Елена Петрова разцелува Графа на промоцията на новия му клип

Елена Петрова поздрави с приятелска целувка Графа на промоцията за представянето на новата му песен и видеоклип "Невидим.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова разцелува Графа на промоцията на новия му клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на мен пък ми иде да си срежа вените като го слушам - ама от кеф! Това само Графа може да го направи! Не бях слушала много отдавна толкова яко Бг парче!

Че Графа прави добри парчета от време на време е факт,а за представянето им на музикалния пазар трябват доста пари -това също е факт.И други наши изпълнители имат не по малко талат от него, но нямат талант за комерс.. Новия клип е хубаво направен,но скучен,едно и също звучене и послание към слушателя....все едни вопли от изтерзана душа.Няма да си режем вените,по скоро ще сменим плочата!

за да избегна трансллитерацията: СЕЙМ ШИТ, ДИФРЪНТ ДЕЙ:)

Уф, тоя няма ли да разбере, че е пълна скръб?!!!

Отново много добър.

НА МЕН МИ ХАРЕСВА :)

ИВАНЕ МНОГО СИ ПРАВ - КОМЕНТАРА ТИ Е ИЗЛИШЕН! ТИ СИ ГЛУПАК!

ти си глупак брато - ти и цялата ти фамилия - графа е протеже на тате си и тва го знаят всички с изклучение на такива смотаняци като тебе....

ох, че си прост! Това кой е баща му какво значение има? Парчето няма да стане по- лошо, а той по- малко талантлив! То и на Енрике баща му не е случаен, но в случая Графа няма този късмет- иначе до сега да е много напред с материала. изобщо това с майка му и баща му е мега изтърканоооо - заври си коментарчето...

Коментара е излишен ...просто е жалък.

Както винаги готин! Един от малкото бг творци, браво Графче!

Браво! И АЗ СЪМ ДОВОЛНА! :DDD ГРАФЕТО СЕ Е СПРАВИЛО ПЕРФЕКТНО!

и защо така го нахранихте и графа сега? аз не съм му фенка, но пък парчето не е никак лошо, или даите да плюем повсемстно, че е по-вълнуващо?

Яка песен, добра визия, готино:)

тоя е време от Графа, да се прекръсти на Манафа. по му утива. пък и песенките му са едни такива - ташак-лиготии. ако не беше татенцето - Лирик Лампов (лирик наопаки и махаш Л от фамилията), тоя щеше да е най-обикновен барман.

Номер 1 си Графче!

Най- после нещо качествено на фона на цялата тая чалгаджийска помия! Графа е много талантлив и според мен много добре се развива наполедък! "Невидим" е уникално парче! Успех!

На мен песента много, ама много ми харесва!

Проблемът на момчето според мен е, че има направо отвратителен глас.

ОФФФ, АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ! МНОГО ДОБРЕ СИ ПЕЕ ЧОВЕКА , А ПЕРЧЕТО Е НАИСТИНА ДОБРО! МНОГО ДОБРО БИХ КАЗАЛ!

Отново същата песен.... от години насам. Толкова си може момчето

Трябват му парички, има дете и жена да храни.....уффф все едни и същи и песните им едни и същи. Въобще купува ли някой тези дискове.....

Абе разбирам, че има кухи лейки които даже графчето "слушкат"; и за мен е невероятно, даже се озъбих като разбрах... Аз тоя не искам да го слушам за нищо на света! Пък той си мисли, че не му вървят дисковете щото се избиват хората да му теглят нелицензирано скимтенето, сякаш бих си цапал компа с негови mp3. Впрочем що за болен мозък въобще ще рипне "песничките" му скимтящи в mp3?! То тоя формат сигурно даже не е подходящ за подобни звуци...

Абе, верно едно и също пее от години....Никой ли не забелязва???

Ми как да забележите - с тая чалга около вас...

Уффф...