Христо Калоферов измества Георги Мамалев

Изненадващо разместване предстои тази вечер в Bailando. Христо Калоферов влиза в амплоато на водещ в нощта на мечтите, когато пет тандема на мечтатели ще участват за подкрепата на зрителите. Симпатичният новинар, който танцува в благотворителното шоу, за да може нечуващата му партньорка Роси да завърши актьорско майсторство, изненадващо застава до Стефания Колева.

Обратно в новината

Коментари - Христо Калоферов измества Георги Мамалев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат да го сменят този Мамалев изцяло, не само за една вечер. Много ме дразни и се лигави, все едно се намира в цирка, а в това предаване хората са отишли с мъката си. Абе, продуцентите, вие спите ли като си избирате водещите? На човек чак му става грозно да гледа този лигльо.

Мястото на Мамалев изобщо не е до Стефания Колева като водещ.Изключително несимпатичен,подпухнал и мазен-просто се чудя на избора на продуцентите.Снощи,когато видях,че не води той,гледах предаването,иначе просто не мога да го изтърпя.

Ми да!Много добре стоя момчето-младо и симпатично! Мамалев да си стои в театъра! Аман от него и такива като него! Път на младите хора!

Мамалев е един простак и нелицеприятен.Всицки "мамалевци" е крайно време е да отстъпят на млади , възпитани и интелигентни водещи

Стига с тоя Мамалев нито визия има едно пъчене и лигавене прост омръзна ни итой и още все едни същи лигльовци нека бъде някой помлад.

Добре,не разбрахте ли ,че никой не се интересува от вашето тъпо шоу?

този от къде ми е познат-не беше ли някаква реклама