Деси Тенекеджиева пусна пилотен сингъл от новия си албум

“Crazy Butterfly” e по музика на Деси Тенекеджиева и Мага, който е и автор на атрактивния поп-денс аранжимент, а текстът е на самата певица.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева пусна пилотен сингъл от новия си албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

харесва ми! свежо и леко,с много настроение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какви хора сте - направо не знам? не сам прочела едно нищо положително тук в дира за никого.. миро бил геи и крадял песни, графа скучен и бездарен, маря илиева- курва, деси тенекеджиева- грозна...а това все пак са хора, които работят сериозно и са постигнали много. творят за публиката, за вас..творците са деликатни и чувствителни хора. не знам как бих се почуствала на тяхно място..ебати ограничените и нещастни хора сте..

Деси е супер мацка и всичко което прави напоследък е много добро. Браво на Мага.

тенекето е супер! изобщо не може да и се мерите и на малкото прасцхе. ако я чуете на живо- коренно ще си промените мнението, макар че вие сте си по принцип хеитари и никого не признавате освен собственото си никому ненужно и ялко саществуване.. соръ за вас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много добра музика.

Ее, най-после Деската изкара страшно парче! Евала, дано има повече такава музика, че да заврем чалгарите в кучи гъз!

песента е много хубава! кога напоследак сте чули по-добро бг парче? то не прилича на бг парче, даже. произношението е перфеkтно- никакви забележки нямам. живея в NY, by the way

няма милост таязи жена към нас.... няма ли някой да и каже да спре да си губи времето с опити да прави музика......

Никому ненужна актриса , певица и еднодневка...

неуспешен опит за малоумно хитче, въобще кой я лансира тая ?

Много посредствено парче, не ми хареса.

тужно трагично до болка тези хора са лишени от елементарна обста култура *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДЕСКА,СУПЕР СИ! КОГА Е КОНЦЕРТА В ЛОНДОН?ЦЯЛАТА ГРУПА ТЕ ЧАКАМЕ -ДВА МЕСЕЦА НЕ СИ ИДВАЛА ВЕЧЕ:)

Ами добре ! Да прави албуми , щом има кой да ги купува .

не мога да разбера кои продулява да я спонсорира тази девоика?!?!? има толкова много млади талантливи певици, които не могат да се доберат до сделка за албум, а г-ца тенекеджиева ги изкарва един след друг!! аз не познавам нито един човек, които да си е купил неин албум. тя не беше ли актриса? маи в телевизията я биваше повече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има една песничка за такива звезди и красавици. Ауууу от глад умирам, аууу заключен дом, с хитрост и злом, ще влязза азззз. Ей навсякъде сме готови да влезем само и само да сме в екран

Наистина, доста "странен" английски. А и не може да пее. Впрочем, тя каква актриса е? Не съм я виждала от предаването по Нова ТВ с Любо Нейков в зората на комедийното шоу ...

ако за теб да си актриса, означава само това да си в евтини тв шоута.. много жалко.. деси тенекеджиева има над 30 бг и международни филма- влез в интернет и се порови или по-добре си пусни "комиците"- явно това за теб е върхът за един актиор:)

Дискът се продава с бонус комплект тапи за уши.

Какъв албум, кви 5 лева бе

отчаяна работа...

Тази жена защо реши, че може да пее, няма ли някой да я спре

Ужас! А Б-я имала най-красивите жени, може би вече ни трябва друга класация за най-грозните или по точно благодарение на пластичните операции, силикона и грима имаме най-грозните публично известни жени.

боже, опази

деската е стахотен пич и професионалист. прави нещата с вкус и с класа и довършва всичко до краи. възхищавам и се искрено! а вие безделници- пукнете от яд!

Няма лошо, но защо трябва да пее на английски. Нямаме ли си език? Да не говорим, че произношението й наистина е направо нелепо - по-добре да не се напъва, а да пее на родния си език. Това дори да го пуснат някой ден по МТВ, само ще ни се смеят с този акцент...

Ей,няма спасение от тази жена.

Супер си е парчето. Най-после нещо хубаво, че ми писна от простотия в тая държава.

тая не беше ли актриса???

омг! направо страшно!!а англииският и е повече от кошмарен!!

Скучно парче, дървен английски и въобще тази жена накрая ще се разчекне само и само да е в медийното пространство.

Tity, ти да не си гей? Не си съвсем наред с нервите, а? Ела - ще ти намеря някой да те отпусне.

Ако на това викаш скучно парче-направо не знам!? НА МЕН МИ ХАРЕСВА МНОГО-ИМА ХИТОВО ЗВУЧЕНЕ,МОДЕРЕН АРАНЖИМЕНТ,А И ДЕСИ ПЕЕ НА МНОГО ДОБЪР АНГЛИЙСКИ.АКО НЕ ЗНАЕХ,ЧЕ Е ТЯ,ЩЯХ ДА СИ ПОМИСЛЯ,ЧЕ ПАРЧЕТО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е БЪЛГАРСКО.ХАЙДЕ РАЗЧЕКНИ СЕ ТИ СЕГА ОТ ЗЛОБА:)

Ха!Тенекето без грим и под вода!! не е зле-учудващо добре изглежда натурално.Такава снимка на чалгарка няма как да видим- и под душа са наклепани до уши..

Много си заблуден,има и грим и фотошоп,не харесвам чалгата,но и тази не мога да я приема,нито за певица,нито за артиска,нито за хубавица.

Много е яко парчето!Доста различно от останалите песни на Деси-комерсиално и лесно запомнящо се,но без компромиси в музикално отношение. Еваларка!

УжасТ!

Много хубаво.