Джеймс Камерън ще режисира Джоли в ”Клеопатра”

Джеймс Камерън, създателят на най-касовия филм за всички времена "Аватар", ще режисира Анджелина Джоли в нов триизмерен филм за живота на Клеопатра, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Камерън ще режисира Джоли в ”Клеопатра” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм жена и също не я харесвам в последно време. Всичко при нея е поза и наистина на това излъчване не знам колко ще отива тази роля, но и Клеопатра не е била света вода.

к*рвенаската физиономия е 90% от сексапила й....дори и годините и анорексичната си фигура , ако тая ме погледне в очите и ми се усмихне палаво...незнам....трима ше тря'а ма удържат...хехе...и ня'а мо'ат...

Тя не се ли отказа от кариерата си 10 пъти за последните три години, а от тогава май не е спряла да снима глупост след глупост, след глупост.

Много я преекспонират Джолито напоследък. Започна да омръзва някак... Апък Камерън този път може да поиска един милиард бюджет за филма, ама дано да не стане както с Клеопатра с Елизабет Тейлър, който бил пълен провал...

Изобщо не си единствен, подписвам се под всичко което си казал

Грозна и лоша актриса!Докога и кой ще я лансира?!

всеки си има вкус ;) а иначе относно пребиването на два пути по тежки хора,това не е важно от мен да го знаеш..тренирам боен спорт и мога да ти кая по принцип че и едно джезве кокали може да направи чудеса :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз не смятам, че е най-подходяща за ролята, но не съм съгласен, че Джоли е слаба актриса. Проблемът е че предимно се снима в еднопластови, еднообразни и ефектни екшъни. В малкото си сериозни роли като например "The Changeling" на Истууд се справя забележително. Така че не я подценявайте. От друга страна, обаче, и Камерън не си пада по-задълбочените философски теми. Сценариите за неговите филми са банални, общо взето залага на сигурното и изпитаното, но просто умее да изпипва визията и екшъна до съвършенство.

няма друга жена с по-силно излачване,която да изиграе тази роля. bravo

Аз пък съм фен на ДЖОЛИ , страхотна е ! И още мноооого години ще е в топ-десет. Сега се задавете от злоба грозновати бг-крави.

Последният филм за Клеопатра е от 1999, на Холмарк, с Леонор Варела, Тимоти Далтън и Били Зейн.

вече е остаряла,трябваше преди десетина години

по-скорошен филм за Клеопатра на Холмарк с Били Зейн (евтинджос беше), а Джоли е много слаба актриса, супер еднотипна, още сега я виждам как ще изиграе ролята, както беше в Александър например, ококорена и надута, някакси не и отива на физиономията, а напоследък и на кльощавото тяло, неразбрах в последния и екшън (Солт) как едно джезве кокали пребиваше два пъти по-тежки мъже, а и с тая к..в..ска физиономия все играе сериозни роли. Май съм единствения мъж, който не я харесва, но това си е мое мнение.

Прав си. Адски бездарна актриса. Винаги една и съща. За фигура да не говорим. Пък и наистина е стара за ролята на Клеопатра. Чудя се само кой ги провъзгласява тези секс символи.

не си единствения. но нали знаеш защо "гроздето е кисело"?

Станахме двама!

супер коментар! разсмя ме! така си е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За филма с Били Зейн си прав, но за другото - не! Не си единствения мъж, който не харесва А. Джоли. Аз също не я намирам за кой знае каква хубавица, никак даже!

Абсолютно си прав.

Е така всеки си има вкус.Никой не може да Ви заповяда кого да харесвате и кого не.Не е джентълменско да се говори за когото и да било дали е красив или не.И типично във Ваш стил- Може би стоят идеал за красота е Катрин Вачева с това ку.....ско излъчване.

Не си, брато, не си. Ама то от истерици във форума, смееш ли да си признаеш, че не харесваш "най-красивата жена" (в Карлуково)...

Не си единствения. Аз лично малко я съжалявам.

тоя занаят с киното е абстрактна история....хубава хубава , но жената е на 45 някъде...малко нанагоре ми идва....а това с два пъти по големи....ами зна4и са по 80 кила мъжете.....има 5 мъже и 5 жени в америка които могат да играят , другото е тип , който се всписва в сценария.....а за филма......Клеопатра е била нек'ва черна маймуна , по добре Холи Бери да я играе....;))))))))))

не си единствения. отдавна джоли не е това, което беше.

За първото си прав, но не и за последното! Аз също не я намирам за нещо особено като жена!

малко е стара за Клеопатра но няма лек за звездоманията

Защо пък да е стара - Клеопатра умира на 39 години? Джоли сега е на 35 - какъв е проблема?