Робърт Патинсън и Кристен Стюарт вдигнаха вампирска сватба

Звездите от хитовата вампирска поредица „Здрач“ Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се ожениха и заминаха на меден месец. Е, само наужким, тъй като всичко това е част от сюжета на четвъртата част на сагата „Зазоряване“, която актьорите снимат в момента в Бразилия.

Обратно в новината

Коментари - Робърт Патинсън и Кристен Стюарт вдигнаха вампирска сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за него, но в тая не виждам нищо, заради което да се налага да си изтърпиш публичните рога

Невиждам нищо красиво в него,но щом казвате.Като се има предвид англичаните каква измита нация са го бива.Макар,че сеги втори българин е по привлекателен от него.

Нали това беше вампирски филм.Сега пък секс сцени - да не би поредната част да отиде в графата вампирско порно????Много интересен сюжет - оженили се и заминали на екзотичен остров за медения си месец - абсолютно отговарят на филмите за вампири.Вече се чудят какви глупости да измислят само и само да им се продават продукциите.

СЛАДУРИ.

направо се чуствам облагороден и обогатен от тази новина! пълни глупости!!! това са касови продукции без капка интелектуално съдържание а само с ефекти и модни послания от които се правят безумно много пари..... и само пари и само това им е в главите и на продуцентите и на режисьорите и на актьорите......... безумни простотии от гледна точка на жанр, съдържание, послание, изпълнение и т.н. и т.н. за такава касова продукцийка не ви трябва добър актьор а добър търговски вид на актьор и бюджет ИНАЧЕ НЕ Е ЛОШО ФИЛМЧЕТО НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ИСТЕРИЯ И ИДОЛОПОКЛОННИЧЕСТВО - СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ХАРИ ПОТЪР И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ- ВИЖ- ЖЕГА, ШЕСТО ЧУВСТВО, СЕДЕМ, УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА, ПОСЛЕДНИЯ САМУРАЙ, ДНЕВНИЦИТЕ НА ЕДНА ГЕЙША И ......... ОЩЕ И ОЩЕ - ТОВА Е ДРУГА БИРА

Само една забележка имам - филмът е "МЕМОАРИТЕ на една гейша"

За Хари Потър силно грешиш. Да се изказваш наизуст е несериозно, затова прочети книгите - няма да съжаляваш.

ше му изсмуче мозъка

През къде? През долното кранче ли? :D