15 000 пяха със Scorpions “Still loving you“

Около 15 000 зрители дойдоха на прощалния концерт на Scorpions, който се състоя вчера на стадион “Академик“.

Обратно в новината

Коментари - 15 000 пяха със Scorpions “Still loving you“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Организацията беше отврат! Кален стадион още на влизане, мноого слаб звук - можех спокойно да си разговарям с хората наоколо. Никаква видимост - с моите 1.70.. за по-ниските не ми се мисли. 30 мин се редих за бира, тоалетните пък бяха само на 1 място - в центъра на стадиона. Ако си по-встрани нямаш шанс! Нито 1 кош за боклук. Много голямо закъснение Иначе Скорпиънс бяха страхотни, но за съжаление поради гореописаните причини не можа да ми дойде хубавото настроение да се изкефя на концерта

И аз си тръгнах.

Аз си тръгнах.

Организаторите явно са пълни маломници, не може да поканиш една от най-известните групи в света на най-мизерния стадион в София.

Никога досега не съм била разочарована на рок/метъл концерт, а съм ходила на доста, но този път определено се разочаровах. Организацията и стадионът са без коментар, звукът наистина беше потресаващ. Най-лошото обаче беше, че самите Скорпиънс пяха и свириха колкото да са каже, че са пели и свирили. Никакво чувство нямаше, дори и на най-емблематичните им песни, поне според мен. Дъждът не би ми попречил на доброто настроение по принцип, но честно казано в този дъжд да гледаме 2 песни, после 10 мин сола и клипчета, после пак 2 песни, ми дойде в повече. Сигурно не си заслужава за повечето групи да се стараят за концерт у нас, но мога да кажа, че повечето поне привидно се кефят на българската публика. WASP вече кажи-речи всяка година идват и винаги се раздават. Елтън Джон не е точно в същата категория, но той направи уникален концерт също, а и на него годинките не са му малко. Не се учудвам, че ще се пенсионират Скорпиънс след това, което видях вчера. Поне остава утехата да си ги слушаме вкъщи.

Направо ми взе думите от устата. Съжалявам, че отидох на този концерт, най-малкото защото поне можех да си запазя спомена от предишните 2 тяхни концерта.

Какво да кажа - пълно разочарование... и спрете да тръбите навсякъде, че концерта е бил на стадион "Академик" - беше на едно кално футболно игрище, където хората, дали по 50-100 лв за билети трябваше да подскачат на пръсти, за да успеят да зърнат нещо на сцената. Поне да се бяха постарали да сложат вдеостени. Организаторите тотално ме разочароваха и повече на концерт, организиран от тях няма да отида. Скорпиънс си бяха Скорпиънс , ако имах възможност да виждам какво се случва на сцената сигурно щях да се почувствам като на концерт, но в този случай се чувсвах все едно съм на селския панаир и някой е пуснал на касетофона си Скорпиънс... пълна гавра! Още ме е яд!

Къде ми е коментара?

Останилите коментари ще ги видиме след два дена ли?

Ако някой е ходил на Берксток в Берковица - ето такива бяха условията снощи. На някаква ливада за овце и крави, и отпред Скорпиънс в светлини и пушеци и скапан звук. Нямам думи просто, само че в Берковица е без пари, а снощи не беше за малко пари. Едва ли някъде и някога Скорпиънс са изнясали такъв концерт, но знаят че хората няма да си тръгнат, дори и в дъжда.

точно така, звука беше ужасен, супер тихо и нищо не се разбираше.... българска работа...

Напълно съм съгласна с теб! А аз си и тръгнах - не издържах...

Мизерния стадион на който беше концерта не го пожелавам дори на Миньор Пк! Организацията, звука и ефектите беше направо ужасна! Хората си пяха...дойдоха изпяха си песните, казаха благодария и си отидоха без никакво чувсвто в тях...Велики са, но аз лично съм разочарована!

Наистина много много разочароващ концерт. Нямаше я магията на музиката. Може би след сър Елтон човек повече не трябва да ходи на концерти.

Организацията на концерта беше слаба. Озвувчаването беше ужасно. Концерта беше посредствен. Просто отбиване на "номера". Много под очакванията ми. Съжелявам за похарчените 65 лева за билет Можеше да ги вложа в дискове и удоволствието от слушането на великата група щеше да бъде в пъти по-голямо.

наистина се подиграха с българската публика-не съм била скоро на по-разочароващ концерт

Значи трябва да се считам за късметлийка... Защото аз пък НИКОГА не съм била (до вчера) на толкова разочароващ концерт. Добре, че поне АХАТ свириха, та си заслужаваше поне за нещо.

Концерта преди 17 години / май бяха толкова/ беше дори по- добър. Каварна пък - на светлинни години. Сцената- ниска, поставена в обратния наклон на стадиона. От страни огромни сгради водещи до отвратително ехо. Озвучаване- ужасно. "Черната овца" с връзки от ЗиРок изпълнява песни от преди 20 години застаналпочти мирно до микрофона. Няма движение-нищо. Мийтлоуф е по- гежък но не спира. Срамота за последния концерт на групата в страната.

Голяма тъпотия .Лигавиха се и пяха пияни ,след като стояхме около 40 мин.на дъжда и студа да ги чакаме.Пълно разочарование .ЖАЛКО ,ЧЕ ТОЛКОВА ХУБАВИ ПЕСНИ ИМАХА ........ВЕЧЕ НЕ СЪМ ИМ ФЕН.

Концерта си беше ок, организаторите не отговарят за времето. На мрънкачите винаги нещо не им е удобно.

Този концерт беше обида за българските фенове....жалко..

Абсолютно съм съгласна!Много,много жалко и тъжно....

Ахат бяха по-добрата група за вечерта!! Организацията беше като за селски панаир! Тъмно, студено и мокро! Явно след отмяната на първата дата са решили да отбият номера... Определено не беше нищо кой знае колко запомнящо се...

даы точно така беше.Напълно същото мнение имам.

Факт ;(

На мен ли така ми се стори или .... щом е за БГ няма какво толкова да се потим, организираме и прочие .... тука могат да минат с по-малко и евтино! ... нямам думи!

Това наистина беше прощален концерт! Клаус Майне не си даваше никакъв зор! Озвучаването беше под всякаква критика! Миналата година в Каварна всичко беше различно! Явно вече ще си ги слушам само на CD! Но си остават ВЕЛИКИ!

лоша организация, лош звук и слаб ентусиазъм на групата, с една дума -провал

Още преди 3 години се досещах, че нещо здават фронта защото бях на отложения по неясни причини концерт в Ст.Загора, а конферансието каза че ще го направят през есента на 2007-ма.Естествено и тогава не се случи.Явно не е този Scorpions, който слушахме 70-те и 80-те години :(((

Факт.

по БТВ казаха, че са 22 000 ?

Възниква въпрос: Има ли нещо Клаус Майне с Плоудиу или е само имитатор ?

Концерта на Скорпионс в Каварна преди години беше значително по-добър, вчера много време се забавиха, озвучаването отвреме навреме не беше наред, не бяха подбрали както трябва песните които изпълниха ...

Факт. А като за прощален концерт очаквах да се бяха постарали повечко.