Лили Иванова пя за живота на 13-годишно момче

Лили Иванова взе участие в благотворителен концерт в подкрепа на 13-годишния Иван Василев от Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова пя за живота на 13-годишно момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИЛИ ИВАНОВА СИ Е ЛИЛИ ИВАНОВА...ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е НИЩО ПРЕД НЕЙНИЯТ ТАЛАНТ...

И за последно питам всички добровилни и ангажирани клакьори. Какъв е хонорара на вашата превзета "мама Тереза", която за 2 компота, 3 лютенички и кило бахур няма да се вдигне до Арбанаси ?? . (а вие продължвайте да ръколяскате и да се трогвате от умиление през туй време)

ЛИЛИ ИВАНОВА И НЕЙНИЯТ ТАЛАНТ КАТО ПЕВИЦА ЩЕ ОСТАНЕ ЗА ВЕКОВЕ...А нашите коментари по нейн адрес ще бъдат забравени....

Всичко изпято и сторено от Лили не подлежи на коментар.

ЛИЛИ ИВАНОВА е направила стотици благотоврителни мероприятия, това Господ го знае, не е нужно да го знаят тези нещастници, които не са помогнали на никой в живота, но са винаги под статиите за ЛИЛИ и злословят по неин адрес. Съжалавм Ви жалки създания, а ЛИЛИ ИВАНОВА е голяма не само като певица, но и като ЧОВЕК. Никога няма 100 % благотворително мероприятие, защото има и разходи. ЛИЛИ може да се откаже от своя хонорар, но тя трябва да плати на организаторите и на музикантите си. Но присъствието на името и в яфиша вече е предпоставка за успех. Поклон пред таланта на ЛИЛИ ИВАНОВА! Неповторима и ВЕЛИКА българка!!!

Доста си заблуден ВН. Лили Иванова е най-обикновен ТЪРГАШ.ТЯ никога не организира благотворителни концерти,тъй като е много пресметлива.Те я канят за да участва от сърце, а тя умницата, след като се разгласи каузата, в последния момент тайничко си поисква сумата. Така организаторите са "до стената" и вместо средствата да отидат за някакво лечение (даречем) покриват нейните лигави щения !!

Браво Лили.Много хора те обичат и харесват твоите песни.Успех.

Лили Иванова неслучайно не чете какво пише за нея. Знае, че ще я заболи от простотии. Няколко пъти сме работили с нея и първо и ние мислехме, че ще ни вземе пари, подведени от такива грозни коментари. Нито веднъж не е обелила и дума за хонорар или каквито и да било други претенции. По-късно разбрах, че помага и на цели семейства всеки месец. А това е истинската благотвотителност - никой да не знае. Как не ви е срам, жената е едно от малкото неща, с които ни остана да се гордеем. Убедена съм, че не е взела и стотинка и го е направила на драго сърце. Успех на момченцето, Господ да го пази!

това стана вече ежедневие, СТИГА ПОВЕЧЕ С ТИЯ "БЛАГОТВОРИТЕЛНИ" ПЕСНИ И КОНЦЕРТИ!!!ЗАЩО НИКОЙ ОТ ТОЯ ФОРУМ НЕ ТЪРСИ СМЕТКА на МИНИСТЕРСТВАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ФИНАНСИТЕ, НА великия ББ. Единствените новини , които вече може да четеме и то в развлекателните рубрики е за тежки човешки болести и трагедии Трудно е на човек на понесе емоционално цялата трагедия на света. Затова си плащам всеки месец здравните осигуровки на пълната заплата, която получавам, за да може в периодите когато аз нямам нужда (слава богу) някой друг да ползва тези пари за здравето си. По-голяма ще е ползата от такива като г-жа Лили Иванова, ако оглавят граждански протести срещу безсрамното ограбване на парите на хората. Къде са парите в държавата, малко ли са данъците които плащаме - всеки ден с всяка стока, която купуваме в магазините също плащаме по 20% данък на държавата и пак няма пари за нищо, а в същото време , опа замъците се появиха и по нашите земи, вече даже станаха повече на брой от екзотични исторически гледки във Франция. Тази България е най-сбърканата и гнусарска държава в целия свят. Боклджарска държава пълна с боклуци, обречени от собственото си безгръбначно примирение.

Браво на Лили. Много ми се издигна в очите с тази си постъпка. Помага на детенце, а не на разни лицемерни тамплиери - алкохолици с които ни надуха главите от всякакви медии.

Престанете с тази злоба, хора. Съвземете се. Тя за пореден път доказа че е велика не само като певица, но и като човек.

ЛИЛИ НЕ Е ДЛЪЖНИЦА НА НИКУМУ...ДОСТАТАЧНО Е САМО ПРЕСЪСТВИЕТО И...а вие дами и господа се криете зад ананимни псевдоними...защото вероятно сте...НИКОЙ...

Напротив, Христов. Лили Иванова е ДЛЪЖНИЦА на всички, заради които УЖ е пяла безплатно и с благотворителна цел. Аман от демагогия и лъжи.

Изкрейзил и изперкал,,данъчен,, , забелязвам,че имаш проблем и се нуждаеш от специална терапия- психо.... като не си там, където ти е мястото поне си пии редовно хапчетата

Аман?Ти си неграмотен!

По-добре да съм никой, но такъв, какъвто съм, отколкото някой като Лили Иванова.

Добре,че има хора,които не мислят като теб-иначе още да ходим със смокиново листо и да живеем в пещерите

колко точно бг мрази талантливите

От неизтритите коментари можеш да видиш резултата-словесния двубой беше удоволствие - 1:0 -0 -та е за провокатора

Е ти Христов си много не анАААнимен с тоя ник. Успокоение за нас е това, че ти все пак си НЯКОЙ. Поздрави от друг неанАнимен : Иванов

Евала. Не като онези показни търгаши по търговските телевизии.

с песните за които няма права

И какво от това - била е там и е пяла, а Ти коко СМС-а прати за да подкрепиш поне една благотворителна кауза - само си лаеш!

има закон за авторските права който всеки уважаващ себе си нормален човек е длъжен да спазва

колко сте елементарни! нима знаете нещо за тази жена, че я коментирате? може би с тези, които заслуяват се дуржи човешки, от куде знаете каква е. вярвате на телевизии и вестници, но човека е човек в ежедневието си и само там! благотворителността не би следвало да е средство за реклама както правят тези по телевизята !!!!! тя е такава за да буде света по добар и да се помогне! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ветровеееееее

стига сте плюли това, че не сте чули за благотворителноста на Лили не значи, че е някаква пинтия не е нужно да се тръби наляво и дясно какво и колко е дала

ЛИЛИ Е НАЙ-ДОБРАТА НИ ПОП ПЕВИЦА ОТ ПОЛОВИН ВЕК,НО НАШЕНЕЦА НЕ ПРИЗНАВА НИТО КОЛОСАЛНИЯ Й ТРУД, НИТО ТАЛАНТА Й. А ГАМЕНИТЕ ИВАН И АНДРЕЙ СЕ ИЗГАВРИХА С НЕЩО, КОЕТО ДОРИ ДА Е ВЯРНО СИ Е НЕИН ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ, А НЕ НА ТЯХ. ПОКЛАНЯМ СЕ НА ЛИЛИ И Й ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ.

подкрепям мнението ви! лили иванова е наи - добрата...!

колко точно бг мрази талантливите

за сега един лаещ в постовете под различен NICKNAME

Явно не съм разбран от някои "коментатори" и ми се ще да уточня. Благотворителност ще рече всички участници за дадена кауза да участват безвъзмездно, а ако извадят от сърце и някой и друг лев - още по-добре. Много жалко и несправедливо е присъствието на Лили Иванова на такива форуми,тъй като нейния хонорар доста често "изяжда' събраните суми. Значи излиза хем сме чисти пред обществото, хем заработихме на гърба на личните трагедии !!

Данъчен,темата за парите и надникването в чуждите портфейли те тресе яко-вземи да послушаш малко музика !

абе тъпак ти знаеш ли какво е благотворителен концерт бе - като гледам май няма защо да те светвам, толкова си тъп, че...

БРАВО ЛИЛИ. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.

да, без съмнение е голям професионалист, но от опит знам, че "благотворителства" рядко и само с рекламна цел.

Реклама са наградите, които е заслужила и получила

Не я понасям въобще,но БРАВО

Защо ли не вярвам, че и пука за когото и да е? На достатъчно годинки съм, познавам цялата и кариера. Никога никому нищо не е дала. На другите участници вярвам, на нея-не! Най-малкото, като е видяла че само тя се крие като мишка от всякакви инициативи, е решила да си направи рекламка, да не я забравят!

постигни поне колкото нея па после я сади па може и в олимпия да те поканят душо завистлива

Абсолютно прав си! Като човек е доста елементарнна и всичко се свежда до собственото й аз. Лични впечатления.

Не мисля така-Лили показа на света,че малката ни родина мила съществува не само на карта ,Червени дяволе-елементарния си ти.

Клети ми, мишчо. И аз зная Лили Иванова от 1964-5 година, и е имала хиляди концерти, и продължава да ТВОРИ. А ти анонимнико, какво си дал на Бг, освен да клепаш по твърде високостоящите, там където плювките ти на могат да достигнат и падат пак по тебе. А и друг се изцепи - пеела песни на чужди автори. Еми, "авторите" да си ги пеят. П.П. Колко малоумника получиха известност на гърба й, кой ще ми каже!?!

Лили и благотворителност?....Не може да бъде...

лили иванова никога не пее на вятъра ако е верно е севте

Дребна,незначителна душице- и да пееш на вятъра няма да се издигнеш!

че къде се е издигнала и кой я познава извън бившия соц лагер и шепа старци на които им е тъжно за младостта

тя се издигна пееики по партиини седенки и тн

Браво на Лили!Тя е голяма работа - перфектен професионалист, широка душа и неповторим талант. Повече такива хора трябват на България. Явно обстоятелствата създават човека- ранни уроци по музика, изяви в училищен хор и упорит труд цял живот. Уважаеми български майки, следвайте тази схема за успех на децата си и ще бъдете щастливи и доволни. Успех!!!

Обърни се и към бащите, те къде все отсъстват?

А какъв е хонорара на "загрижената" певица,тъй като е всеизвестно, че "благотворителката" взима петцифрени суми за такива участия ???

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ЗНАЧИ ДА ДАДЕШ ДАДЕШ ОТ СЕБЕ СИ, НЕ ДА ВЗЕМЕШ.

Явно си млад, доста млад и незнаещ Главен инспектор. При Лили Иванова "празно" няма ! Имам перфекти доказателства, че нейно участие в благотворителен концерт е 10 000 лв чиста пара. Ами сега ????

Коментарът беше ироничен и парадоксален и като не го разбра по-добре да си беше замълчал.

А бе то и "пълна ревизия" значи да дойдете и да приберете укритите доходи в полза на държавата, ма всеки път ти и твойте колеги ги прибирате за вас си.

това не са твои пари, освен то дала ги е - браво. не ги е взела подкуп...

Винаги съм се въхищавала на Лили, на нейния външен вид , на нейната отдаденост на работата и, на нейната дисциплина и не на последно място ,че тя отстоя на всички предизвикателства във времето.Обичам те Лили!