Майкъл Дъглас: Катрин сбъдна всичките ми мечти

Майкъл Дъглас заяви, че всичките му фантазии се сбъднали, когато се запознал със съпругата си Катрин Зита-Джоунс.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас: Катрин сбъдна всичките ми мечти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има тапи и глупави коментари,което показва,че ганио си остава простак! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заглавието веднага ми напомни за бележката от "Войната на семейство Роуз": "Всичко в живота си дължа на теб...". Спомняте ли си този невероятен филм! Не гледах другите му филми, не ми харесваше, въпреки актьорската си класа, въпреки "Оскарите". Но след "Войната на семейство Роуз", където е неотразим в ролята си, ми е любим актьор. Страшно много съжалявам за болестта, пред която се изправя сега. Дано наистина лечението е успешно. Изглежда много болен. Дано има сили и да се справи.

Твърде възрастен е и изглежда на снимките за нея, но щом се обичат - това е най-важното.

Като кажете "страхотна жена", на тези пари много жени ще станат страхотни, но не са имали шанса да минат по този път, животът е и късмет в голяма степен.

ее майк, естествено, че катрин обича да й се купуват много работи, всяко нещо си има цена, нима любовта прави изключение

Колкото по-стойностен е един мъж, толкова по-голяма трябва да бъде разликата м/у него и жената до него. Както е казано" "Мъжът е войн, жената служи за утеха на война - всичко останало е безумие."

Вечерно време Майкъл сигурно си играе с куклите й.

Това си е чисто похабяване на материала... жалко за хубавата жена...

Напротив, в подобна разлика няма нищо неестествено и ненормално! Истинският мъж се нуждае от жена много по-млада от него, за да поддържа форма и вдъхновение. Древните са били по-мъдри от нас.

Все пак великият актьор Майкъл Дъглас ми се струва че трябва да бъде малко по-предпазлив, особено като имам през вид участието му във великолепния филм "Войната на семейство Роуз", който съм гледал поне 10 пъти с нестихващ интерес.

С парите които ще й остави и тя ще намери 20г. по- млад любовник, който да й сбъдне всички сексуални мечти. Страстта й към приключенията ще я изтреля на въха във всичко, с което ще реши да се занимава. Стареца й виси като гюле на крака, а децата му ще отлетят.

Скоро Катрин ще бъде една от най-търсените вдовици!

уясен коментар.никои не е застрахован от тези лоши неща.

КАТРИН Е СТРАХОТНА КРАСАВИЦА !

ЖЕНА на която всички заслужено и се възхищават

Не коментирайте класата, която е на светлинни години от вашата мизерия.

Оффф,няма край простотията,знаеш....злобари и комплексари навсякъде!!!

Дърт козел, па макар и велик актьор млада върба .........! А Катрин се омъжила за баща си.

носител на оскар- а ти все по- прост. недеи така- тези обидни коментари вече не са на мода

Елементарен/на си-това са истински звезди....не като "нашите"....