Крис Норман: София, фантастични сте

"София, фантастични сте". С тези думи големият певец Крис Норман посрещна и изпрати многобройните си български почитатели, които ще помнят дълго концерта на изпълнителя, предаде репортер на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Крис Норман: София, фантастични сте | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше най-хубавия концерт ,които съм гледала-невероятен,само хитове , голямо настроение -голяма емоция-хората бяха полудели -всички танцуваха .Бих го гледала още много пъти .Браво Крис- ти си страхотен .А Скорпионс така се изложиха - стояхме 40 минути да ги чакаме в дъжда и студа -пълен провал на концерта.

Фантастична колкото всеки друг град :)

Браво на неостаряващото момче! За мен това наистина беше голям подарък. Благодаря на организаторите и на Вас г-н Норман! Весела Коледа на всички

Беше страхотно! Крис Норман е невероятен! Благодаря за този концерт!

Невероятен концерт!Без подгряващи групи и почивка.На никой от присъстващите не им се искаше да си тръгва.Поздрави и за организаторите!

а бе ДИДИИ човека каза че има 40 год. семеен живот не ,че не се е облажил тук таме с агнешко.

Евала на Радио 1, че го доведе!

По- добре звучи БРАВО! Евала не е българска дума!

"bravo" също не е българска дума

МЕГАЯКО ! БЛАГОДАРЯ , ТИ КРИС !

Празник за душата!

Много ми хареса.Невероятен глас и изключително поведение на сцена!

чухтели интервюто по бтв пример за наште певци 40 год.семеен живот с една жена с толкова възможности всякъкви.

Беше удоволствие да го слушам как говори и как се държи като човек- един невероятен музикант! Диди, имаш пропуски в писането и не се дължат на транслитерацията- вложи повече старание за да не се излагаш-

,,Какво мога да направя аз,, What Can I Do?,,-това е една негова песен- най-малкото- да се научиш да пишеш-не се сърди човече!

Класика в музиката. Уникален музикант,чийто глас годините не са могли да променят-звучи по същия начин както звучеше и в групата.,,Някои сърца са като диаманти,, , а някои са фантастични като музиканти

Овации за Крис Норман.Страхотен изпълнител и глас! Направо ми напълни душата! Публиката беше и от млади и стари. Всички се забавлявахме много. Браво!!!!!

концертът беше страхотен

Вярно е!Зала 1 беше пълна и почти всички танцуваха.