Раждането на момче разваляло брака

Раждането на момче увеличава риска за бъдещ развод. Това разкрива американско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Раждането на момче разваляло брака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно тия учени имат само деца момчета....

направо дразнят. сякаш пишат нарочно такива глупости, за да има повече коментари. а може и американците наистина да си вярват:)

много бих искала тези "специалисти", да ми тговорят,какво става с брака ако имаш близнаци-момчета.И едно момиче..

имаики впредид че американците са различна от нас нация ,и разбирането им за отношенията дете -родител са обратни на нашите савсем сагласна сам с твардението,защото един американец винаги гледа газа си пред детето си,и не си дундуркат децата по цял живот както ние правим.но това изследване да си го пишат по американските саитове щото няма вразка с балгарските родители... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много ценно проучване! С невероятно полезен резултат! Ужас! Хората се побъркаха!

Каква собственост? Американците нямат собственост - всичко е на банките :D. Тия там наистина се чудят как да занимават бедните хорица и да им отвличат вниманието, от това което всъщност става.

Това е най - голямата глупост която съм чела!Не знаят ли ,че без значение от пола - здраво и хубаво дете е най - голямото богатство!!!

Какви простотии "изследват" някои хора. Те са "изследователи" - взели са пари за това и кой знае колко години са го "изследвали"

Значи това, което тука е дадено за обичта между майка и син и обратно е ясно много отдавна. Имаше навремето и други теории за предимството на бащите в големите държави и предимството на майката в малките държави като България и ред глупости. Чел съм всякакви дивотии, но това тука си е типично американски принос. Нормално е да ги вълнува семейното и личното богатство - ми те за друго мислят ли изобщо. Американски глупости. Оная си отрови мъжа да му получела застраховка живот и да лежи цял живот без да работи, че не е свикнала(стара история). Щяло да ми е тъжно на мене, че ми се развивало и създавало семейство детето. Боза! И стига сме делили децата - момче или момиче, всяко си е мило на родителите. По-скоро бих казал друго - ако младите не се разбират и двете семейства страдат. Ако всичко е наред има радост у всички и се уважават. За американците богатството ако е в парите, за мен е в хората край мене. Весели деца - весела къща. Или както казват японците весела къща е тази, от която се чува смях. Да си броят доларчетата х`американчетата. Сега ги удари кризата и взеха да мислят теории за щестието. Че и учени. Голям смях.

страшна тъпотия!ПО ТАЯ ЛОГИКА НЯМА ЖЕНИ С РАЗВЕДЕНИ РОДИТЕЛИ!

Боже каква глупост

Нищо не разбрах

добре че сме с две момчета и не сме женени, така че това не ни лови ... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

мажете в булгаря са безотговорни и недорасли за семеиство и си тарсят извинение и причини. защо мажете зял живот ги кармят маиките и не ги оставят свободни?????

Това наистина е велика глупост.

това беше върха на простотията....

По- голяма тъпотия не бях чела!!!Всяко дете,независимо от пола си,осмисля живота ,прави едно семейство истинско и пълноценно.Тези,,учени" явно са изкючително тъпи!Разделянето на хората по полов признак не е ли малко демоде,господа американски професори?

Съгласен съм с Вас, че това е най-тъпото нещо което съм чувал Яд ме е, че в този сайт са си загубили времето да го публикуват. Даже ме е яд, че си губя времето да го коментирам Ужас

отивам и аз да ставам учен !! ако знаете колко много неща още не знаете...

Е,по-голяма глупост не бях чела!

След проучването те просто заявяват, че полът на детето оказва пряко влияние върху благосъстоянието на семейството, което може да доведе до развод. Но едва ли има човек сред вас, който да не познава момичета, които също така добре биха се справили с няколко милиона долара за норматив :)

Тия окончателно са изтрещели!

Как изобщо могат да се пишат подобни глупости ....?!?!

Ами ако наследникът е само един и е момиче? И какво общо има това с разводите? Тези май си нямат друга работа.

Хайде стига с тези глупости

И на тези им викат "учени" и им плащат заплати? Тия хора нормални ли са бе? Има много причини двама души да се разведат, но едва ли това, че имат момче, е една от тях. Пълни глупости.

Правилно!Абсурдно е да се правят такива изводи!Що за учени?

аз сам стигнала до сащия извод *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.