Галена Димова се омъжи за бизнесмена Георги Георгиев

Мис България Вселена 2006 Галена Димова каза "Да" на половинката си - бизнесмена Георги Георгиев, от когото e и дъщеричката й Виктория.

Обратно в новината

Коментари - Галена Димова се омъжи за бизнесмена Георги Георгиев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като не искате да знаете, не ги четете, дир-ът е пълен с куп други новини.

това е простащина

съпругата бети обира точките:))

Аман от позьори ...

Ако не беше бизнесмен, нямаше да го погледне....

Мария Петрова е гола вода, приятелката на Лашов също. Всичките са хвани едните блъсни другите.

Много сладка двойка са, радвам им се от сърце.

поредната картинка на днешния лаиф стаил на България - младо и много красиво младо момиче с някакъв грозен дъртак, можеше да и е баща. Просто не знам какво вижда в него - няма ли млади мъже в тази България????? не и ли шарат очите като види някой спретнат момак ?!

Не виждате ли колко е куха селиконова лейка, "щастливо омъжена" за един псевдо-бизнесмен мошеник, женен за пореден трети път. Много на сериозно се взимат, селяндури , не искам да обиждам селяните.

Напълно верно! Кредитен милионер!

Нема го плюваш браточката бе! Глей го само къв е мъж с белио кустум. Расов и як като боен кон, че те сруска с теа заби ако много знаеш.

Честно, тая не я знам и не съм я чувал! А пък тоя хептен - сигурно е някой кредитен милионер!

Чудя се, защо ли изобщо споменават за такива "събития" и защо ли изобщо някой ги коментира тези никакъвци, в това число и АЗ! Едно време в София имаше личности, сега са само "популярни", без да са личности (защото си плащат на гладните журналисти)! Никога повече няма да падна на вашето ниво, празноглави надути пуяци!

ей, вижте името на рубриката и като не Ви харесва, просто не я четете. Не бих си направила труда да коментирам нещо, което не си струва. В случая ме дразнят вашите реплики без съдържание и отношение към текста...

Тия пък кои са?!?!?!?

чорбарска му работа

много са лични и светски нема що.

разгледах снимките - нито едно щастливо лице не видях. или скука, или едва прикрито отегчение, желание да бъдат забелязани...горката Мария, какво красиво и щастливо момиче беше като млада гимностичка...какво направи Боби с нея? Тя изглежда отчаяна просто...

ама тая съпруга Бети много направена, много намазана,много вапцосана бе многооо.

поредната грозомиска се взема с бизнесмен второ,третоженец...

Поздравления за Мария Петрова - изисканост, класа и финес. Истинска дама.

Ауууу, "съпругата Бети" какъв крокозъбел! Липсва баневица до нея. Лашовата дама изглежда по-нормална, а булката с какво е известна?

Разгледах снимките-все едно филм на ужасите!

детенцето не изглежда никак щастливо с тия двамата популярни личности, нещо протестира, но никой не му обръща внимание.

ПАНАИР НА СУЕТАТА....ЧЕ ТЕ СА ЖЕНЕНИ С ДЕТЕ ,САМО ДЕТО ПОДПИС ИМ ЛИПСВА !!! ДА БЯХА ПОЧАКАЛИ И ЗЕТ ДА ИМАТ ПА ТОГАВА ДА СЕ ПРАВЯТ НА МЛАДОЖЕНЦИ - СМЯХ !!!

Как пък една не се омъжи за "обикновенник", а все за 'бизнесмени'??? на 'любовта за пари' как й викаха не мога да се сетя...((

Коя е тая световно неизвестна личноат?

Сега е ясно как е станала мис България пък и Вселена!!!!!?????!!!!!!

"Невски"!?!?!? Възмутително. Момент, коя беше тая?

Хубаво бе умник, ако не е Невски, да не би да е НеФски?! Иначе хубава и скъпарска сватба, на фона на беднотията и мизерията в страната като цяло! Kофти и тъжно за бедните хора, които нямат пари да си купят един хляб, а други правят сватба с 500 гости! Живота е тъп и несправедлив!

Не, че тези са ми симпатични, ама, когато не се женят - защо не се оженят, като толкова се обичат. Като се оженят - пир по време на чума. Какво точно трябва да направят хората, за да не ги плюят по форумите?

признавам :много популярни ама чак пък личности - айде не ни занасяйте.

булката е много красива,браво,да са живи и здрави и с много късмет!

......и сигурно много го обича

Да са живи и здрави ! Пир по време на чума .Снобия !