Постоянното използване на презерватив било вредно

Постоянното използване на презерватив по време на секс може да доведе до нежелателни последици при жените, предупреждават руски сексолози.

Обратно в новината

Коментари - Постоянното използване на презерватив било вредно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еми аз и без това не използвам пък и мразя да ползвам презерватив, лятото по морето особено става голем екшън, и нито аз нито партньорките ми сме държали на презерватива- голем кеф си е без него ухааа!

И какво да използваме за целта - хапчета с хормони, спирали с хормони за да не ни порасне брада?

За това имаш брада!

излишното окосмяване- да е излишно, да е излишно- колко да е излишно... зима иде , еи...

Абе тея руски "специалисти" кой знае от кога не са пипали булки.. :) И сега завиждат тихичко на останалите.. :) Баси тъпаците.. Видехме тъпите им Лади и Москвичи.. :)

А ти си страшно неграмотно нещо..

Супер яко изказване..

Ясно затова които гълтат са най женствени

Така трябва да е за нормалните мъже. Но и те си имат сръчни ненормални приятели. При най- малкото залитане към чужд креват, ядовете ще са повече- бяло течение, хламидии и куп други гадости. Черешката на тортата ще е босоного циганче да доведе да гледаш, защото е негово.

XAXAXAXAX

колко си тъпа- само ти си знаеш

Това есрашна идея!!! Патентовай бързо и си в яките кинти.

Не мога да повярвам какви глупости се пишат и до какви ужасни последствия могат да доведат те! Толкова години се опитваме да научим младите хора да правят безопасен секс, вместо момичета на 15-16 години да са с по 1-2 аборта или заразени с какви ли не венерически болести!

Аз съм тапа и не са ми ясти тия тънки политически въпроси. Кога на жената и расте козя брадичка, когато мъжът свършва извън нея, ако пък не и расте ... пфу да му се не знае. Проблемииии !!!

е че да направят презерватив с хормони хехе

Абсолютно съм съгласна! 1. Имам позната, която откакто прави секс, все с гумичка го прави. И вече има брада. 2. Когато го правите с презерватив, какво ще кажете, че ви е същото удовоствие като когато е без!? Айде моля ви се!

А за козичките вредни ли са перверзативите?

Пълни глупости - цял живот ползвам, а изобщо нямам подобен проблем...

че кой ползва презервативи, аз мастурбирам без такива