Боги напуска ”Денят е прекрасен”

Нови ангажименти в радиото и нови проекти в „Денят е прекрасен” разделят за известно време екипа на предаването и водещата Богдана Трифонова.

Обратно в новината

Коментари - Боги напуска ”Денят е прекрасен” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Мавриков наистина не му е там мястото,а предаването доста дръпна назад, в сравнение с началото, а сега и Боги като я няма съвсем си губи смисъла.

След као Боги си тръгна, дано повлече крак, та цялото предаване да го махнят - в малкото броеве, които съм гледала, не успях да открия нищо, кето да задържа вниманието - само фалш....то по това време май няма нищо, което да се гледа - и на Гала простотиите са адски досадни. Да не кажа, че май само Мартинка Вачкова успява да ме заинтригува понякога......

Браво на Боги! Тя наистина е много симпатична, но предаването е ужасно скучно.....не знам какво бездарници го правят.

Jalko za tazi istinska jena.Samo tq be6e dy6ata i sarceto na predavaneto.Sega kato napyska 6te e samo fal6 i prevzemii.Ne mislq pove4e da go gledam.Skyka.

Цялото предаване е изровено от нафталина. И предишното също. Както и "Най-добрата майка" по Нова в събота.

нямате си на представа какво става зад кулисите "екипа" на супернова - нерви, крясъци, скандали, простотии...не те са я махнали, а тя най-накрая им е теглила една като й е свършил договора...но на сцената всичко е мило и драго

Боги, БРАВО! Едно зряло, мъдро и хубаво решение!Крайно време беше! Предаването си замина още когато опропастиха идеята за "Часът на мама"..."Денят е прекрасен" няма да просъществува още дълго... Желая ти успех занапред! Ти вече имаш спокойствие! Не съжалявай за нищо! С теб предаването загуби и чара и всичко, което имаше...ти беше естествена и искрена. Всички те обичат! :)

Много глупаво предаване, само тази Боги ставаше горе долу. Без нея съвсем ще го закъсат.

Жалко, тя беше по-добрата, по-жизнена,по-естествена, по-истинска. Спирам да го гледам.

Какво толкова им харесвате, и двете са жалки и дразнещи!

Жалко, че Боги напуска.Двете водещи се допълваха идеално, а на Мавриков мястото му изобщо не е в телевизията.

ялко,тя беше наи готина.на мавриков изобщо не му е там мястото а ива е сладка ,но не стои естествено ....а на предня коментато ще отговоря в духа на неговото просто изказване-"тласта е бабати"! успех на бого ,но маи и на" денят е прекрасен" сащо ще му е нужен... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И фъфлещата Милена да махат, че ужасно дразни....

Да ама Ива поне гласа и е секси

Боги е много сладка и непревзета, за разлика от Ива. Тоз пък Мавриков хич не му е мястото там, нито има поведение пред камерата, нито нищо. Не става за водещ на "женски" сутрешен блок.

Жалко! Ще ни липсваш! Ти беше толкова истинска. В България не се ценят можещите, а .... . Успех, Боги!

Жалко, придаваше такова очарование на предаването! Страшно я харесвам, много слънчева жена!

Юо Бе, Марта да не би да е по-малко тлъста,=и по-кадърна?!Ама тейко и бог да го прости беше ...

две дини под една мишница неможе!успех на новото-старо място! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боги бе единствената симпатимна водеща на предаването. Вече няма да го гледам.

много хубаво и стилно предаване ще липсва с чара си,а Мавриков внася много хумор и прави предаването по приятно!Успех!

Прекрасна водеща,Винаги засмяна,носител на много положителна енергия.бтв само ще загуби без такъв професионалист, Желаяу и много успех като на своя дящеря.Ива и Мавриков също са много добри,но ще усетят скоро липсата на БОГИ

И на мен този Мавриков нещо не ми звучи убедително, но тази дебеличката категорично не е за екран. Виж за радиото - става.

ялко боги е много искрен човек

Вместо да махнат онзи простак Мавриков, те махнаха тази слънчева жена. Направо го разсипаха това предаване с безумни експерименти.

Господи, бъди така добър и помогни да бъде спряно това безумно предаване! Моля те Господи!

крайно време беше нещо да се промени в това предаване;промените трябва да продължат.

голяма загуба за предаването! мавриков е ужас, а ива е куха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направо са си я махнали, какво го увъртат. Не става с тази тлъста физиономия за водеща, но и другите двама в момента също са за махане. Мавриков не ми е ясно кой го крепи, а ива още като беше в БНТ се срамувах да я гледам, такава една одървена

На мен нещо като не ми харесва, не гледам и не го коментирам. А ти как го гледаш, като не ти харесват и тримата водещи?! Според мен си бяха добър екип.

я стига! ще се изкараш ,че ти си идеален. като не ти допадат не ги гледаи

Кой те знае на какъв урунгел блъскаш и ти, но то си е винаги така с анонимните злобари-критикари :)))

А, бре Иване, само изсъхнали жени ли ти се нравят да гледаш на екран? Че какво, ако една жена има какво да покаже? Трябва ли пък всички да изглеждат като Парис Хилтън, например?!

твоя телевизор само картина ли има?а звук?

Жалко

Много интелигентна и добра в професионално отношение. Късмет, Боги. Малка забележка Мавриков не се вписва много в интериора

Много готина мацка!Успех