Даниела Янков се появи в денс шоу

Бившата половинка на ТВ водещия Андрей Арнаудов – сръбкинята Даниела Янков, се появи тази вечер в шоуто “Bailando – Сцена на мечтите”.

Обратно в новината

Коментари - Даниела Янков се появи в денс шоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даниела е много красиво и почтенно момиче,за разлика от други наши момичета

Много красива и естествена! Не искам да коментирам Андрей,но един ден ще съжалява ! Пожелавам на Даниела едно голямо море от любов и много здраве!

АНДРЕЙ Е ЧОВЕК БЕЗ МОРАЛ И НЯМА НИКАКВИ ЦЕННОСТНИ КАЧЕСТВА. ДОКАТО ДАНИЕЛА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА И НАИСТИНА ГО Е ОБИЧАЛА И ДЪРЖЕШЕ НА БРАКА СИ. НО ИЗНЕВЕРИТЕ НА МЪЖА И Я ПРИТУДИХА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ.

Ne barkaite Danielite, tazi tuk ne e gabrovkata, a srabkinqta, ne vi li e qsno. Gabrovkata se izpisva Arnaut.... pogerman4i se i e samo edna tanciorka.

прекрасна жена --модерна, хубава, естествена,забавна,което означава и интелигентна, спонтанна,и при всичко това с едно усещане за почтеност, което е кът.приятно ми беше да я гледам. пчеличката мая е сладка, но само толкова.жалко, че така се получи.

Когато Даниела и Андрей се ожениха, си помислих, че може би има и нещо хубаво в Андрей, след като го е харесало такова красиво и представително момиче. След раздялата дори не гледам шоуто.

За първи път пиша тук коментар, но не можах да се сдържа вече. Не искам да коментирам личността на Даниела, тъй като не я познавам лично, но ми се струва, че всичко около брака и с Андрей беше един фалш...Някак ненормално ми се вижда с такава лекота в продукциите на Андрей, Даниела да продължава да бъде показвана. Освен това призивът й беше меко-казано странен...видители аз много милея за България, но понеже съм в Сърбия не мога да пратя от тук, затова вие пращайте..., ами то има и банкови сметки за желаещите да помогнат, не само смс-и. И въобще в предаването забелязвам една тенденция на възхвала на чужденците и плюене по самите нас, но искам да попитам и за участничката Пенелопе: нима от страната, от която идва нещата са по-добре и няма нужда някой да помага там, та е дошла в България...? С няколко думи искам да кажа да сме вземем в ръце и да не се подценяваме само, и да чакаме на чужденци с най-различни интереси...

Добре,че Даниела се отърва от опосума Андрей...

Абе тая Даниела, защо не е ДАНИЕЛ като е "Янков-Арнаудов"?! Или поне Андрей да се кръсти "Арнаудова".

Даниела НЕ Е на Андрей !!!

Страхотно момиче. Съжалявам че не съм я срещал.

прекрасно създание, добре че се отърва от този нашенски олигофрен! Успех!