Даниела Янков предаде ”щафетата” на Мая Савова

В неделя, по време на първото издание от новия сезон на „Отчаяните съпруги”, водещата Вихра излъчи срещата с бившата си екранна половинка Даниела.

Обратно в новината

Коментари - Даниела Янков предаде ”щафетата” на Мая Савова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как може от аптеката в телевизията и то водеща,при условие,че има хора завършили журналистика и кадърни, а тази мая се опитва да се вмести някъде в разговорите и просто е изкуствено нейното присъствие,,а вихра толкова е лигава,че чак не се трае от превзетост

Жалко за Андрей, че изтърва такава жена. Това не говори добре за него, защото по всичко си личеше, че момичето е чаровно, интелигентно и си беше на място в телевизията. Сега всички губят: и очилатият идиот се изложи, и нова тв изгуби една кадърна водеща. Всичко е един бг минус и толкова. Иван и Андрей си струваха само като водещи на Сблъсък по БТВ и предаването беше находка. Вече са изхабени и изчерпани, особено Иван хич не го бива да се прави на актьор. И той, и жена му - превзетата снобка Вихра, са много лигави, а това няма нищо общо с истинския професионализъм и талант.

Браво на Даниела! Показа какво е истинска чистота и искреност. Желая и успех в Белград.

Даниела, върни се !Невероятна, магнетична, талантлива, просто родена за тв водеща! Липсваш ни!

каква е тая нова телевизия да не би да я гледат 100000000 човека

що нямам и аз врузки бе...ама то не е кусно-семеиства се разбиват лесно,после ще пишат за мен,ще ме канят в плеибои,може и да участвам в някои чалга клип и накрая да си имам собствено предаване.бурзам ся да се вурна в булгаря,че там се пробива наи-лесно.ама преди това ще си слоя кум 500 кубика за да се тиражирам по-добре.

Даниела е чиста и неподправена. Добре, че се отърва от този нехранимайко Андрей. Ще липсва на предаването! Колкото до Мая, Вихра по никакъв начин не и помогна, а непрекъснато слушахме нейните словоизлияния за липсата и на кулинарни умения! Май вече е гордост да си некадърна домакиня... Чудя се с какво си храни детето!

Мая показа - голям бюст, Вихра мигащите си с изкуствени лещи очи.Превзета както винаги. Нямаха и двете елементарни реакции,бяха все със забавени реакции.Беше ми тъпо! Къде са Отчаяните съпруги? По скоро предаването трябва да се нарича "Презадоволените съпруги". И аз съжалявам за Дани, но нещата си отиват на мястото - Дани не беше за нашата алкохолизирана компания, а ние не бяхме за нейното възпитание, умереност и чистота. А онзи глупак Андрей повече никога няма да срещне и 50% от Дани и ще съжалява, но това ако малко поумне. Иначе Простотията им помага и на двамата защото това сме ние повечето в Република България!

АНДРЕЙ УЖАСНО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ. МОМЧЕ БЕЗ ХАРАКТЕР С МНОГО ОТРИЦАТЕЛНИ ПОРОЦИ. КАК МОЖА ДА ИЗТЪРВЕ ТОВА ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ И ХУКНА ПО РАЗВРАТНИ ТАНЦЬОРКИ.ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ДАНИЕЛА Е УЖАСНО КРАСИВА, А ТАЗИ ТАНЦЬОРКА Е СТРАШНА.

то пък една щафета... правилно я е пуснала и да не я взама обратно..

Eх, Даниелкаааа... не сме имали досега такова суперлъчезарно момиче като водеща, и много красива, и с държание, толкова далече от вулгарността на нашите пишман водещи!

Даниела,успя да ни развълнуваш с искрената си изповед,ще ни липсваш,дано някой ден Андрей да разбере,че е загубил едно страхотно момиче...нямам думи да изкажа разочарованието ми от него,жалко...Желая успех на Мая и Вихра!Ще ви гледаме!

Отлично направи, че се спаси. Не и трябва да 'я разбира' онзи алкохолизиран тип. Не и трябва да си помисля за него изобщо. Да си живее пълноценно живота!

ЗАЩо НИКОи не коментира красавицата Л.КОЛЕЗИ4...??ДАли нямяше предаването да е на по високо ниво без нея??Заради нея ли4но аз няма дя гледам това предаване .Тя много ме отвращава с поведението си.ВСИ4КО МОГА ВСИ4КО ЗНАМ...ВИЕ СТЕ ГЛУПАЦи ...се лее от поведението и...

Напълно съм съгласна!!!

Споко. Тя така въздейства на всички глупаци...... Ходи гледай Мара Отварачката.

И на мен Л.Плезич ми е особено неприятна.

Дааа... ще ни липсва по детски чистата Даниела. Ще е интересно да я включват от време на време, може например да казва новини от западната съседка. Мая имаше трак, много е красива, да и дадем шанс. Разбира се тя не е Дани....Но Дани е добре сега. А и още нещо... искаме си Сблъсък. Не съм пропускала нито един и си го искам!!!

Даниела е жена със стил и класа, много фина...

Какво недоволничите всички?!..Даниела дойде от Сърбия с опит като водеща...и Вихра и Мая са нови в занаята! Особено Мая - дайте и време! Омръзнало ви било от едни и същи водещи,а като се появи ново лице - пак недоволни! Айде стига,бе!

Хубава е Мая, но как така една аптекарка става водеща на предаване. Ама какво се чудя и аз-връзкарството е навсякъде. Н Дани , която бе толкова лъчезарна, че само заради нея гледах предаването, желая да намери наистина своя принц, защото Андрей определено не е. Вихра също не става за това предаване.

ТАЗИ ЧАРОВНИЦА ДАНИЕЛА БЕЗ АНДРЕЙ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ Е ПО ДОБРЕ.ТОВАЕ ЕДНО БЕЗДАРНО МОМЧЕ С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ И НЕ ЗАСЛЯЖАВАШЕ ДАНИЕЛА.

Иван и Андрей, една несполучлива комбинация! Когато намаха пари, бяха забавни, но сега..аман! Вихра няма чар а само връзки, Мая пълна трагедия.. Даниела притежава всичко онова което липсва в нашите телевизионни предавания..

За Мая ясно,нещата са очевадни.Може би има качества за друга сфера,но за ефир....Това ,което липсва на предаването е класа и естественост.Вихра е много превзета и едва ли не парадира с това ,че не умее да готви,че не е домакиня...А всъщност предаването е предназначено именно към жената -домакиня,която не прекарва уикендите по спа хотели.Много първенющина,много превзетост....И последно-зрителя иска обучени водещи,хора ,на които им работят мозъците и устите.Това е телевизия,възнагражденията високи,съответно и изискванията.

СУТРЕШНИЯ БЛОК С ВИТО И ЗАХАРОСАНАТА ПРЪЧКА ГИГОВА, СТАНЦИЯ НОВА С АПТЕКАРКИ.... НОВА МАЙ ИСКА САМА ДА СЕ ФАЛИРА!

Здравейте, бих искала да изкажа мнение за новия сезон на Станция Нова. За съжаление продуцентите определено са развалили предаването си,поради липсата на Даниела,Бианка и Сблъсък. Новата заместничка на Бианка не е лошо момиче,но не може да й стъпи на малкия пръст....Мая Савова горката също е симпатична,но скъпи продуценти не става за тази работа!!! А какво пък е това предаване в съдебната зала,изкопирано от руската телевизия???? Е такова тъпо предаване няма наистина....!!!! Сблъсък си беше класика в жанра и ни липсва!!! Доста се разочаровахме от новия сезон на Станция Нова,наистина! Дано съумеете да си поправите пропуските,защото предаването първия сезон доста си го биваше,но сега не става. Успех!

Ами не се справи Мая с първото предаване. Седеше ми там по-скоро като гост или някаква асистентка, а не като водещ. Може и притеснението да си е казало думата, но едва ли. Все пак жената е учила и работила до сега в съвсем друга сфера.

Е то е ясно, Крум Савов си търси вратички за Нова телевизия. Той си е просто една провираща се шушумига, а жена му - видя се и тя колко струва. Не може на малкия пръст на стъпи на сръбкинята. И двете с Вихра Даниела ги превъзхожда многократно. Тя показа, че има ниво и класа. Жалко, че предаването я изпусна. Много ще ми липсва нейното остроумие и лъчезарност.

андрей изтърва едно красиво интилегентно момиче защо толкова бързо се наситехте с такава любов парадирахте навсякъде и толкова ви се радвахме бяхте щастливи ще съжиляваш много.

Рубриката на отчаяните съпруги изцяло я правеше Даниела. Знаеше как да действа, за да привлече зрителското внимание и да накара хората да я гледат с интерес. Поддържаше интересни разговори и показваше доста високо ниво на хумор и интелект. Жпределено тя правеше предаването, а не тъпата, ограничена, лигава и злобна Вихра. Сега тя в съчетание с новата водеща са едни отчайващи отчаяни съпруги. Едни най-обикновени връзкарки и нищо повече! Предаването много ще загуби според мен.

Е кой го гледа това предаване ? Стига с тия мелодрами и ПР евтинийки ...

аз специално много рядко му хвърлях по едно око, като превъртах каналите само, и то заради Даниела. То е женско предаване. Жалко! Какво готино момиче, красотата на душата му беше върху лицето му. Какво разтропана и оправна млада женичка. Ама нейсе. Оня глупак, дето сега ми се прави на интересен, губи. И него не го гледам вече - опротивя ме това тъпанарче. Абе тия двамата верно педерунгели. Изтървана работа. Никакво поведение на мъже.

Даниела е интелигентна и красива дама. Пожелавам й здраве и само хубави неща да й се случват. Много е лъчезарна.Успех Дани !

Е добре може ли някой да ми обясни как една аптекарка може да е водеща, при положение , че има хора учещи журналистика и работещи години наред....В случая за пореден път се показва шуробаджанащината.

Изборът на г-жа Мая може би е реванш към г-н Крум Савов за изгонването му преди време от Нова.

Нагледахме се на фамилията на Андрей и Иван,сега ще търпиме и шуро-баджанащината на Крум.Това предаване все повече изпростява,би било добре да се бойкотира и никой да не го гледа.

Даниелка, тази приказка е била само в твоята глава, моето момиче. Добре че се оттърва от този....... От сърце ти желая да изживееш истинската приказка на живота ти, защото си едно много хубаво и лъчезарно дете!!!!!!!

И на мен хич не ми хареса първото предаване на Мая. Но да и дадем малко време - все пак притеснението сигурно си е казало думата. А филма с Даниела беше наистина много емоционален. Ще ми липсва.

Няма съмнение ,че Мая е хубава жена,но вчера всички видяха,че не се справи.Това е един от случаите ,когато връзкар става за посмешище Дори повече-рувриката им беше провал.Толкова старателно се опитвах да разбера кулинарната им рецепта,а те постоянно прекъсваха готвача,дори на моменти Вихра се лигавеше.Ето защо се наложи и да я повторят /рецептата / 4-5 пъти.В телевизиите има големи пари и куцо и сакато се бута там....

И АЗ ТАКА МИСЛЯ,ЧЕ МАЯ ЩЕ ПРОВАЛИ ВИХРА. ДАНИЕЛА Е КРАСИВА,ТАЛАНТЛИВА И МНОГО ЛЪЧЕЗАРНА ЖЕНА. А ТОЗИ АНДРЕЙ ИЗОБЩО НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШЕ И Е ЕДИН ГОЛЯМ ГЛУПАК.

Много ясно,че нищо няма да направи Мая Крумова.Най-много да провали предаването.

Крум Савов- самочувствие до небесата..... Сега пък и фармацевтката ...Телевизията в България явно е семеен бизнес.