Коментари - Алисия пя за Жени Калканджиева и приятели | life.dir.bg
назад

Алисия пя за Жени Калканджиева и приятели

С екстравагантното си шоу в клуб "Night Flight" Алисия показа, че е превъзмогнала раздялата с Валери Божинов и продължава напред.

Обратно в новината

Коментари - Алисия пя за Жени Калканджиева и приятели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама продължавате да ни занимавате с Алисия и проблемите й. Не е нито първата, нито последната, която е зарязана. То, че Николита е бръмчалка е факт, но коя "девойка" в тази възраст не е ?! И откога пеенето в чалга заведение се нарича концерт????

А, не те ли пита случайно детето " Мамо защо пееш по гащи"? То и този Валери прекалява, но ти се опитай малко да бъдеш пример......

стига сте ни занимавали с тия отврати. Гледайте си ги в офиса и се прехласвайте колкото си щете.

Оставете ги хората всеки да си живее живота както иска.Кого харесваме или не харесваме ние не е важно,това си е техен избор,така е решил Валери така е направил,дали ще остане с Николета времето ще покаже,и въобще не е важно дали е Николета или някоя друга-за да постъпи така явно нещо във връзката му с Алисия е куцало доста,семейство насила не става.И Алисия след време ще срещне друг и ще се чуди защо се е мъчила толкова време да задържи Валери,мъжът до теб трябва да те обича и рошава по пантофи и пижама,не само с лъскава визия,просто явно не е подходящия.Една връзка трябва да е естествена,а не да има напрежение някой някого да задържи до себе си.В крайна сметка нищо ново под слънцето не е станало,просто много им обръщаме внимание и те се чудят какво да направят,едната казала нещо и се снимала тук,другата направила концерт и се снимала там,айде стига вече,тяхна си работа,няма за какво да ги съдим.

Защо фолк певиците са с такива тоалети пред публика? Нали пеят?Вкъщи да се разхождат както искат.Дали пред децата си или родителите си ходят така облечени?

Отговор:Това,за което пеят е в стила на тоалетите- евтино ! Певици са Таря Турунен,Тина Търнър,Джоан Джет... и много други,който имат гласови данни и залагат повече на тях -т.е. на съдържанието,а не на формата.

Пълна лъжа. Тарифата е много по-висока, защото могат всичко. Защо не гледате "Фатални жени" - там е показана цялата технология.

кич, простотя и фалч - това е онова, което за свяление залива и чте удави балгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еми pedro,едва те прочетох-дай на български или направи нещо и ти та да не се удавим-Ч

в никой случай не съм любител на чалга културата, чийто представител е Алисия, но още по малко на този вулгарен начин на живот, който ни представя Николета.Бих казала на Алисия : не съжалявай, а благодари на тази разюздана жена, че те освободи от Валери....

Браво на Алисия!

Браво на момичето! И сравнение не може да става с простащините на Свирколета на рождения и ден.

Абе хора, вие добре ли сте???? Какви са тия глупости, че в Алисия всичко е изпипано и особено премерено, божествено и с чисто излъчване??? Явно, тия дето пускат такива коментари са на нивото на циганина от Коньовица щом смятат, че да облечеш риза, разкопчана до кръста и под ризата по гащи е признак за чистота в излъчването.... Разсмяхте ме, честно...:)

Абе и Мадона, не пее много облечена, ама си ТРАЕШ.

Да добавя- лейди Гага и др. А силните светофарни цветове и лъскавините?Паети,брокати и бонбонените цветове? А невероятните пъстри съчетания на цветове,които не си подхождат?А убииствено жълтите и отровно лилави топузи на краката? Алисия е облечена далече по- добре!Според теб сигурно трябва да пее във вълнено костюмче с попска яка затворена до брадата.

алися леките момичета са до време те само сменят мижете и те тях и цял живот сами и употребявани и ишабени ще си останат а ти си жена с класа и стил и показа че си по интелигентна и си над таз.........или онез...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

срахотна жена...само така...всичко на този свят се вруща..на него ще му се вурне....от нея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

виждам,че премахвате коментари с нецензурен текст,а бихте ли ми казали любезни какво цензурно може да се напише за тези селски провинцялистки,които други селски провинцялисти вазползваики се от тях се опитват да ги пробутат в публичното пространство...грозни картини и страшни драми-тежко на тебе балгарио моя...с подобни псевдо звезди.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

към /ааа/то няма какво хубаво да се каже за Николета и какво тогава очаквате. елементарна.простоватаи материалистка която е безкруполна при избора си на мъж.Нищо положително няма в тази жена. Ники Михайлов правилно я беше сравнил с ТРАБАНТ.

не съм очаквала но Алисия ме впечатли с достойнство и характер.Много ми хареса и дано по-бързо се съвземе защото не е лесно.

Алисия, Николета, тази, онази...Ти махни пеенето - другото, другото-о гледай.

не мога да разбера защо голяма част от фолкпевиците мислят,че оценяваме задниците им,като ги показват,а не гласовете им.

Ами,когато си наясно,че нямаш музикално образование,гласови данни- питам какво остава да покажеш- това имат,това показват!А и когато има невзискателни хора, на които това им е достатъчно....

Незнам кой е правил снимките обаче е бати АМОТЬОРА.Нищо не се вижа.Напразно ви е взел парите.

Eкипчето е стилно,но за Околовръстното.

е стил няма извинете, простее тоалета, не се научиха фолк звездите, че ако се обличат нормално ще са по - харесвани.

Най-хубавото са тоалетите им,а не текстовете на песните им и кючеците.Къде видя ЗВЕЗДИ?-Много ми е мъчно,че децата наистина ги смятат за такива!

Браво на тази мома. Само се чудя защо се е облякла като проститутка. Или не е "като"?

Жени ми пада в очите щом е чалга фен, имах я за по-изтънчена! А "Алисия" като се е съблякла по гащи да не би да се опитва да подражава на Мадона както впрочем това е масова чалга мания, толкова е неприятна ....

Работата си е работа, забавлението си е забавление. Не се ядосвай за удоволствието на другите.

Абе тази Калканджиева нали уж беше против чалгата и на всяко нейно интервю все се оплаква,че моделството е пропаднало покрай чалгарството!Има ли поне един човек в тая държава, който мисли какво говори и прави и най-вече държи на думата си! Май НЕ!

Калканджиева може да си прави каквото си поиска.

николетка-парцалетка!още година-2 и заминава в забвение! още повече че изглезда доста състарена и захабена! новата вълна алчни девоики на по 1ш години ще я отвее съвсем скоро:))

БРАВО АЛИСИЯ, ПРОДЬЛЖАВАИ В СЬЩИЯ ДУХ! ТИ МОЖЕШ,ТИ СИ ПРЕКРАСНА!

да Алисия,само така можеш да си на тезгяха-с деколте до пъпа и по 4ерни слип4ета!

Струва ми се ,че опертатора пуска само хубавите мнения за Алисия...........не за пръв път установявам това.....за Николата не пуска нищо хубаво.......Не ми харесва Алисия и това е ако искаш го пускай ако искаш недей

Ма какво искаш да пусне за НикОлата тука сега?Това е шеста серия ей!Тя е за Алисия, че пяла на некакви гости и така нататък...

операторЪТ пуска-пълен член

наблягаи на пълния член:-)

Не ми харесва тази.....Николета и много готина

Е,ти си един от малкото и фенове- за да не си сам , търси стойностните неща....

Алисия никога не е била по- хубава!Всичко по нея е толкова изпипано и премерено-грим,прическа и тоалетче. Браво!

Бях снощи там и ми се струва, че Алисия става по-секси от ден на ден. И хората определено я харесват. Давай, Ася! Смачкай ги!

Изглежда като богиня-толкова е нежна и свежа въпреки всичко.Облечена е със стил и вкус и дрехите и стоят перфектно. Има много чисто излъчване-страхотна е!

Ноистина ли това ти е мнението? Според мен от снимката лъха много простотия, кич и вулгарност!

1.Наистина а не нОистина2.Снимката не е една3. С коментарите си всеки си играе неговата игра- така,че не се врете там ,където не ви е мястото.ш-ш-ш-шт.

различни снимки ли гледаме? къде видя божественото и свежестта?

E, чак богиня не е, но е жена, която и сама може да си издържа, независимо дали ни харесва или не чалгата! Dокато Hиколета, ако не е любовница на някого, "ще умре от глад"!!!

Не знаех, че е стилно да се показваш по гащи. То бива, бива шоубизнес, но пък чак толкова ... вече крещи на пошлост.

Ти може да се увиеш и с одеалото, защото нямаш това което има тя- стилно е,разбира се! Да не искаш да пее чалга с фередже или кринолини...

Хахаха, изглежда все едно е забравила да си обуе панталона преди да излезе.

Много е готина и не изглежда вулгарно ако си забелязал- да виждаш дефект по крачетата- не ама да издрънкаш нещо

Никога не съм харесвала Алисия,но не мога да подмина достойснството с което преминава през тази ситуация.За разлика от Николета,която визуално ми допада,но просташките и подмятания съсипват всичко.

Алисия ме изненадва всеки път все по полужително. Не е лесно да преодолееш раздялата с любимия си мъж и отново да поемеш напред. На Николета и е лесно.Тя обича да разделя двойки и да се свързва с богати мъже. Няма никаква ценностна система Николета.

полОжително

Кич и пошлост в действие.

Тая е певица колкото аз съм лаптоп!

ВАЛЕРИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ЖЕНАТА И ДЕТЕТО СИ. ЗАЩО ИЗЛЕЗЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ГЛУПАК ЧЕ СЕ СВЪРЗА С ТАЗИ МАТЕРИАЛИСТКА И ЛИГАВА ЖЕНА НИКОЛЕТА? НО ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ НАСИТИ НА ТОВА ЕЛЕМЕНТАРНО МОМИЧЕ.

разбира се, че ще съжалява за алисия. тя не беше материалистка, а духовно извисена. вечер пред камината само за кант и хегел си говореха, а понякога и за английски романтизъм.

Ти да не си им светил/а/ та толкова си навътре в нещата на чуждите семейства?

Как може човек който е глупав да усъзнава!?

Осъзнава- това е Мима,Нели,Вили и т.н-ето докъде води лесносмилаемата храна/,,жанра,,/

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА АЛИСИЯ! НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ НА НЕЙНОТО МЕСТО,НО ТЯ СЕ ПОКАЗА СИЛНА ЖЕНА.

Сериалчето по Дир-а пак тръгна с нова серийка. :)

Селянията и простотията завладя градовете и е на път да затрие всичко. Вижте само каква кахърна физиономия е направила Калканджиева на припева - при този дълбоко смислен текст, как да не закършиш ръце и да не ревнеш ?

Забавлявайте се бе хора. Не злобейте. Живота е твърде труден за всички.

доста точен коментар. благодаря че ме накара да се посмея.:-)