Две оръжия в борбата с целулита

Целулитът е неприятен проблем за почти всяка жена, но добрата диета и редовната физическа активност са едно добро начало в борбата с портокаловата кожа.

Обратно в новината

Коментари - Две оръжия в борбата с целулита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен повече движение, промяна в хранителния режим и много вода, има една съставка, която със сигурност помага и то много - антицелулитните масажи! Изпробвано ;)

намалете и приема на въглехидрати.

Айде да дадем "живот" на различни мнения:)))00

Айде да обсъдим и вида на мъжете - стига се сконфузвали само другия пол - какво ще кажете, а???

Нищо не се споменава за солта, която е от основните виновници.

VelaShape е единствения приет от Американската федерална агенция за контрол върху медикаментите (FDA) уред, който служи за намаляване на обиколките и видимия целулит. Доказаните резултати се постигат чрез проникване на електо-оптичната синергия, така наречената elos светлина в мастната клетка. По този начин тя се разгражда и възстановява правилната си форма, нанасяйки корекции в проблемната фигура. Комбинацията от светлина и радиовълни нагрява кожата до нужното ниво и прониква в достатъчна дълбочина за да повлияе цялостно върху проблемните клетки.

Купете си книгата на д-р Бари сиърс "Да овладеем Зоната"-целулита ви ще изчезне за по-малко от 10м. ако сте упорити ,при това,забележете ,без да се лишавате от нищо!

Истината е че веднъж да имаш целулит не се маха за цял живот, независимо от начините по които се опитвате да се отървете от него. Просто е невъзможно

не е така, много индивидуално е, но с течности /вода/ и немазна храна, и подвижен начин на живот става

има много слаби жени, които страдат от целулит, а моя приятелка, която беше активна спортистка - учеше в спортно училище и на 28 год, след прекратяване на спортната деиност беше в краката като мачкан лак и на дупки.няма отърване от целулита. господ е създал жената да носи това бреме цял живот. защо мъжете нямат целулит, нали знаете?