Николай Бареков се връща в ефир

Бареков и “На Барекадата” тръгват отново в националния ефир през октомври, но по ТВ 7. Водещият става и началник, като освен за сутрешния блок ще отговаря и за други предавания.

Обратно в новината

Коментари - Николай Бареков се връща в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ще ги върна обратнона Уембли" Боже, какво самочувствие демонстрира този човек. Харесвах го, когато водеше бедпристрастно. Когато стана един голям гъзолизец на ББ стана мноого неприятен. Видя, че със сайтове не се вадят пари и изпита нужда да се върне в която и да е телевизия. Интересно тези за които пускаше неприятни статии в сайта си, как ще има очи да ги кани в тв7.

Прав е Бареков,че липсва публицистиката в телевизията.Надявам се говори за качествената публицистика.Интересно обаче е от къде той има самочувствието,че ще запълни нишата.От изявите му до тук се наблюдаваше едно много ниско интелектуално ниво и много бедни познания.Добрата публицистика,г-н Бареков предполага много четене и висока ерудиция,която при Вас е доста завоалирана.

ГОСПОДИН БАРЕКОВ< НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В ЕФИР. ОСВЕН ХОРАТА КОИТО ВИ ПЛАЩАТ ДА ГО НАПРАВИТЕ НИКОЙ ГРУГ НЯМА ДА ВИ ГЛЕДА.

някой да ми припомни: кой бе инвестирал доста пари в таз медия?Pls

Естествено, че ще си намери работа Той е един от най кадърните и известни журналисти с бг Във всяка по малка телевизия ще го взцемат

Този е ебати продажното малко селянче, ха ххаха, за нищо не става

Много си вярваш, Бареков. Без теб националният ефир изглежда доста по-добре. Изобщо няма да те гледам:)))

Неприятен човек. Спирам да гледам тв7.

Мале, мале... Яко некадърни са всички журналисти... Ако изобщо се каже, че има такива в БГ-то... Ама тоз... не е истина... Чалгата е повсеместна

Глупакът много е изгладнял

хаха, смешник... нали щеше "за себе си" да работи. Некадърен селяндур. Срам за Пловдив!

Жалко,че този дървен философ и нагъл самозабравил се фукльо пак ще се появи на екран. Така със сигурност няма да гледам и ТВ 7.

Този пък, защо мисли, че някой иска да го гледа?!?! Заради него спрях да гледам сутрешния блок на бТВ. Много е дразнещ за сутрин в 7, а и се мосли за голямата работа, оцобено с израза "имаме новина"...

БАРАКА ЩЕ ИМА В ТВ7 И В БАРАКАТА БАРАКОВ А БАРАКОВ ВЕЧЕ ЖИВЕЕ САМО В СОФИЯ НЕ Е МАЙНА

БАРАКА ЩЕ ИМА В ТВ7 И В БАРАКАТА БАРАКОВ

ура!!!!!!!!!!!!!!!!!! най-после!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха-ха! Почитателите на Дудука от Пловдив са от типа на Ива - неграмотни и посредствени лузъри. Да си гледат турската ТВ7!

Чудя се на телевизиите, които дават екран на този нагъл досадник. То наистина, че и аудиторията изпростя в голяма степен и трябва да й се предлага нещо на нейното ниво. Но все още има интелигентни хора в България, за които Бареков не е никакъв журналист, а една политическа подлога, при това нахална и надута. Която телевизия иска съсипано предаване да покани Бареков да го води.

Такива прости типове като тебе да си гледат Гала, Милен Цветков, Ани Цолова и другите втръснали некадърници от нова телевизия и БТВ, а ТВ 7 за мене в момента е най - интелигентната телевизия и сутрешния й блок е най -добрия , сега с Бареков ще е още по-актуална, успех!!!!!!!

ХА ХА

Хайде стига с този Бареков, бе! Един от най-елементарните журналисти от последните години. Той е добър само на дудука.

Прекалено високо самочувствие има този бездарник! Кой ли го помпа толкова? Тъкмо ще прави компания на другото магаре, толкова изпростя напоследък.

О!УЖАС!само заглавието ми стига..толкова е антипатичен !

Поредното Недоразумение в родното "медийно пространство"...;)

Добре,че ми казахте,за да не го гледам.

По- добре мен да поканят или да се самоубият като телевизия. Този е ужасен профан, липсва му класа казано най- постичко!

И без това не гледам тъпи телевизий,все ми е тая за Бареков.Но все пак,бих създал един" награден" фонд,да платим на пича,да си седи в къщи.Така ще е по-здравословно и за него и за гражданите.

Одобрявам Бареков. Само тои може да раздвижи журналистиката.

Митко, пише се тоЙ!

нали в хАмериката щеше да пробиваш ва майна? пък и тв7- национален ефир?

най-добре би било рпедаването му да се казва "Ники - Дудука", за каква барекада става въпрос, за дудук и за нищо повече, освен за деветата дупка на ... дудука

с това поведение на комсомолски секретар на моменти е забавен... но пък има демокрация на копчето - като започне да става досаден...

В какво се е превърнала Татковината - една шепа хора /политици, журналисти, "VIP-персони"/непрекъснато се въртят на терена и ни занимават със себе си. Местят се от партия в партия, от партия в бизнеса и обратно, от телевизия в телевизия и от парти на парти, а ние седим и ги зяпаме...

Браво най накрая ще видим един истенски професионалист като журналист. На много хора не им харесва истината когато се показва ,но това е истинската журналистика дори и да не те харесват да можеш да казваш истинната . . Браво . Бареков не мога да го сравня нито с Витомир и неговата партньорка забравих името и . Ще гледаме ТВ 7 .

Този човек някой го е излъгал, че е журналист - той милия за шампион се има. Няма да гледам и ТВ7. Голямо самочувствие, гарнирано със заяждане, не стига за да си интересен - журналист и безмозъчен нахалник не е едно и също

ТВ 7 наистина набира скорост и работят доста добре. А колкото до Бареков, въобще не ме интересува дали се развежда или пък се жени, но в замяна на това е добър журналист. Убеден съм, че доста скоро почти всички ще гледаме сутрешния блок на ТВ 7.

ти за всички ли се имаш бе,смешник?

какво ще промениш, бре!!! за мислещите хора ти ще си останеш просто един слуга на властта, продал се на турските пари! защото тв7 се държи от дебелите крадци на dogan! и е ярко доказателство, че конфликтът боко-соuола е само театрален, докато парите СА общи!!!

Мен ме кефи Бареков. Ани Цолова е много досадна и откак остана само тя изобщо не гледам сутрешния блок по БТВ. Скучна и безинтересна и за съжаление не си заслужава работното място.По добре да върнат Марияна векилска, дори тя е по свежа и приятна.

Уважаема, толкова и гледаш. Ани Цолова е в дует с Виктор Николаев!

TV7 има анимационно магаре, сега вече ще има и живо

:)))))))))))))))))

Кой изобщо гледа ТV7? Ками ли сутрешния блок... ужас, понякога се чудя как им идват такива крилати мисли на някои хора. Той наистина си мисли, че ще го гледат...

Бареков е голям лятото в Час Пик ги разби