Седмица след сватбата Галена Димова отново булка

В булчински тоалет, състоящ се от цял бански, воал, пера и жартиер, блесна на Progres Fashion Show Галена Димова, която само преди седмица се омъжи за мъжа на живота си.

Обратно в новината

Коментари - Седмица след сватбата Галена Димова отново булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРАВЕСТИТ!!!

Бре, тя наистина е грозничка, ама не е луд тоя дето яде зелника, щом са решили да я пускат да се покзва, луди са тия дето я пускат

УЖАС!

голяма маймуна..........

Е кое и е хубаво на тялото?!Просто слаба жена-нищо впечатляващо.И като цяло изобщо не ме впечатлява,за мен не е хубава жена!

Много мила и чаровна жена, не знам за тялото, ама ми е много миличка

по-голяма глупост от това с плочките - тури му пепел! и кво е това момиченце с uggs-овете на последната снимка - страшно се вписва, няма що. егати аматиорската работа туи ревю, галена е последната грижа.

Ба ...си грозната куха лейка !

Тази ако е овца, да е умряла от глад:)))

не му се карай колега..откъде знаеш кви жени е виждал и кви не..а че ако й сложиш кожено яке една бейзболна шапка и прав панталон....спокойно може да заведе нечия дъщеря на бала й.....не мой тип ами...не е мъжки тип жена...хаха...тая е за дедовци да си я мерят колко коя мяза на мъж......аре.....па за тялото....извиня'ай ама....не може не всяка кущрава и наследница на Освиенцим да й викаш...'АУУУУ'...

Докарали са я да прилича на Ирен Онтева.

Имала била страхотно тяло? Абе Иво, не си ли виждал жена с хубаво тяло? Как може да пишеш такива глупости? Да не би да си кьорав, ей? Ако е така - простено ти е!

Галена има страхотно тяло, съвършена е

Страхотно!Да им бяха дали и по една торба с теракол!