Кои са най-щедрите двойки в Холивуд

За някои от знаменитостите винаги е било въпрос на дълг да даряват средства по дискретен начин.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-щедрите двойки в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точно така- изкарани пари с платени данаци! техни са си! не са крадени. не са длажни да дават на никои. и вапреки това го правят. а такива като нагея- нагли, все някои им е длажен! от какав зор, питам аз? колкото си искат, толкова ще дадат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не мога да разбера защо трябва да е чак толкова дискретно и да не се разбира кои хора правят добро на този свят. Нали уж доброто е заразително. Аз мисля, че това не е PR, а по-скоро вътрешно убеждение. Защо и българските звезди не си правят такъв PR, както смятат някои?!

нещо си противоречите в статията - хем "даряват средства по дискретен начин" , хем били "най-известни" с това и даже " използват популярността и влиянието си". последно дискретно ли даряват или на всеослушание? според мен хич не е дискретно ами дажи си правят PR по този начин за съжление. истината е, че на тези, които искренно даряваме без да се възползваме от това не ни се пишат имената по статии, тоест ние сме тези дето даряваме дискретно!

къде са нашите българи милионери които даряват има ли ги въобще

Божкее, много щедри. Пускат по някоя друга хилядарка, колкото са им джобните за един ден. А иначе за къщи и коли харчат милиони. Или пък организират някоя "кауза", но така че другите да плащат.

Поне имат влиянието да го направят, а ти дал ли си някоя хиледарка некому? Не, защото нямаш. Ми стани звезда и изкарай, пък ще те видим тогава, даваш или не даваш.

Така е. Подминават просещите хора по улиците, пък после другите давали малко. От информацията за размера на даренията, които правят тези хора, сумите за значително по-високи от "някоя хилядарка"...Не е задължително да си милионер, за да помагаш - хубаво би било всеки да го прави, според възможностите си, но...

Анджелина даде за Хаити повече пари от България.

Бих желал лично да й благодаря. И то след всяко дарение... по 2 пъти..., а може и без дарение...

Aнгелина даде, защото е в а листата на актрисите и получава на година към 20 - з0 милиона...Bush се обърна кум наи - богатите тук, като билл геитс, давид ротшиелд...i ги помоли да дарят половината от състоянието си за спасяване на USA от кризата - и го направиха хората...