана: свежа, стилно облечена, с хубава прическа и най-важното: умна, схватлива и интелигентна. Вида и е много европейски. Владе перфектно френски и английски. Добра двойка са с Витомир. Водят непринудено с лекота без да им текат лигите като на Милен Цветков. Поднасят новините леко и приятно. Успех им желая!

Откакто и Ели Гигова е на екран аз също спрях да гледам сутрин Нова. Тази може би за нещо друго става, но не и за водеща.

Molja vi, mahnete Eli Gigova. Ne se li vijda, che ne stava za vodeshta na takova predavane? Sprjah da go gledam zaradi neja.

Посредствена история. Читалищно равнище, отгоре на това високомерно, свръх суетно и некадърно.

Лора, знам че четеш тук. Бягай от Нова! Навярно сега ти се струва стресово да направиш щрачка встрани, но където и да отидеш, ще си по-добре от досега. Нова стана една тъпа телевизия за елементарни домакини, безработни перачки и евтини държанки. Бягай оттам, момиче, бягай, докато още имаш добра цена!

Jury, Значи не е нужно да си добра, а да имаш пари и положение, дори и те да са чужди. А не е ли крайно време да се пробива с ум в България? Все пак Лора си беше по на мястото от новата натрапница. А креватните истории на хората изобщо не ни интересуват, защото там няма свидетели. А ти ходи с парите си на пазара за добитък, там сигурно ше пробиеш.

Харесвам Лора Крумова,истината е че Нова Телевизия,не без нея а принципно се срина надолу!

Елито,горкото само следи камерите и се усмихва/сигурно така и е казал тате/ и още по-горкото не може да каже нищо смислено,щото не е природно надарено с ум и интелигентност,за което не е достатъчно тате да има милиони/от къде ли спечелени/.Не гледам сутрешния блок,както и следсутрешните "бози" с Гала,Маги и кой знае още какви "прецъфтели хризънтеми".

Какво говорите за Гигова тука става дума за Лора. И двета са от един дол дренки, но важното е, че НТ видя че Лора е втръснала на по-голямата част от гледащите и я махна, ще дойде ред и на Гигова. Витомир е на мястото си, готин и ерудиран водещ

само лора нова телевизия имаше един кадърен журналист и го премахна но връските и многото пари изместват всеки.за жалост.лорче успех ти желая.

На човек чак му става любопитно като гледа отсрани победния ход на Ели Гигова по телевизионните екрани...Излиза,че е супер компетентна във всички сфери и може да да води всякакъв формат.За жалост връзкарството се шири и в частните медии.И независимо от хирургичната намеса не мога да кажа,че е първа красавица.Въобще са "страхотна " двойка двамата връзкари сутрин по нова.Явно ще останат без всякаква аудитория.Да му мисли продуцента.

Много се радвам, че Лора не е на екран. Не ставаше за нищо. Ако не беше любовница на Коритаров, така и нямаше да започне в Нова. Въпросът не е дали Ели Гигова е по-добра. Но е крайно време и в България вече да можеш да пробиваш и с пари и положение, а не само с креватни истории, което е крайно демоде. Самочувствието на Лорчето й изяде главата. Много навири нос и реши, че ще завърти главата и на началниците си, но не би.... За щастие на зрителите!

Лорчето се е оттеглила заради килограмите, сигурно. Скоро ще цъфне в ефир, по-слаба с 10 кила. Иначе ме дразеше с прокомунистическите си коментарчета, но и новата е ... гола вода. Изобщо Нова телевизия си стана кабеларка.

Харесвам Лора,умно и интелигентно момиче,пожелавам и да намери по добро място за реализация!

обожавах сутрините да я наблюдавам, докато се излежавах в кревата!!!!

Чудя се как може хора да пишат,че Лора е компетентна.Та тя няма никаква обща култура,не знае елементарни неща,дето и децата знаят.Радвам се,че се махна,то просто не се идържаше вече.

А-ха, повярвах ти, как ли пък не! ` Що пишеш глупости? Лора е завършила СОФИЙСКАТА Английска гимназия - държавната, та много се съмнявам, че няма знания.

И като я е завършила какво? Няма елементарна обща култура. А къде завърши журналистика, че не разбрах? Добре е да не се вестява по екрана.

е гиговата щерка дане би да е по,по,най, с тоя дрезгав скрибуцащ глас е направо противна, НЕ СТАВА.

Не я харесвам изоБщо, има много негативно излъчване. Сега отново гледам сутрешния блок на Нова телевизия. Тя е изчерпана и няма и с ново предаване да се хареса. Да се ожени и деца да отгледа, че и за това ще и мине времето.

Кеворк?!

Много жалко за Нова телевизия,защото загубиха едитн професионалист обучен журналист.Лора я халесвам много от както не е на екран не гледам сутрешния блок по Нова.А що се отнася до Ели Гигова,горката кой я излъга ,че става за водеща изключително неприятна малка тъпа богаташка само усмивката и гледаме,изкуствени зъби ,така е оттърват се от кадърните си хора заради супер яки връзкарки със 60 думи сбита лексика в речника си .Нищо по нова вече не става за гледане освен филмите в събота и неделя

Лора Крумова (която беше в началото партньорка на Коритаров)няма излъчване, чар, естествено поведение и компетентност, необходими за привличане на зрителския интерес! Личи й, че позира пред екрана! Тя е много млада и животът тепърва ще й предоставя шансове да се изявява!

Какво като е сериозна Лора. Ели Гигова на какво прилича с този дефектен говор и проскубаната руса коса. Ама се пита кой е баща й и кое й е гаджето - за момента. Иначе нищо не става от нея. Лора късмет.

скучна и тъпа!

еми кво да каже като се видя най- накрая 4е не става за нищо и никой не я бръсне за слива

ох, на баткоооо!

Лора беше много естествена и умна. Ели Гигова е тъпа позьорка. Заради нея не гледам сутрешното предаване.

Аз пък сега започнах да го гледам,защото пледи много се дразнех от Лора,не ч харесвам и се радвам ,че я махнаха.Така,че различни хора,различни вкусове

Няма по-добра от Лора, нова телевизия прави голяма грешка

Върнете Лора и Милен и няма да има по-добри от Вас.

да Ели Гигова с този глас си е само за дома махнете я ведга че сутрин ми се повръща от нея от къде я намерихте.

за мен лора е скучна за водещ тя имаше касмет че беше с милен цветков. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и аз мн харесвам Лора и и желая късмет и до нови сре6ти от екрана!

Харесвам я.

Харесвам Лора Крумова и пожелавам да си намери място в по-достойна телевизия!