Коментари - Мис България няма виза за изявата си на ”Мис Свят” в Китай | life.dir.bg
назад

Мис България няма виза за изявата си на ”Мис Свят” в Китай

Ромина Андонова изуми всички с признанието си, че няма нито един човек екип, който да замине с нея за конкурса „Мис Свят“.

Обратно в новината

Коментари - Мис България няма виза за изявата си на ”Мис Свят” в Китай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази и от бакалова е по- зле

Тази поне е красива, за разлика от миналогодишния крокодил! Обаче за съжаление не е нищо повече от доста жени които виждам на улицата, така че едва ли ще спечели нещо...

Антония си е абсолютен крокодил, очеизвадно е, че тя си е платила за тая корона. Ромина пък е като невестулка в лице, ама от добродушните. Само днес се разминах с поне 4-5 красиви момичета, но нито една от тях не е мис България, няма и да стане защото не могат да платят на "мадам" Калканджиева.

Тъжното е, че "другите манекенки" са несравнимо по-красиви от т.нар. "миски" с купени титли. А по улицата и в университета можеш да срещнеш 100 пъти по-красиви, интелигентни и интересни момичета.

Междувременно Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2009 Антония Петрова станаха лица на най-новата линия на Versace при представянето й в София. LAJA!!!!!!!

Тя и да има виза, все тая.

Ами и аз нямам екип и виза за Китай. Има една поговорка "който си има брада да си търси гребен". Амам от "проблемите" на разни момичета на повикване

таратанци,визата се изкарва на гише на летището кадето кацаш,струва под 100 долара а за наполовина по-малко в посолството на КНР в София ама чакаш седмица-две ,така че това не е оправдание.

Едно хубаво момиче да стане Мис България и да не може да отидe на Мис Свят, просто защото някои не си вършат работото или на някого не му се занимава. Нямам думи просто. И как може да няма никакъв екип с нея? WTF???

И това грозновато безлично момиче на което майка му плати титтлата ще отиде да ни представя в мис свят за тази титла се плаща и за съжаление отиват недостойни момичета толкова красиви момичета по улиците а това тук дори не е и средностатистическо симпатично момиче но като мама или някоя-мутра гадже плаща титлата така е

само ще се раскарва

ами да си изкара виза! да виси на опашката там и ще и дадът :)

по безлична мисс булгаря не сме имали от ромина!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

измуми Това нова дума ли е