Чаровната водеща Ева Кикерезова показа сина си на парти

Над 130 звезди, приятели и журналисти дойдоха в клуб "Калипсо", за да уважат 5-тия рожден ден на светското предаване "Звезден прах".

Обратно в новината

Коментари - Чаровната водеща Ева Кикерезова показа сина си на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива е майката и бебето да е здраво.

това ли са светските новини -за едни преходни персони ?това ли е звезден прах - явно че е само прах !

защо триете коментариите? Който иска да се изявява като публична личност и да е на гребена на вълната трябва да е готов за преценката на народа, а тя е различна, не като при комунизма !

ОРЕЛ С ОРИЗ"

М...да не се научиха къде може да ходи с деца и къде не може - това не е детски рожден ден. Трябва да им се организира един спешен курс - "Поведение в обществото". Жената наистина е много хубава, но ... се нуждае от обучение.

Ева Кикирезова,за мен,е не само чаровна,а умна интелигентна водеща,което не е присъщо за повечето от водещите на подобни предавания!

Безспорно красива'чаровна'интелигентна' не се държи като едно друго предаване'където има прекалено досадни жълтини'но мнението ми е че понякога 'към ОПРЕДЕЛЕНИ хора от шоу бизнеса се държи в някои случаи леко подигравателно' а трябва да е безпристрастна ' да не издава симпатии и несимпатии

абе какви са тия имена на разни моделки. Кикерезова.. имаше пък една Кочанова...

Чаровна може,но далеч не е красива !

Много е хубава, но роклята й е с ужасно деколте. Аз имам едногодишен син и от личен опит предполагам, че така сияе, защото е щастлива най-накрая да е всред възрастни и може да си говори за нормални неща, а не само да сменя пелени, да храни бебе и да го приспива (което също не е лошо, но е ужасно еднообразно).

тая умряла от глад:))))

Не само е чаровна, но е наистина красива. Това могат да го оспорват само завистници. И е интелигентна млада жена. Гледала съм много от предаванията . Нито е нахална като В.Райкова, тоалетите са винаги стилни. Избягва простотии.Още щом прочетох заглавието , разбрах , че змиите ще изпълзят отвсякъде. Което си е хубаво си е хубаво. Господ е дал много.

Има грешка в заглавието - "чаровната" трябва да е в кавички!

Явно някое пъпчиво момиченце или такова без самочувствие е писало заглавието.

Дира, тези двата коментара не съдържат ли обидни квалификации на комплексари?

На грешка приличате Вие с това изказване.Има неща,които са абсолютни и очевидни,както в случая-Ева освен че е красива,със сигурност е и интелигентна.Такива неща не могат да се оспорват,защото са факт,който безспорно се вижда.

Много е хубава:)