Кои са най-преекспонираните красавици в шоубизнеса

Съвременната поп култура има способността да налага своите модели, колкото и неадекватни да са те понякога.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-преекспонираните красавици в шоубизнеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гага е най-грозния транверс на света . По-зле от него/нея са само нашенските пластмасови чалгарки.

Абе на Парис седнали да мерят гащите. Егати и смеха. На мен лично ми допада.

КрасТавици-да, ама красавици-едва ли и особено Лейди ГаРга!

Жасмин Тошкова (май така се казва) и Галя (от Казризма)

Не съм съгласен че популярността е единственото нещо което отличава тиражираните в медиите и шоу бизнеса красавици от обикновенната жена . Има още поне две разлики: количетството грим наплескан върху физиономията на звездата е доста повече от този въху лицето на обикновената жена и фактът че има и умни жени, но никога и никъде - умни звезди.

Тези класации са още един допълнителен начин да ни набиват на вниманието въпросните персони. Като са толкова преекспонирани защо пак продължават да ни ги натрапват се пита в задачата?

Да, Мартина Панайотова, този доайен, този международен експерт в света на хайлайф новините и на стила като цяло. А тЕлото.бг е просто междугалактическо мерило за вкус и красота. Всичките там са от светски лъвици нагоре. Тръгнала Дита фон Тийз да се прави на много изтънчена. А всъщност една Преслава, примерно я слага в малкия си джоб, ма просто популярността не е толкова голяма. Дааа.

КрасТавици - да, особено Лейди ГаРга!

Могат да участват във всякаква друга класация, освен такава за красота. Класация за богатство, нахалство, безцеремонност. Разбира се, че красотата не се възприема еднозначно от всички, но все пак има някои основни критерии.