Асен Блатечки в новия клип на фолк певицата Мария

Соченият за един от най-сексапилните български актьори бе избран лично от дивата Мария да й партнира в новия й клип "Ти позна ли ме".

Обратно в новината

Коментари - Асен Блатечки в новия клип на фолк певицата Мария | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко много е сексапилен! И мъжествен! И голям артист!

Кой ли слуша все още тази тъпа музика???

марийчето е секси, бих искал да я имам за една нощ

Изключително съм разочарован от постъпката на Асен ,но все пак нека не се залъгваме - ние живееме в най-гадното гето на планетата/България/-страна населена с долни твари мечтаещи за луксозно-духовна мизерия. Игнорираме изрода с дадено му от Господ име Мария ,но защо и ти бе човеко ?

Мара отварачката с тези уста прилича на риба, чиято уста е вакуумирала на стената на аквариум, а пък за Асен какво да си мисля с Мара са си лика-прилика..

Това са ПР-ски трикове на чалгаджийките. Тя, видите ли, го била избрала лично. Човек ще си помисли, че е имало опашка за нейния клип. За Балтечки това е унизително дори и като новина.

пари требва да се изкарват

Жалко за обещаващото начало на българския сериал "Стъклен дом". Не знам с какъв акъл включиха този псевдо артист Блатечки, че и американския посланник в новите серии, но аз вече загубих интерес към следващите серии. Чудя се, на кого ли е протеже този олигофрен, че го навират къде ли не да си изявява, боже, кой му даде диплома на артист, сигурно е купена...

Бреййй тц, тц голяма новина бе! Направо е за CNN! Великата "певица", с великите джуки си наела /по-точно мъжлето и го е наел/ някакъв гладен артист да си пълни клиповете на поредния чалга-кючек клип.. Как да не отразим събитието.. Къде е Лари Кинг ?

Блатечки , пич , това си е абсолютно ПАДЕНИЕ ! Да те светна - чалгата вече не е в играта и все по-малко дебили я слушат ! Капиш ?

Аз много го харесвам и като актьор и като мъж, но след това съобщения едва ли ще отида отново да го гледам в театъра или на кино. Съжалявам, но не всичко е пари...

дивата мария:)-то че е дива е дива селянка:))) а и на този ума му стига явно само за изява в чалга клипче ! чалгария, чалгария!!!мъка!

На огладнелия Асенчо цялата му кариера е едно петно.Рядко се ражда по-посредствен актьор....

Преди години Асен Блатечки участва в "Крепост"на Глория(една хубава песен),а ако не ме лъже паметта,участието в клип на Мара отварачката не му е за първи път.

Асен е един наистина готин мъж.Жалко че няма да мога да го видя в клипа, защото нямам чалга канали на ТV-то, но ще чакам с нетърпение следващите му изяви в киното.

Пич е, но чак секс символ...

Толкова ниско ли падна!?? !!!!!!!!!!!

Асен е чаровен актьор,но не в чалга клип и при тази меркантилна псевдозвезда на фолк НЕкултурата му е мястото.Все пак е добре актьорите да подбират ангажиментите си,парите не са всичко.Трябвало е да й откаже,защото това е ЕДНО ПЕТНО в кариерата му.

асен преди 10 години участва в поп фолк- клипа на глорiя така че не му е за парви пат но тогава бече млад и готин