Денкова: Няма да правя планове за бъдещето на детето си

Двукратната световна шампионка на България по фигурно пързалянe Албена Денкова, разкри как се чувства, очаквайки първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Денкова: Няма да правя планове за бъдещето на детето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да са живи и здрави детето и родителите му. Да са живи и здрави всички деца и родители по света!

една прекрасна двойка. Много щастие им желая!!!

наричат един убиец "Страхотен", позор за вас!!! Това,което той направи,можеше да се случи на вас,на Ваши деца,близки и т.н. Вие сте луди да го харесвате! Позор! Затова сме на това ниво и всички ни газят и се подиграват с нас.

Чета и недоумявам колко агресия и гняв са натрупали някои хора. И сякаш само чакат да ги канализират нанякъде. Сериозно ли никога не сте действали водени от емоции, а не от рациума си? Човек като ви чете би си помислил, че българите сме нация, за които законът и рациумът са издигнати в култ. Само че май е така, когато трябва да съдим някого и не ни изнася да го разберем. Я си представете следната ситуация. Скарали сте се с половинката си. Отивате на гости някъде. Пийвате, уж за да се успокоите, но алкохолът развързва езиците и ситуацията става нетърпима. В един момент всичко, което искате е да се махнете оттам. Грабвате ключовете на колата и излизате. Не мислите спокойно и рационално, всичко е адреналин. Качвате се в колата и тръгвате. Никога ли не сте изпадали в подобна ситуация? Сериозно ли никога не сте вземали решения под влияние на емоциите? Винаги сте безупречно рационални и хладнокръчни, затова не сте в състояние да разберете човек, който е сгрешил? Пените се, вадите гръмките думи, още малко ще закрещите "Разпни го" и ще извадите и камъните от джоба. И през ум не ви минава, че човек, който е сгрешил и който е осъден цял живот да живее с болката си и вината си има нужда единствено от прошка и състрадание. Всичко, което ви интересува е да добавяте към болката и да бъркате в раната. Наистина ли се чувствате толкова застраховани от грешки? А ако някой ден все пак сгрешите и изпитате нужда от прошка и разбиране? И се озовете пред една тълпа, която ви сочи с пръст и крещи "Убиец!"? И пак казвам, всичко това при условие, че Максим не избяга, а помогна на жертвите. И все пак отключва във вас толкова безкомпромисно и сурово чувство за "справедливост". Май наистина просто търсите повод, за да се освободите от натрупвания, за които предпочитате да не мислите и да не знаете..,.

Не могат да се сравнят "раните" на Стависки с тези на родителите на Мануела и Петър. А емоциите... никакви емоции не оправдават този, който убива, за да ограби или пияния шофьор. А ти, какви чувства имаш към престъпниците? Съчувствие, жал заради "злощастната" им съдба? Аз изпитвам гняв.

Да е жива и здрава и да роди здраво дете! Що се отнася до Максим...виновен е, полицаите също, държавата също. Ако беше влязъл в затвора (а той не влезе защото се разкая) от този човек нямаше да остане НИЩО! Поради факта, че е световно известна личност с голям принос и успехи той бе помилван......Много е тънка границата. Но от друга страна, правосъдие трябва да има и да бъде еднакво за всички. Но в България, където законите се заобикалят това няма как да се случи поне на този етап. Прочетохте ли онази статистика колко шофьорски книжки на черно се продават в нашата мила родина? Та как няма да мре народа, като Днешната младеж без капка мозък и съвест (щото родителите им са прости и мързеливи) сядат за волана и автоматично стават камикадзета? Темата е безкрайна.........

евала за този коментар! но наистина безкраино може да се пиоше по темата...

евала?по- добре е да сложиш- браво.

Съгласна съм с всичко написано.Само,че друг и да беше се разкаял нямаше да хване декиш.Все пак е извършил убийство.В други страни това ,че си известен не се взема в пред вид

Това , което Албенчето може да направи за детенцето си, е да го запише в някое дружество за анонимни алкохолици, още от сега...!И, да го проверява за алкохол, когато го пуска да кара колело или някоя друга детска играчка...И последно- в никакъв случай да не му дава да е лице на кампания "НЕ карам пил" - може да стане за резил!

Гадняр и тъпанар!!

а на теб ти остават малко метри до четвърти километър

"Всеки може да направи непоправимото" ХАХ!!! Казваш го така,все едно е счупил ваза негодника!!! Знаеш ли колко съдби е опропастил... В друга държава нямаше да отърве затвора този убиец!!!!

Не Господ,ами ние сами се накзваме сурово,като толерираме престъпления,а престъпниците ги потупваме по рамото !!!

Toni

Правилно!Недей да правиш планове,че не се знае кой пияндурник ще го прегази...

СИСКЕ,не ставай смешна ти.Ами ако беше убил твоето дете? Пак ли така щеше да говориш?Съмнявам се.И само ще те светна,че 1,2 промила имаше той в кръвта си,ако не се лъжа, далеч не са 1 чашка а между 2 и 3 големи уискита,за някои дори повече,така че не се изказвай неподготвена като някой дървен философ. WTF е написал много точно истината.Можеш да се вгледаш дано я осъзнаеш.

ГОТИНИ СТЕ ЗДРАВЕ И УСПЕХ

Браво много се радвам ,винаги съм ви обичала!Желая много любов и само късмет!

Да сте живи, здрави и тримата. Лека бременност и леко раждане.

Статията е за детето на Албена Денкова бе . То какво общо има с това, което е направил Максим ? Още повече , че примерно това дете може дори да не е и негово . Дано се роди живо и здраво детето , и да носи радост на родителите си .

Лека бременност, леко раждане и много търпение и щастливи мигове с малкото човече!

Да живота на много хора се обърна много след събитията, които някои не забравят. Аз се питам какво ли би било, ако въпросната катастрофа беше с кортежа на президента? Да може Максим да е карал бързо и да е пийнал малко, което едва ли му е повлияло, но колата срещу него едва ли е спазвала ограничението... Чест прави на Албена и Максим, че бяха достатъчно смели, нито за миг не загубиха от морала си, не лъгаха и поеха своята съдба... Това, което стана с другите е тяхната съдба... Дано всички за които коментирате ги очакват по щастливи мигове от съдбата си...

А ти откъде знаеш, че е пил малко и колко му се е отразило! И имай предвид, че другите са карали в СВОЯТА лента за движение, а Максим е навлязъл в тяхната и ги е избил! Той е виновен, даже и да не беше пил! А той, лицето на кампанията срещу шофирането в нетрезво състояние, кара пиян и трепе хора!!!

Прекрасна двойка. Познавам ги покрай работата си, страхотни са. Гениални.

И двамата са прекрасни. Много щастие име желая!

са невероятни, наистина страхотни. Честито!!! С пожелания за много късмет!!!

Да ти е честито детето Албенче. Само дето Татко му е убиец. Богат, пиян и карайки Хамър. За тези дето много разсъждават да се поставят на мястото на родителите на починалото и момичето инвалид. И защо е този постоянен информационен наплив за Албена и Максим? Да си живеят живота. Аз гласувам да ги махнете от новините завинаги. Да си гледат детето но не по интернет и новините!!!

Преди няколко години и по времето, когато все още двамата се радваха на всенародната любов, с учудване видях Албена и Максим да чакат на дълга опашка на Летище София, бъбрейки усмихнато с останалите пристигащи. Направиха ми огромно и много приятно впечатление. Желая им щастие и лек период на Албена!

едно момиче скоето България само може да се гордее. Голяма спортистка, висок морал, умна и благородна.

Много точно си го написал. Само се чудя, защо част от обществото не го разбира.

СЪГЛАСЕН !

не забравяи че максим не значи албена! албена си е отделна личност и какво е направил или прави максим си е напално различно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От все сърце й желя щастлива и спокойна бременност и да роди едно прекрасно дете, което да ги радва.

Е права!!! Как може да има хора,които да толерират убийци,като него!!!Гневът и презрението са напълно оправдани.Ходи да разправяш безумните си притчи на родителите на пострадалите от него деца!!!

и не само, ако се замислим, какво щеше да е положението ,ако Максимчо беше направил всичко това в Северна Америка примерно?Щеше ли въобще да чуе някой нещо от него от килията му повече?Учудвам се от снизходителността на коментарите, нима е нормално след като убиеш човек и оставиш друг да е жив труп, може да се разхождаш само с условна присъда????

Това,което той е извършил не е просто "нелепа случайност", а УБИЙСТВО!!!

Чудя се докато родителите на убитите и осъкатените минават покрай реповете и виждат списание с лика на убиеца и осъкатителя на децата им , какво си мислят? Албена, Максим...защо ви е ПР? Живейте си живота с парите, които ви останаха някъде където никой не знае за вас. Може би Максим не се чувства виновен и за това си го публикуват? Бъдете живи и здрави - Албена и бебе. На максим дет се вика има кой да му тегли...ако му е писано.

Ти дори не можеш да пишеш правилно. И твърдиш,че един престъпник може да бъде обичан от някого...

Не оправдавам Максим за това, което се случи. Но Албена няма никаква вина за това. Албена, лека бременност и да ти е живо и здраво детенцето!

Много си права, Lu - Максим не е дилъра пред блока ми, нито е мутра, нито е корумпиран политик, нито е наемен убиец. Наистина е направил фатална грешка.

ПОЖЕЛАВАМ на АЛБЕНА леко разждане и да е щастлива :)

точно като прочетете закона, чл. 116 и следващите от Наказателния кодекс, ще научите кого осъждат за убийство и кой извършва убийство. А като прочетете чл. 342 и следващите, ще научите кой причинява смърт по непредпазливост. Разлика има. И се молете, никога да не сте както от едната страна, на мястото на причинителя, или на неговото семейство и неговите близки, така и от другата страна, на мястото на пострадалия, или още по-лошо, на загиналия, и на неговото семейство. Тогава Бог да е на помощ и на двете страни! Защото за цял живот едните се почернят, а другите не могат да избягат от кошмара и трагедията, която са причинили. И не кълнете нероденото дете! То за нищо не е виновно!

какво означава това,да си участник в пътно произшествие?Катастрофите са вече ежедневие,но едновременно с това се преврщат в съдба и за двете страни.Моят баща го уби един турчин,също пийнал.Да сте чули за него?Не,защото е обикновен човечец.Той също преди често си е пийвал и шофирал.И не е само той.Но аз нито за миг не съм се озлобявала към него,защото такова е било решението на съдбата.Бъдете честни спрямо себе си.Злобни сте,защото Максим и Албена са известни,имат пари и според вас те трябва да плащат,докато са живи. Повярвайте ми,нищо не може да направят парите,не връщат човека,но развалят живите.Нали знаете,"кървавите пари са си кървави".Простете най-накрая!

Пожелавам на Албена здраве, обич, късмет, да отгледат с Максим първата си рожба като добър човек, с когото да се гордеят и да им е опора! Обичайте се с Макс все така, пазете обичта си! Трудностите сплотяват, когато обичта е истинска. При вас явно е такава! Никога няма да забравя тъжните очи на Албена след инцидента. Летяхме в един самолет за Москва. Непосмях да я поздравя дори... така бе потънала в болката си. И сега когато узнах, че очаква първото си дете истински се зарадвах!!!!!! Желая им по много от всичко, което ги прави и ще ги прави истински щастливо семейство!!!! Стига със злобата, завистта и с всевъзможни гадости!!!!!! Съжалявам, че толкова рано прекратиха спортната си кариера. Имаха невероятно бъдеще, защото бяха най добрите в света и го доказаха!!!! Уви случват се и такива неща. Огромна е грешката на Макс. Той ще продължава да я плаща докато е жив с тези думи се обръщам към всички написали порой от гадости. За съжаление не е само грешката на Макс уви............. Аз лично познавам не един случай уви при това не само от интернет, вестниците и телевизията, а от кръга на нашите близки. Има подобни на този случай безброй................ Мъжът ми е с пирон в крака до момента и така ще бъде до края на живота му. Прекратиха делото, а да неговоря за пропуснатите ползи, лекарствата, възстановяването и прочие...... Къде е справедливостта тогава???? Нека да престанем с нападките. Да бъде живо, здраво, проспериращо и щастливо семейството на Албена и нека всеки от нас без изключение се поучи от грешката на Макс и да не я повтаря, защото само глупаците повтарят както своите, така и грешките на другите!!!!! Само така няма да я има касапницата по улиците и пътищата!!!!

сладуранка, стига сте си давали мнението по вапроси, които не знаете. пресата говори едно,а истината е сувсем друга.не може да се сади без да се познава казуса - т.е. млакваите вече с тези глупости. те направиха толкова, че е време да спрете да ровите - темата е друга. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая защо не се скрие някъде след простотията на мъжа и??? а към защитниците и ще питам - дали така ще пишат ако техни близки са убити по този на4ин?

Здравей, Lu! Персонално те поздравявам за написаното от теб - много трезво е писанието ти, като емоционалният му акцент го прави човешки разбираемо и открояващо се сред всички останали морализаторски глупости, написани тук в този форум.

Честито и на двамата. Много щастие и късмет за цялото семейство. Максим направи грешка и плати и плаща за нея. Време е да започнат да живеят отново.

много ви е любима тази дума,, наказвам,,- хаиде да спрем наи- после.от това да се напомня с повод и без повод- няма по- голямо наказание за тях. статията е на друга тема- да са здрави,силни и сплотени

да и е честито, само не разбрах, детето от Максим ли е, защото той си живее като ергенин, по нищо не си личи да чака дете

С какво са по-добри от Максим?