Влюбен бизнесмен преследва Ирина Флорин

Анонимен обожател подпалил телефона на звездата, след като я зърнал на огромен билборд, рекламиращ терапия за отслабване.

Обратно в новината

Коментари - Влюбен бизнесмен преследва Ирина Флорин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ключовите думи във статията са"усилено готви промоцията на новия си албум".....следващите месеци ще четем всеки ден за нея докато албума излезе и се продадат оптималните 3-4 бройки!!!

абе ква и да е,наистина не изглежда на вузрастта си(сигурно е над 40)андреа например изглежда много по-стара от нея.

ГОЛЕМИ СЪЧИНЕНИЯ,ГОЛ ПИ АР!ТО ТАКА НЕ ТИЧАТ СЛЕД МЛАДИТЕ КРАСАВИЦИ,ПЪК КАМО ЛИ СЛЕД ПО-ЗРЕЛИТЕ ТАКИВА...

Жената от крайдунавското селце много си е повярвала нещо. Изобщо не става за певица, най-малкото фъфли. Прекалено позьорства и се напъва да младее.

А ти като си туфлек, не е нужно да ти слушаме глупостите. Готина е, няма значение на колко е и от къде е. В България жените са много хубави. Злобна жена си, завислива си, жалко за самата теб!

Какво искате от жената ??? Изглежда си перфектно. Дай боже всекиму.

Най невероятното е че млад бизнесмен имал пълната колекция на Ирина Флорин . Просто не мога да повярвам. Какво знаят младите за Флорин ? Мисля че това е прекалено, направо си грани4и с лъжа.

Просто иска да я изчатка, което няма лошо - все пак е бизнесмен, а те могат да си избират по каталог. Пропуска към свещения граал е думата бизнес, която влияе като афродизиак на атрактивните женски екземпляри.

интересно ми е как агент дмитри /кеворк кеворкян/ не е вдигнал телефона ................. нали двамата живеят заедно и щяха да се женят http://www.blitz.bg/article/15264

Ами,сама си ги фантазира тия работи и ги разпространява,че да подсети за себе си.Млад варненски бизнесмен залитнал по Ирина Флорин пък точно...тия ги пробутвайте на баба ми.Не,че е грозна или неприятна,ама има къде по-апетитни дами,тоя бизнесмен да не е нещо закъсал?

"Ирина Хлорин преследва бизнесмен" Това е правилното заглавие.

В стил "Бял мерцедес ме преследва в живота....."ха ха :)

И аз направих така. Резултатът беше гневно обаждане на офицер от Държавна сигурност. Държа ми лекция близо половин час от името на Прекрасният човек. Нямаше нищо общо с това, което говорих с него няколко дни преди това. Беше много мил и елегантно ми обясни, че се е занимавал с повредената си кола.

Страхотно изглежда наистина, ако имам телефона и аз ще се обадя да се пробвам

Ами Кеворк какво казва по въпроса

Абе на дърти години си прави PR, защото вече забравихме за нея. Понеже младите и хубавите свършиха та на нея и звъни. За малко да повярвам.

Този "бизнесмен" съм аз. Звъня, щото не си е платила данъците и осигуровките.

Махни го тоя - той и на мен звъня

da be da

Дрън, дрън та пляс :))))))))) Автора е прекалил с упойващите вещества преди да напише статийката :)

На този му хлопа дъската!

Добре ме позабавлява тази статия

и мен, цяла вечер ще се кикотя :)

Бреййййййййййй, да не повярва човек! Чак пък и влюбен! Ай стига, бе, мноооооого прозрачно:)