Спират излъчването на ”Забранена любов”

От 13 ноември популярният сериал на Нова телевизия "Забранена любов" си отива завинаги от ефира на медията.

Обратно в новината

Коментари - Спират излъчването на ”Забранена любов” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да го спират!Нали има заснети още към 100 епизода!!!! В петък 06.05.11 се прибрах и превключих телевизора на нова тв в очакване на сериала,но чух от водещия на предното предаване че то вече е от 18:00 до 19:00 ч.

НААААЙЙ-ПОСЛЕЕ!!Искам да ви кажа,че бях за седмица в България и се опитах да гледам някои от сериалите и "забавните" предавания (като Комиците, Пълна лудница и др) и съм меко казано разочарована.. в тях няма нищо смешно, напротив, натовариха ме повече отколкото да ме разтоварят..губене на време е да гледаш БГ ТВ!!!

АМИ КАК ДА СЕ ГЛЕДА ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО СЕ ИЗЛЪЧВА ПО НИКОЕ ВРЕМЕ!!! ПОВЕЧЕТО ХОРА ИЛИ НЕ А СЕ ПРИБРЛИ ИЛИ ИМАТ ДРУГИ НЕЩА ДА СВЪРШАТ В 18:00 h!!! ПРОМЕНЕТЕ ЧАСА НА ИЗЛЪЧВАНЕ С ПО-КЪСЕН!!!

Не знам какво са очаквали продуцентите от сериала след като го сложиха във време, в което много малко хора могат да си позволят да го гледат( Не че съм му голям фен, но нямам нищо против българските филми да се развиват, а това става с гледаемост). Вместо това в най-гледаното време излъчват някакви изтъркани предавания...визирам Стани богат. Не че разбирам много от позициониране на предавания, но като обикновен зрител мога да кажа, че в Нова напоследък няма никаква логика.

Ако спрат и гЛИСТОПАД по BTV ще е супер. Иначе тази сапунка според мен си имаше аудитория, но я завряха в кофти часови пояс, а и няма достатъчно реклама. Да не говорим, че в най-гледаемото време Нова пуснаха тая пародия Бай Ландо, която си е чиста гавра с хората в нужда. Не съм фен на Соломон Паси, но вчера им го каза на продуцентите в очите, че трупат пари на гърба на човешкото нещастие. После Мамалчето като робот повтаряше каквото му крещяха в ухото от апаратната. Беше голям хумор. С нетърпение чакам да видя как ще го покажат това в "Господарите".

Излъчването на сериала продължава както до момента - без спирания и прекъсвания. Това са слухове.

Я?!? Още имало динозаври, които гледат телевизия!

Мисля, че нашето кино не е стигнало до там, да прави сапунени сериали. Има още какво да се наваксва, особено от страна на актьорите. Те играят много стегнато, нагласено, тези , които наистина играят добре са много малко! Да, и друго, много са малки сериите, големи са паузите, общо взето трябва едно генерално пречупване на кино-произвидството. И ако бяха по малко сериите 20-30 може би щеше да е много по интересно! "Забранена любов" сега в момента както го дават от 18.30 ч. Аз почти не мога да го гледам, защото съм до 18.00 ч на работа и след това ми трябва едно пъхтене до вкъщи по един баир нагоре около килиметър, не мога да се срещна с никой да се заговоря, защото ще съм го изтървала. И какво за 20 мин серия, не си струва, понякога предпочитам да съм на въздух с приятели.

Хей, не се палете :) Ами това ми изглежда на статия от преди една година. Първо защото сериалът продължава да се излъчва и през настоящата седмица и второ ето заради това: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=262237

Моля ви, хайде стига! Преди ,като беше в по-удобно /т.нар. "прайм тайм"/ време за гледане, пак го оплюха зловещо хората! Защото факта си е факт - слаба актъорска игра! А и на моменти имам чувството,че ми се подиграват сценаристите с тези убийствено НЕактуални и изкуствени "рецитали" от страна на "актъорите". Филма не пропадна заради времето на излъчване, а защото просто е слаб!! А "Стъклен дом" е доста класи над тази боза...поне засега..надявам се да не хвръкнат в облаците и да станат прекалено..хмм..фантасмагорични нещата там,че май май в тази посока са я подкарали.. ще е жалко,ако го развалят!

Сериалът се излъчва в неудобно време, затова не е гледан.

На мен пък времето на излъчване в момента ми е много удобно и сега го гледам всеки ден! Като са решили да го спират - добре - обаче поне да изгледаме вече заснетите епизоди!

Ами да направят нещо от сорта на "На всеки километър" и да видят как ще се гледа.

Вече повече от седмица родната сага не се излъчва Вчера я гледах оня ден я гледах тая сага, явно съм на друг канал. Бих казал жалко за това че спират Българска продукция

Незнам как цяла седмица не се излъчва?! Вчера го гледах, и в момента му тече реклама или нещо аз не съм наред?

Крайно време беше!Скука,досада-какво още?Нашите кинаджии си изгубиха рефлекса за правене на кино.

Много харесвах филма и го следях редовно, но сега вече не го гледам , защото ме няма в къщи по това време. Иначе с удоволствие ще го гледам.

Еееех,този сериал е много по-хубав ат Стъклен дом,но по това време кой може да го гледа!!!!! От Стъклен дом да не казвам какво ми се прави,но те имат по-добра реклама .Имам 4увството ,4е и крана да пусна-ще запо4нат да извират-аман!!!!

Аз лично гледах сериала преди, но сега какво очакват от Нова ..... да изляза в отпуск или да напусна работа, за да го гледам. Да мислят за последствията, пък после да променят часовия диапазон

ЙЕЙ!!!

ЗА МЕН СТЪКЛЕН ДОМ Е МНОГО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ДАЖЕ МНОГО ПО НАДОЛУ ОТ ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ.АКО ВЪВ СТЪКЛЕН ДОМ НЯМАШЕ ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ АРТИСТИ МИСЛЯ ЧЕ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ГЛЕДА.АЗ СЪМ ЗА ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ.....

Защо не дадете поне последната заснета серия да видя развръзката, че така и не можах да видя нито една серия от този сериал ?

филма е хубав - за съжаление няма рекламата на стъклен дом - и проблема според мен е че го дават в много лош час

Четох коментарите.... Ей, ЧАЛГАРИ,разбирате май само от полуголи фолк певици.

Проблема е изцяло в часовия пояс.

Здравейте. Сериалът Забранена любов е не лош, въпреки изкуственото играене на актьорите. Просто Нова ТВ объркаха достатъчно много зрителите със спирането и пускането му, пък и 18.30ч. не е най-удобният час за гледането му.

И двата сериала (пък и "класиката" "Дунав мост") за мен са си пълна драма - просто "Стъклен дом" е в прайм тайм-а и затова според мен е с по-висок рейтинг. Дори сравнени с един обикновен турски "Листопад", в който не играят известни турски артисти, разбираме, че като игра и сценарий ни слагат в джоба си. Дано това да се дължи на прохождането на БГ сапунките и скоро да видим нещо стойностно!

Страхотна новина! И дано да спрат турсите сериали! И ако не е много нахално да спрат и по БТВ другата глупост "Стъклен дом". Ама много ви моля!!!

да бе да,а вчера какво гледах като не го дават.Този сайт вече съвсем изостана.

И без това си го гледаха само роднините на актьорите! Иначе "Стъклен Дом" почна добре, но до никъде не стигна, а втория сезон е същата боза като "Забранена любов".

Аз пък го гледах, да ге :-)

АМИ КАК ДА НЕ СЕ СРИВА - АКО ГО БЯХА ПУСНАЛИ В ОЩЕ ПО-РАННО ЕФИРНО ВРЕМЕ ДОСЕГА НАПРАВО ДА БЕШЕ ИЧЕЗНАЛ СЪВСЕМ РЕЙТОНГА МУ.МИ ГОСПОДА СМЕНЕТЕ ЧАСА - ТОВА Е ПРОБЛЕМА - И БЕЗ ТВА НИ ЗАНИМАВАТ С ОЩЕ ПОПЩЛИ ПРЕДАВАНИЯ В 4АС ПИК - ПОНЕ ДА ИМАШЕ НЯКЪВ СЕРИАЛ ЗА ГЛЕДАНЕ.

Според мен драскача...журналиста е имал предвид, че спират да го снимат, а не да го излъчват. Най-малкото защото, ако приемем за истина, че снимачния ден струва 30К лева, то 100 заснети епизода са си една достра сериозна сума, която надали някой ще изхвърли с лека ръка.

Е и от Забранена любов и ма какво да научи човек.вярно , че малко дървено играят , но все отнякъде трябва да се започне ....

Не мога да кажа, че това е най-хубавият сериал на света, но със сигурност е по-хубав от "мутренския" сериал "Стъклен дом". Сигурна съм, че голяма част от аудиторията на "Стъклен дом" го гледат само, защото е "модерно" сред чалгарските среди.

не е вярно че не се излъчва повече от седмица,аз го гледам всеки ден и мисля ,че не е лош. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-накрая....

Не си сериозна ,нали?Динамичен?С много добра актьорска игра??? Така наречени "актьори",които рецитират сценария,гледат като наакани и стоят все едно са глътнали бастун,това ли е добрата игра!? Не казвам,че "Стъклен дом" е кой знае какво,но е в пъти по-добър от тази гадост.

Урра!!! Една бездарна боза по-малко!!!))))

Да спрът всички сапунки. По ужасно нещо не е измисляно просто.

слава богу една тъпня по-малко

Може и да е тъп, но жалко. Явно от сега нататък само рязани бургии ще гледаме в ефира. :-))) Аман от тези турски сериали, заливат ни отвсякъде.

Да го пуснат в 15ч. и да чакат гледаемост! Кой си е вкъщи към 18? Сериала е ок, но е в много скапано време и е твърде кратък

ЖАЛКО, аз гледам само Забранена любов. Наистина хубав и реален филм.

Аз опитах, но не успя да ми задържи вниманието дори пет минути. За разлика от "Стъклен дом", който ме грабна още с първия си епизод :)

Браво на ръководството по точно на програмен директор на БТВ. По голяма пошла глупост не бях гледал и некадърна актьорска игра ...БРАВО

И аз. Няма такива дървета като българските актьори. Добре са се сетили да го разкарат. Ако може и другия.

Сериалът е по Нова телевизия, не по БТВ :-D

Лелеее майко! Забранена любов е супер скучен серял, опитаха се да го разнообразят с Калин и с още някой герой от Стъклен дом, но не се получи. Стъклен дом е супер як сериал, седи и погледай 10 мин и после говори гой бил тъп и кой не разбирачо!!!

"сериал"... Тъкмо филмът стана интересен...........

Като художествена стойност и "Забранена любов" и "Стъклен дом" са на едно и също ниво. Забранена любов е с по-малък рейтинг, защото е в часово време, когато малка част от хората са пред телевизора, и само затова "Стъклен дом" е по-гледан, а че Любенова добре се справя с ролята си няма спор, сравнявам я с Елена Петрова и Стефан Данаилов.Това са стойностните актьори в двата филма.

Време беше!

Най-после! Толкова фалшиво играят всички в това нещо, че няма никаква стойност.