Вили Сечкова ще конкурира Слави, Иван и Андрей

Късно токшоу ще води Вили Сечкова и така ще опита да конкурира не само Слави Трифонов, но и бившите си шефове Иван и Андрей.

Обратно в новината

Коментари - Вили Сечкова ще конкурира Слави, Иван и Андрей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, големи сте завистници.Поне Вили Сечкова е красавица! Няма да води предване за атомна физика, я!:)

Е много станахте на клона, сори! А публиката ви е силно ограничена - вече нямаме физическата възможност да ви гледаме...

Пускайте SMS-и, това е най-важно. Да помогнем на Иван, на Андрей, на Слави , на децата на ,за които държавата няма пари, на Ники Кънчев да си обзаведе вилата в Гърция. Пускайте бе торби!

Кои луд гледа тевизия не знам, какво може да се види да се научи или да ти грабне интереса.Канят си се едни други в предаванията си и общо взето нищо ново едни и същи лигли и лигльовци от живота на които ние простите за тях зрители трябва да сме впечатлени. Завиждам им че, се мислят за звезди !

аман от стрийптизъорки !

няма никакъв смисъл от тея безмислени предавания които се издържат само от рекламки.стара и писнала песен.

Тая не я познавам, но предаванията за които говорят са УЖАСНО ТЪПИ!!!!! Хора, няма ли кой да ни спаси от такива самозвани некадърници с чалгаджийски вкус ? България загива!

Май от водещи вече не останаха зрители. Имаме сигурно повече на брой(често само набедени) водещи отколкото в многократно по-населени страни.

Пак ли това бездарно и тъпо същество...

Нали мъжа и е приближен до бате Бойко - просто сега е най-подходящия момент за нея да се уреди с предаване. Вече друг е въпроса,че на хората им втръсна от едни и същи изчерпани муцуни.

Това не е ли девойчето, дето одеше голо и се снима у вестниците голо? Е па то не мое хем гол да одиш, ем продуцентин да го раздаваш. Да оди па да се снима-там е по-добра.

И тази овца няма да гледаме, както и горе изброените, които са с адски тъпи предавания. Впрочем 99% от всичко излъчвано по националния ефир е пълна тъпня.

Съгласен съм с теб!

и аз така

Абсолютно си прав. Не ги знам тия от телевизиите как си мерят рейтингите на предаванията, но на всички им писна от измислени токшоута, бездарни продуцентски предавания, а да не говорим пък за водещите им. В това число е и Слави, и Иван, и Андрей, Росенчо пък е върхът пунтирайки не надминатата "Всяка неделя" на Кеворк. Така че дечицата на мама и тате трябва да си ходят в къщи и да вземат наистина кадърни хора. С това визирам най-вече водещата в Нова ТВ - Гигова.

Коя е тая бе? Аз сефте я чувам-тя да не се е смахнала нещо-ще ми конкурира Слави и Опосумите:ще стане когато видиш арменец да се връща от жътва-ха ха ха/нямаш шансове девойче-пробвай се за асистентка на проф. Ю.Вучков в неговото предаване-там може и да успееш .

тя не е "горката".всеизвестно е кой стои зад гърба й. горките Ние. човек без образование, тикви и пожарникари.

нищо ново!!! всички реалита и тъй наречени ,,благотворителни" предаванияя са като клонирани. въртят се едни и същи муцуни.взе да писва. имам чувство че гледам стари предавания. а резултата е :раздаване на поредните големи хонорари.

Да не си губи времето, от сега предвещавам провал. Никой не може да се конкурира със Слави, Иван и Андрей и то не защото няма да успее да направи нещо по-добро, а просто защото Дългият и Опосумите са завзели националния ефир. Горката, рейтинга ще й е катастрофален, ако се появи на техен гръб. Момиче не се захващай с нещо, от което не разбираш, още повече, че не си и кой знае колко интересна.

До голяма степен споделям написаното... Зад основните играчи в момента стоят огромни пари. А това си е сериозно конкурентно преимущество.