Защо затваряме очи, когато се целуваме

Зрението е излишно и може дори да е вредно по време на целувка, твърдят учени.

Обратно в новината

Коментари - Защо затваряме очи, когато се целуваме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да'н исфръкни некое око от напънити и тласъцити...?

Естествено, че така най-пълно се усеща удоволствието от целувката с милото. На мен освен това ми се подкосяват и краката;)

А на мен ми спира и дъхът, и сърцето!

ги затваряме от срам?! Да не гледаме истината в очите или си представяме, че сме с друг......Общо взето - слюнообмен, а и да не пренебрегваме бактериите. Стойте си вкъщи, не ходете на работа и не се ръкувайте - Майкъл Джексън ще ви каже колко е вредно.

А тогава, защо и гълъбите си затварят очите когато си целуват ?

Ей, тва будистите всичко знаят! И с гълъби са се целували даже! А ти как мислиш - защо си затварят очите? За да не им влезе нещо в окото през това време, разбира се!

Винаги затваряйте очи,уважаеми читатели,особено след 3-тия концентрат,че то знае ли човек...от многото емоции уплахът е най-вреден.Та затуй...Предупреждавам просто.А сутрин със силно стиснати очи и дрехи под мишницата-бегом към входната врата.

ха ха ха сладуррррр...!!!

Това си е откритие: "На второ място, според професор Мин, при целуване очите на практика не могат да функционират нормално, защото е невъзможно да фокусират на такова близко разстояние и за да ги предпази, организмът им заповядва да се затворят. "

Защото си представяме някоя звезда, а не тия трошляци и простачки насреща.......

ами ти що щеш с трошляци и простачки, бе уйсплескан...щот`си същото жУвотно

ха ха ха...де бре...у бре...!

Обичам да се целувам. Вярно е, че не фокосирам дълго време наблизо. Харесва ми да видя субекта на моето обожание отблизо, да почувствам дъха му, да обгърна тялото му. Така се получава цялостно възприятие без да се оплаквам от пренасищане на страстта.

много се фокосираш, вместо да се фокусираш