Азис и Китаеца се събраха

Азис вече със сигурност е изпълнител на „Real Enterprises” – музикалната компания на Ники Китаеца.

Обратно в новината

Коментари - Азис и Китаеца се събраха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво цинично открихте в коментара ми да спрете да ни занимавате с чалгари, сексуално неориентирани роми и други особи с посредствен талант и липса на мозък? Това ли са лицата, които трябва да занимават общественото пространство? Толкова ли няма за какво друго по-ценностно да пишете или просто до там се простира интелекта ви? Ако и това приемете като обида, то тя е напълно заслужена.

Явно закъсват за кинти и пак се сетиха да си вдигат акциите с медиен шум. Азис нищо чудно да се изтупа като булка или някоя нова простотия да измисли. Не е луд който плюска, а са луди малоумниците, от които тая грешка на природата печели.

Да-а, тъжно-о...... Всичко тече, всичко си остарява. Временно само може малко шум, и после пак.....

Че те, кога са се разделяли?

повръща ми се като ги гледам, на Вас в редакцията не знам......

Кикуй народье! Азко се събра с изгората си Китаеца! Това е най - важната новина днес! Новина с международно и вселенско значение! След 2 - 3 месеца костинбродският ромлянин пак ще рони сълзи! Аман от измисленият ни елит и техните глупости!

Пълни глупости - Азис не спря да лъже - вече е като лъжливото овчарче, никой не му вярва.

горката соня немска води толкова огесточени битки заради един неосазнат геъ........незнам дали е модерно ама е страшно....а застраховани няма...угассссссссссс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ж-J

о, боже,пак ли тези....

Ах, как искам да прочета един ден една такава хубава новина и за Лили Иванова...как се е сьбраля с някого,как приятелите й я обичат....

Ти си неграмотен-не можеш да пишеш -искаш да четеш. Да отидеш при личния,да те прати на специалист и ако не те приберат да си пиеш редовно хапчетата

Сети за Лили Иванова защото и тя е жена,нали???Само дето може да пее...

Компанията е собственост на Китаеца.....колкото Айфеловата кула е собственост на Минчо Празников.

Хахахаххаха,така си е!