Николета Лозанова отбеляза рождения си ден с Валери Божинов

Валери Божинов пристигна специално от Парма, за да бъде до своята любима Николета Лозанова.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова отбеляза рождения си ден с Валери Божинов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако под грим се разбира това, с което си е намазала лицето, няма начин без него да ен изглежда по друг начин. То сега човек не се вижда под мазилата.

Изглеждат влюбени на снимките, но няма да я бъде тази връзка! На Николета очите постоянно и шарат в страни, явно и Валери има подобни интереси, така, че ще cа ок до появята на нещо по-добро и после, кой откъде е!

Живот без грим като озъбено свирепо куче - познайте от кой поет-класик е откъсът.Без майтап, престанете да се ровите в бельото на хората, че от много "грижи" ще ги разделите и тях. Повечето известни хора си патят от медиен "интерес" и ако се сетеха да използват съда, щяха да станат далеч по-богати. ЧНГ и по-кротко, че имате да решавате битови и финансови проблеми наред с душевните.

всички от снимките преди да си намерят богат маж са бии с евтини дрешки много ясно,а след това се правят на големи и интелигентни дами бе грам мозак и свян.затова не пишете простотии и ти да си на тяхно място и ти ще си купиш разни дранкулки,по важно е душата на човека и отговорноста особено ако е родител. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Николета Лозанова и Лияна ,защо не се вземата ама така си отиват и вутрешно и всякак отврат!

Много си приличат двамата,дано се оженят!

Минат,не минат няколко часа - и ето пак за въшки говорим. Въшлива държава, въшливи журналисти и още по-въшливи PR-и. Много гнусна е тази снимка бе, хора. Бляк.

да почерпи и бившите си колежките си от околовръстното !

Направо се оглеждам за един ромски оркестър, който най-подхожда на събитието-не че Лияна ще е излишна.Може да ми е извратено естетичното чувство , но ме е гнус и от двамата,и от тримата...А може да си спретнат четворка с Махмудчо!

сащата снимка захапала езика на жоро главата маи я видяхме преди близо 2 години.момето има един и сащ репертоар нека и се порадва валери и после шут а тя ще почне да разказва пак колко е бил важен за нея и другите и тапи PRски бращолевеня PS транслитерацята прави писането малко неграмотно :)

Снимката е гадна и не виждам чувства . За писането ти-личи си когато е транслитерация и неграмотност.

Da ne navlizame v podrobnosti vajnoto e che si saglasna s izlojenoto mnenie :)

Гице, кака, ами тези дето не харесват джаз и рок, ами примерно класика или поп?!Или реге и ню уейв??Те какво-на вълците ли?Това ли ти е определението за свестен човек???Ако е това..ти си по-тъпа и от Алисия...

утре пак да напишете за Николета Лозанова

Сега трябва да целува баба Алисия до края на живота си ли според теб??Тя му роди това дете САМО за да го хване, ама не успя.Доста е грозновата и дърта за него.Да не би един мъж да целува само една жена през живота си??Какви са тези глупости?!А Николета е страхотна!И явно той е влюбен!Евала, че не си плюе на чувствата заради мнението на другите!Браво, Валери!

ти имаш ли ценностна система изобщо за да напишеш такув коментар! ако алися е "баба" за него, тогава не е трябвало да се обвурже с нея изобщо, ка моли да суздаде дете, син с нея. дано не ти се налага да изпитваш болката на една самотна маика, която всеки ден се измучва от факта че синут и израства без баща. валери е просто един извратен педофил, без мярка и скоро ще си намери цаката, туи като които каквото прави му се вруща обратно. за каква лубов и за какви мимолетни чувства говорим, порочни секс маняци без капка морал. някои хубаво беше казал че от снимките не луха никаква лубов. ялко за малкят валери че няма рамото на баща си до себе си. не смятам че алися има някаква вина, нито пук че е изгубила муя си. за всичко са виновни мужете, които напоследук се дурят като животни без никакув акул. това е, простотя и порок!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля ,че са си лика прилика и се радвам за тях.Нека се насладят на прекрасните си чуства успех им пожелавам

Направо се оглеждам за един ромски оркестър, който най-подхожда на събитието-не че Лияна ще е излишна.Може да ми е извратено естетичното чувство , но ме е гнус и от двамата,и от тримата...А може да си спретнат четворка с Махмудчо!

Да си хубав е едно,но да си умен е съвсем друго.

АБСОЛЮТЕН РЕЗИЛ! ТОЗИ ВАЛЕРИ ДЕТО Е ГОЛА ВОДА НЯМА МОЗЪК, А ПЪК НИКОЛЕТА Е БОКЛУК КАТО ЛИАНА! НЕ СЛЕД ДЪЛГО НИКОЛЕТКА ЩЕ КАЦНЕ НА ДРУГО ЦВЕТЧЕ.

Валери ,Валери , чавка ли ти изпи мозъка! Как спиш с тази грозотия!!!

Спомням си, преди известно верме коментирахме Лияна и футболиста Благой ли беше, не си спомням. Коментарите са 1:1 с предишните по повод другата двойка, където ситуацията беше подобна. Нооо мина време, футболистчето заряза Лияна, която сега подкрепя тази двойка, за да покаже, че нейния не е постъпил мъжки....мъжки постъпва Валери :) Смешница! Та и Николетка, струва ми се, някой ден ще бъде в ролята на Лияна....

Голям праз!

трябва ли това да е показност, пълна простотия, и нека тази снимка да я види детето му, и само да си направи извод за баща си

Демострации. Вижте ни колко сме влюбени все едно само те са богопомазани да изпитат това чувство. А и този Валери - голяма красота, голямо чудо и много по-красиви мъже сме виждали. :)

Тази Николета не е влюбена, а просто е сама. Този Валери нещо не ме кефи и не си представям тя да е влюбена. Изражението и е доста нахално и някак си изкуствено. Николетке, трябва после да го делиш с малкия Валери. Това няма как да го избегнеш. Той винаги ще е между вас!

аз разбирам някъде нещо станало с някоя или някой ама само златките и николита са най интересни за обществото.гарантирам ви че не е така.само да се разходя по плиска и ще видя поне десет по атрактивни от тях.щадете ни все пак.

Тук виждам евтина реклама,PR,но не и любов.В тези заведения ходят предимно комплексари!Нагласена снимка е тази!Иначе сигурно има тръпка,привличане.Предполагам,че Николета има 100 часовника.А освен това Божинов,часовник не се подарява,на раздяла е!Не си ли суеверен?Но да се готвят там Преслава,Златки разни и прочие кухи жени.А на Николетка мога да кажа да побърза,че след 25-ят рожден ден ще е бегъл спомен!Освен това е ниска и късокрака!И нали уж е в Италия?Какво прави в тази долна кръчма?

няма какво да правим сравнение, човека се е поддал на сексуалността, млад е още, и въобще не му пука, това е истината, а че тази Николета е кукла на конци, то е ясно, лично на мен ми е отврат, мотъл е да я прасне една вечер и до там, тя само за това става

a be hubava e samo na profesionalnite izlgadeni i airbrrushed snimki. Dori i s profesionalen grim na nrmalni snimki niama nisht obshto s momicheto na snimkite ot website-a. savetvam vi da i vzlezete vav feisbuka i da vidite za kakvo stava duma- niakoi beshe slzhil snimki ot friziorski salon dkato praviat inkoleta- s profesionalen grim i vsichko, n pak izglejda natsapana, kasovrata i debela. mnogo selsko izlachvane. ne znam kolko izvanreden trud polagat fotografite za post editing rabota

От всички герои най-много ме "кефи" Лиянчето.Опита и тя да забърше национал но явно не успя та сега е първа приятелка на Николетка дано тя да я научи как се сваля футболист.Но иначе и та от висшата класа-в центъра на София живяла на опери ходила а сега освен да се разголва по кръчмите за друго не става.

Ей, дявол да го вземе, казвам ви аз да не обръщате внимание на този палячо и неговата поредна високоплатена хетера, но вие пак изпадате в екстаз. Абе, приятели, не разбирате ли, че това е един ефтин начин за реклама на палячото и на тази, което отърка чаршафите на кого-ли-не. И този ще го ритне скоро, помнете ми думата. Докато той вече няма шанс като футболист, това е факт.

раличке, не мисля, че николетка е богата. тя ходи по бгати маже, но това не я прави богата. иначе нямаше да е такава патлогична лажкиня. сажалявам я. то не беше лажи за лице на версаце на уаит даимандс, не беше за клип на еикон, не беше мисс сиксти...

Всичко което се пуска в интернет е една реклама на всички герои в сагата.Лиляна-една доста позабравена певица която освен чрез "сведски"изяви не може с друго да се похвали.Коя от песните и било то и чалга в момента са хит? Валери -след слабата си игра какво друго да направи?Алисия-от самото начало трябваше да знае какво я очаква при връзката и с Валери.А Николета-тя просто преминава през поредния национал и след време може да напише книга кой е най-добър.

Добре де, това, че имат дете не означава, че трбва цял живот да са заедно. Детето пак си има баща. Щом не я обича, няма смисъл...

о, тази история не спира да ни занимава....николета я намирах невероятно красива, но просто като й чета изказванията и ми става противна. наглостта, драга, загрозява повече от ревността или там каквато умнотия беше ръснала момата. Алисия - евала! мразя фолк, но доживях една чалгаджийка да каже нещо смислено! и, хора, не подменяйте ценностите така леко - не всичко е външност, че да съдите по нея. тялото е тленно. обяснете го на всички около вас.

била Николета цигане какви смешки, та най- красивите жени са точно индийки, бразилки индианки, така че сравнението с цигане не върви, бяла като сирене е ревно на безличност

Николетки,ти ли си ги пишеш тези смешки

Не правиш ли разлика между тъмнокожите и gitan-gipsy?

О,ти си сигурно ВИНЕТУ или от синовете на Великата мечка- я апах,я команчи,я дакота ....

Виждам една механична, показна целувка, оприличаваща се със слабата загрявка на един долнопробен секс- филм. Хайде сменям канала, че умирам от скука. Алисия, ти си била жена с късмет!Хубавата част от твоя живот тепърва започва, макар че може би не го забелязваш точно в този момент!

Малииии тоя Валери ко я захапал за джуките,ша и изпие силикона

1-во престанете да защитавате алисия,каква дама ми е тая,какав стил-вижте и парвите клипове,с пари и наи-голямата селянка(каквато е тя)си оправя ваншен вид и сменя гардероб!на валери не му прави чест тази показност толкова скоро след раздялата им все пак!

Tazi samo ot tozi web sait sum q chuval, no produljavat postoyanno da pishat za neq.

Ама тя на 23 ли е наистина? Изглежда ми много по-възрастна.

Абе любов, любов ,а детето остава нещастно заради слабоста на таткото който скоро няма да се осъзнае какво прави.С пари не се жевее те са потребност...

Трябва ли да изпадна в екстаз и благоволение четейки тази статия и съзерцавайки тази снимка ?

благоговеене може би, умнико?

По възможност всички трябва да го нарпавим.................(не знам дали се усеща сарказма ми)...

Da da,useshta se.:) Kato porastna iskam da stana kato tqh....

То Николета и Лиана много си подхождат, сигурно са първи приятелки и си обменят опит в отмъкването на чужди мъже. На на Лиана не й провървя много, да видим Николета докога ще е фаворитка на поредния си футболист.