Камен Воденичаров сменя Митко Цонев

Камен Воденичаров се завръща в БНТ, но не за да прави ново „Ку-ку“, а като водещ на предаването „В неделя с...“, гласи прясната мълва в медийните среди.

Обратно в новината

Коментари - Камен Воденичаров сменя Митко Цонев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой въобще гледа БНТ?!? Тази телевизия няма никакво развитие, скучна и евтина е.

Камен у по-добре от Цонев, който беше абсолютна трагедия.Така или иначе това предаване е прекалено дълго и доста тъпо.Без някаква НОВА и харизматична личност е осъдено на негледане.Всъщност дават ли си сметка телевизиите, че понякога даже и мъждукащите им рейтинги са плод не на реален интерес, а на невъзможност да се гледа друго по останалите канали в същия пояс?Да махат предаването.

точно като телевизор "Охепа" изглежда това предаване ведно с водещият му г-нчо Цонев, е стига вече с това ретро в тази телевизия, същото важе и за Камен, защото и той е изчерпан и бита карта и защо трябва да ни досаждат с такива персони без съдържание и перспектива...., сигурен бях, че новата директорка също нестава за този пост и накрая какво да очаквам и защо да гледам канал 1

Това предаване е направено с цел източване на телевизията от вътрешни кръгове. Като не е Митко Цонев ще е тоталният некадърник Камен Воденичаров. Нова директорка - стар късмет. Що ли никой не е изненадан?

КАМЕН НЕ СТАВА ЗА ТОВА ПРЕДАВАНЕ....., НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ!

Имам чувството , че много насилсвтено се налагат нехаресвани , слаби, изкуствени водещи като Камен, или като Марта Вачкова примевно... Не е ли време , няма ли начин да се даде поле за изява и на нови лица ?

отначало не беше толкова лошо (докато се печелеха колела, от които имам 1), обаче напоследък нещо не ми грабва вниманието..не обвинявам Д. Цонев, точно обратното- предаването си има сценаристи, които явно не се справят.. а имах честта да се запозная с водещия в БНТ и само може да гадаете колко положителна и интелигентна личност е :))

Не е нормално това което се случва в нашата национална телевзия!За повече от 20 години нямам никакво развитие а е на лице 1 огромно падение!Нека не забравяме,че това е единствената телевизия в България, която освен от реклами (както се издържат другите ТВ) използва и част от българския бюджет! Такива лица като г-н Цонев скучни и безинтересни въобще не трябва да присъстват в която и да е БГ телевизия! Спортната редакция също е на едно много много ниско ниво-1 свестен и компетентен коментатор на спортно събитие няма да не говорим за г-н М.Манченко, който 2 думи не може да върже в 1 изречение а дори им е началник! Едва ли на някого са му интересни БГ филмите от 60-те години с които ни заливат... Дано някой се намери да направи кардинални промени в тази ТВ...

Камен е добър , но това предаване е досадно , тъпо и безинтересно.По- добре да се направи ново предаване, а това да го спрат.

Подкрепям те изцяло... До сега нямаше как да спрат предаване на Митко Цонев.. Понеже и той се вживява в ролята на "значим и ценен кадър" на БНТ-то.. И понеже лежи на стари лаври... просто до сега беше немислимо да го свалят от екран.. От гадната му мазнишка муцуна смятам, че ще се издрайфам.. Предаването е тъпо и досадно, както е и самият водещ.. За това смятам, че с новото лице, предаването ще "светне" малко...

Съгласна съм с hoho ,някои бездарници като въпросния Митко Цонев си пълнят банковите сметки за сметка на данъкоплатците .

Много сте прави!

Ама някой гледа ли го Димитър Цонев? А и въобще ВНТ? Не стига, че по БТВ и Нова ни заливат с турски филми, ами и БНТ започнаха с тях. Скоро да сте гледали дублиран филм по телевизията, която се издържа с нашите пари? Само новините са им хубави и Референдум.

Поредния мъчителен творчески напън на една залязваща телевизия !

напротив това предаване беше добро няма политика малко се разсеивахме но няма да е сашото с камен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да.... Прав си... Поне 100 000 пъти ще е по- добро... :)

още ли гледа някой бнт-ето, оставете го на червените бабички

ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ГЛЕДАТ БНТ ЛИ? Я НЕ ОБИЖДАЙТЕ ТАКА, И НИЕ СИ ИМАМЕ ИЗТЪНЧЕН ВКУС....

Няма ли нови лица в тази страна??? И този Пъпеш- Цонев докога ще го търпят като раково заболяване в държавната ТВ???! За какво плащаме данъци???

Супер як коментар... Ха ха....

това е НАЙ-ТЪПОТО предаване!Защо изобщо не закрият соц-БНТ-то и така да спестят пари на изтерзания български данъкоплатец!

не знам дали е най-тъпото, обаче БНТ ми харесва много, въпреки, че не я гледам постоянно, те поне избягват комерсиалното. дават волейболните ни мачове (голям фен съм), хубави български филми, най-доброто от старите бг предавания... ето, например днес гледах документален филм за доктор константин стоилов, много хубаво направен, после цял ден български филми: търновската царица, звезди в косите, сълзи в очите и после излъчиха един нов, на когото забравих името, но също много хубав. когато си пусна бнт, винаги си спомням за доброто старо време, когато бях дете и не всичко се правеше за пари, а имаше и интересни предавания. може би говоря така, защото съм от децата на прехода, не знам. но съм сигурна, че дори само заради едното хубаво българско кино, няма да закрият бнт. поне се надявам. и бнт не пуска от онези изтъркани риалити предавания. разбирам един сезон, два сезона, обаче... ето сега пуснаха и великолепната шесторка, и байландо, не че не са интересни, но и двете долу горе с еднакъв замисъл и айде почва борбата за рейтинг. ако бнт не беше нац. телевизия, сигурно и тя щеше да се включи, но искрено се раздвам, че е, защото иначе и тя щеше да прави всичко за единия рейтинг и парите.

неееее, не разбраха ли че този камен не ставаааа. и това предаване няма вече да гледаме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно ти си "червена бабичка", объчена да пише тук провокативни изказвания... Ако ти липсва предаването, или по- скоро Митко, земи си го у вас.. да си го отглеждаш... Тоя дето пирон в готова дупка не може да забие...

Предаването е интересно!Ама де не е с Камен!Много е лигав и прекалено лековат!

Единственото, което има значение е банковата сметка на Цонев да се пълни. А дали ще е неговата или друга простотия - няма значение, телевизията е държавна и там все уж няма пари. Стандартът на живот обаче на доставчиците на БНТ все расте