Надя: Любовта ни с Константин не беше от пръв поглед

Надя, съпругата на Константин, разказа за началото на тяхната романтична приказка.

Обратно в новината

Коментари - Надя: Любовта ни с Константин не беше от пръв поглед | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коцето забил много мацки ..... мъж мечта -мекотело ' връзват му само пубери на повикване' и той развитието му е спряло на ниво пубертет. Райна умна и достойна добре го остави и сега е с много готин' няма друга певица с такова излъчване като нея

КАТО ЗНАМ КОЦЕ КОЛКО МАЦКИ ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД ЗАБИ ОЩЕ ДОКАТО БЕШЕ С РАЙНА,ПРЕДСТАВЯМ СИ ТАЗИ МАЛКАТА КАК ЩЕ ГО ОПАЗИ

КОЦЕ :)))))- САМО КАКВО ИМЕ ИМА!!! ТО НЕ ГОВОРИ ЛИ САМО ЗА ПРИТЕЖАТЕЛЯ СИ?!! а, ПЪК, С ТЕЗИ ЗАСПАЛИ ОЧИЧИКИИИИИИ ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАК ИЗОБЩО НЯКАКВИ ЖЕНИ БИХА МУ ОБЪРНАЛИ ВНИМАНИЕ!!! ЖЕНИИИ, МН.ЛОШ ВКУС ИМАТЕ!!!!

КАТО ЗНАМ КОЦЕ КОЛКО МАЦКИ ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД ЗАБИ ОЩЕ ДОКАТО СИ ХОДЕШЕ С РАЙНА,ПРЕДСТАВЯМ СИ ТАЗИ МАЛКАТА КАК ЛИ ЩЕ ГО СПРЕ

Наистина бившата му Райна е успяла'известна 'красива' интелигентна и на това момиче не и е лесно 'но повечето коментари против нея идват от държанието и преди и сега' а нивото им на Константин и нейното се харесва и величае само от 12 г ученички ' фенове и фенки които боготворят хора показващи май само как се държи чашата с уйски 'цигарата и друга заслуга нямат и възпитават децата и през ден са в медийното пространство без да имат заслуги за това ' и случайно изпусната дума показват същноста им

Ееееееееее,стига вече........егати медиите!Докога ще ни ги натрапвате тия - плащат ли си да пишете за тях не знам - просто няма такива досадници.Не съм видяла досега жената или приятелката на някой известен да ходи така по предавания,да дава интервюта.Един прост чалгаджия ще го гледам непрекъснато,а сега и жена му - не ми се мисли какво ще бъде като се роди и детето.

:))) МН.ХУБАВО ГО КАЗА!!! Разбира се, че си плащат- то какво друго обяснение може да има да ни занимават с чалгаджии, които нищо интересно не могат да сътворят нито професионално, нито в личния си живот!!! Даааа...И аз си представям, като се роди детето какво чудо ще е- ще има да четем, слушаме и гледаме всяка негова 1-ва стъпка, лъжичка, изядено пюре и т.н. и т.н.- ПОВДИГА МИ СЕ!! Добре, че има Нешънъл джиографик, Хистори и др.подобни програми, че с нашите можеш тотално да изтъпееш!!!

Горкото момиче. Какво ли е никой или единици да те харесват, но пък всички вкупом да те обсъждат и сравняват с красивата бивша? Която като капак е известна и обичана певица? Кофти тръпка.

заблудена овца

И аз съм на мнение,че късмета тук го извади само Райна!А за късмета на Надето скоро ще се разбере какъв е!Коцето е женкар и много скоро Надка ще изпищи!Райна, радвам се,че се оттърва!

коцето винаги е обичал и ще обича раина докато е жив.такава голяма лубов никога не се забравя.вечер като си легне с този дребосак надя които му се натресе винаги си представя раина.тои го е споделил. много глупаво прозвуча изказването и че е прецакала всички други маки и се оженила за коцето,това беше наи тапото изказване.за каквото и да учиш мила моя простичка си и такава ще си останеш.разбери че всички фенове сме за раина и коце,никои не те харесва,дори с колегите му коментирахме.не се заблуждава!прятелите на коце какво да ти каят,че не ставаш ли,всичкисе правят на ощипани,но ватрешно си харесват хубавата и сладка раина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая пък за ква се помисли

Фенки, ценете, че младата двойка очаква дете. Не се бъркайте на хората в привличането и дайте на Надя малко спокойствие и кураж. Живота не е само " Кой по- по- най" Желая им здраве и радост!

както е съпруга,така и ще стане бивша. Тя още не е ли разбрала че любовтаг на Райна и Коцето е била голяма и те ТРЯБВА ОТНОВО ДА СА ЗАЕДНО.

Не може Надя да не си получи заслуженото. РАЙНА И КОЦЕТО СА ПРЕКРАСНИ ДВАМАТА И ВЗАИМНО СЕ ДОПЪЛВАТ.ТАКАВА ЛЮБОВ КАТО ТЯХНАТА МИСЛЯ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАБРАВЯТ. ТОЗИ КОЙТО ПРАВИ МРЪСОТИИ КАТО НАДЯ И СЕ ВРЪЩА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

ЕСТЕСТЕВНО,ЧЕ ТРЯБВА ! ПОДКРЕПЯМ ...ТОВА ,КОЕТО НЕ СЕ ГАСИ НЕ ГАСНЕ!

Дано Райна да прецака Надя след известно време. Тя само това заслужава за наглостта която направи.

НЯКОИ СА ПИСАЛИ ЧЕ НЯКОЙ ДЕН РАЙНА И КОЦЕТО ПАК ЩЕ СА ЗАЕДНО 'СПОРЕД МЕН НЕ ТРЯБВА НИКОГА - РАЙНА И ПРЕДИ И СЕГА КОГАТО СЛЕДВА И УЧИ ' НИВОТО И Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД ТОЗИ КОНСТАНТИН'А ПЪК ГАДЖЕТО НА РАЙНА Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД ТОЯ ПО ВИЗИЯ'ИНТЕЛИГЕНТНОСТ'ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ'ВЪЗПИТАНИЕ'ДЪРЖАНИЕ ДВАМА ДУШИ СА ЗАЕДНО ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТ ЕДИН НА ДРУГ 'А КОГАТО ЕДИНИЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ И ТЕ ДРАЗНИ 'ИМА ПРОБЛЕМ 'ПОДОБРЕ ДА СИ ТЪРСИШ ПОДХОДЯЩ ЧОВЕК 'И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ СТРАДА ЗА НЕГО

ЩАСТЛИВА БИЛА НАДЯ,ЧЕ ПРЕЦАКАЛА МНОГО ДРУГИ-ТОВА И БЯХА ПРИКАЗКИТЕ В ДЕНЯ НА СВАТБАТА. ТОВА МОЖЕ ДА ГО КАЖЕ САМО ЕДНА ПРОСТА ЖЕНА КАТО НЕЯ. РАЙНА Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕДИ НЕЯ ТАКА ЧЕ НАДЕТО ДА СТЯГА БАГАЖА И ДА СИ ОТИВА ПРИ РОДИТЕЛИТЕ. РАЙНА И КОЦЕТО ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО.

Константин и Райна си бяха много хубава двойка,но едно нищо и никакво девойче се намеси и ги раздели.Е,незная дали Надя е причината за тяхната раздяла. Тя,милата,едва ли все още осъзнава какво я чака от тук нататък,но дано има здрави нерви и излишни сълзи за напред. Когато човек е на 20 год. лесно се лъже,но пък да твърди,че на тази възраст е срещнала голямата си любов е смешно. С извинение на аудиторията,според мен все още "акъла и е в гащите".

ИМА ЗАЩО ДА СЕ СТРАХУВА - РАЙНЕТО СИ Е СУПЕР И КОЦЕТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ УСЕТИ

СНОЩИ ГЛЕДАХ ПО ПЛАНЕТА РАЙНА. КРАСАВИЦА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНА ЖЕНА. ОТ ИНТЕРВЮТО С НЕЯ СЕ РАЗБРА,ЧЕ ТЯ СЪЩО МНОГО СТРАДА ОТ РАЗДЯЛАТА СИ С КОЦЕТО И ТАЗИ ПЕСЕН ПЪЛНА ПРОМЯНА Е ТОЧНО ЗА ТОВА.НО СЕГА РАБОТИ МНОГО И НЕ ЖЕЛАИЕ ДА СЕ СЕЩА ЗА МИНАЛОТО. НО ЗА НИЩО НЕ Е КЪСНО И МОЖЕ БИ НЯКОЙ ДЕН РАЙНА И КОЦЕТО ОТНОВО А СА ЗАЕДНО.ТОЗИ НЕГОВ БРАК СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ ДЪЛГО.

Коментара на иван е много правилен.Точно в този момент коцето и райна са се разделили и естествено след толкова години прекарани в любов е страдал. И тази веднага се залепя за него и сега злобее. В деня на сватбата си си показа и злобата и простотията като каза "ЧЕ КОЦЕТО Е ИЗБРАЛ НИЯ НА ПУК НА ДРУГИТЕ" И ДОРИ ТОЙ ТОГАВА СЕ ПРИТЕСНИ НА ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ГОВОРИ.

Писна ни от тези чалгарски сапунки.Престанете да ни натрапвате сълзливите им истории.

Това Наде просто не знае в какъв филм се е вкарала.Очаква я прекрасно бъдеще с бебето сама по цели нощи,а Коцето ще си живее с мацките по заведенията.Такива мъже никога не се променят,независимо колко бебета щи им роди някоя.

така е , ама все някоя се намира да ражда и гледа лапетата...:)така че споко на пичовете дето са се стреснали...

"...мъжът, за когото мечтаят хиляди момичета..." Луди ли сте? Това мъж лие? Може ли някой да мечтае за това жалко същество? Моля ви...!

И аз това питам!!! ТОВА МЪЖ ЛИ Е?! Поне на външен вид е толкова заспал, милия, че тиранозавър да му изреве в ухото, едва ли ще го събуди, а камо ли да спасява жената до себе си!!! Но да,така е! Винаги се намират прости жени да им раждат деца на такива! После си патят от акъла, нооо...от собствената тъпотия никой не можеш да спасиш!!! Надя прецакала другите..Ако имаше акъл, Надьо, щеше да разбереш, че единствената прецакана СИ ТИ! :)))

До като е жив ще обича Райна, това момиченце му се натресе в тежък за него момент, да го поуспокой. Коцето си е коце с изтрити чувства, той не може да обича и след извество врече ще четеме, че са се сритали и не са не са вече заедно. Това са грештите на младостта и алчността

РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ТЯ СЕ НАМЕСИ В ОТНОШЕНИЯТА МУ С РАЙНА. СЪС СИГУРНОСТ ТЯ ГО Е ПРЕСЛЕДВАЛА И ДОКАТО СЕ СКАРА С РАЙНА ТЯ ВЕДНАГА ГО Е АТАКУВАЛА. А КОЦЕТО ДА НАПРАВИ СИГУРНОСТ НАПУК НА РАЙНА ТОГАВА Е ЗАПОЧНАЛ НЕСИРИОЗНА /ЗА НЕГО/ ВРЪЗКА. НО ГОРКИЯ ПОПАДНАЛ Е НА НАХАЛНА ТА НАДЕЖДА.

Ако ми дадат думата в новините със сигурност ще мисля какво ще кажа' а на някои хора псевдоинтелигентни студенти не трябва да им се дава думата'че много личи същноста им 'а иначе много любов им желая 'но без да ни я натрапват'НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЛЮБОВТА ИМ '

НАДЕЖДА Е НАХАЛНА И ЗАТОВА ГО ИЗЛЪГА

Не мога да разбера защо злобеете бе хора?! Момичето е красиво и нежно и все пак те си знаят какво ги събира ... Вас какво ви засяга и като нямате какво да кажете пишете глупости. Защото не сте достатъчно известни да ви има и вас в новините ли

Красиво и нежно, НО ТЪПО!!! :(...(или ти това не го забеляза??)

Добре, че има други новинарски сайтове, които не робуват на чалга индустрията и където човек може да прочете малко повече за оскъдния културен живот

Докога медиите ше дават думата на хора ' без заслуги влезли през задния вход в т.н. псевдо елит нахални 'пробивни'елементарни

Любовта им не била от пръв поглед 'естествено той беше с Райна'а тя го преследваше 'и като го зарязаРайна 'любов по стечение на обстоятелствата'само че като загуби някой нещо не знае какво печели 'Райнав в случая наистина спечели

ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАХ СЛЕД СВАТБАТА СЕТИВАТА НИ ДА ПОЧИНАТ ОТ ТИЯ ДВАМАТА ГАНЫОВЦИ ПОНЕ ДО РАЖДАНЕТО' КОИТО С НИЩО НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ ДА ГИ ПИШАТ ПРЕЗ ДЕН ПО ВЕСТНИЦИТЕ 'ПО ДОБРЕ ДА МЪЛЧАТ 'ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ И СА МНОГО ДОСАДНИ ВЕЧЕ'ЕДНО МОМИЧЕ КОЕТО НА 2О Г СЛЕДВА ПРАВО И НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ГОВОРИ ПРЕД МЕДИИ 'НИКОГА НЯМА ДА ЗНАЕ' И МНОГО РАНО Я ХВАНА СТРАХ ....МЪЖЕ ПОД ПЪТ НАД ПЪТ - ПО УМНИ И ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ И С ДЪРЖАНИЕ--РАЙНА НАПРАВИ МНОГО ПРАВИЛЕН ИЗБОР С ГОТИНОТО ГАДЖЕ 'ДА ПОЧЕРПИ РАЙНА --УМНО ДОСТОЙНО МОМИЧЕ

мене ми е през дедовия

НА МОМИЧЕТО МАЙ ВЕЧЕ МУ Е СКУЧНО. КАТО НЯМА РАЗВИТИЕ, ЧАКА СИ ДЕТЕТО И СЕ ЧУДИ КАК ДА Й ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ДА Е ИНТЕРЕСНА ПОНЕ МАААЛКО! АМА , НЕ СЕ ПОЛУЧАВААА.

НАДЯ ПОСТЪПИ МНОГО НАГЛО И НАХАЛНО КАТО СЕ НАМЕСИ В ЖИВОТА НА КОЦЕТО И РАЙНА. СЪС СИГУРНОСТ ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБИЧА РАЙНА И ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НАДЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМА.

той и в РаЛица се влюби от пръв поглед,но ти си явно кривогледа и не виждаш фактите

ЗАЩО Е ТОЗИ ЕФТИН ПИАР?1. Едвали това е мъж мечта-с този поглед на надрусан или пиян ......2. Как на 21години може да КАЖЕШ,че си открил мъжа на живота си ? Може би след 20г брак да кажеш ама за толкова кратко време ????? 3. Момичето има право да се страхува да не остане сама ама едвали с детето ще се чуства сама. Тези бракове са за кратко,но дано да им е сладко.

Константин е олицетворение на Бай Ганьо............

Много са сладки, дано да бъдат щастливи дълго време.

Стига с тази чалга

ХАЙДЕ СТИГА БЕ! НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТРЕПЕТИТЕ ВИ! ТЕ СА СИ ВАША РАБОТА! НЕ НИ СЕ НАВИРАЙТЕ САМО! КОЙ ГО Е ПОЗНАВАЛ ТОВА ДЕВОЙЧЕ! ЧЕ И КОН...Н! НИ ЕДИНИЯ, НИ ДРУГИЯ! ГОЛЯМА ЧАЛГИЯ, БРЕЙ!

Стига с тия СЕЛЯНИ ни занимавахте бе хора.

Райна добре че разкара този елементарен певец и мъж.Пък тази да си носи кръста. Ще я видеме след някоя и друга година какви песни ще пее.

много скоро ще се разочарова момичето още е мн младо и се е подалло на чувствата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.