Хю Хефнър се сгоди за 60 години по-младата Кристъл Харис

84-годишният Хю Хефнър разплакал от радост 24-годишната си любима Кристъл Харис, след като й предложил брак навръх Коледа. Самият той споделил щастливата новина в страницата си в Twitter.

Обратно в новината

Коментари - Хю Хефнър се сгоди за 60 години по-младата Кристъл Харис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kostov e vinoven

Хе-хе!! Ти пък се изказа! Нищо им няма на мъжете на 45 и нагоре. Всичко си могат. Чини ми се, че бъркаш числото 45 с .... 80.

EDIN DYRT LIGLIO

Хю има стил.Мисля,че двамата добре ще си прекарват.Сигурно за Коледа е получил подарък-гипсова отливка от д...то на близначките.

това е шефа на плеибои, това са милиарди там, през 1953 година е заложил мебелите си за 600 долара и е събрал от инвеститори още около 8000, за да основе плеибои и идеята се оказала печеливша. кристъл ще бъде третата му съпруга. сега за секса е ясно,че не е като да спи с мъж на неините години, но тя го прави за парите и връзките,тои ще и отвори много врати.

Тази преди да емигрира за САЩ се е казвала ЗЛАТКА :))

Кво се лендзите бе, онанисти? :))

сладури

красота...

добра биснес сделка за момичето... за него, тои се радва на красива компания само. за секc... мислия, че мaжете след 45 години вече... не могат да го правят така или иначе.

Ох, густо майна! Да дърт гъз най-върви млад(зелен) бъз!

развлича се дядото и защо не след като може да си го позволи-и с предбрачен договор и какво-ще и бие шута на тая нека му омръзне-стига да е жив.:):):)

Евала на дядото!!!

Тя го обича, да не си помислите че е с него заради парите! Все пак колкото и да го обича, едва ли ще подпише предбрачен договор, че е съгласна да не присъства в завещанието!

Той за Алисия, Николета, Пърпалета, не е ли чувал?

С така изброените си затискайте зелето. За друго не стават.

В статията, в самият и край, има една оптимистична нотка. Всеки един мъж може да отнеме гаджето на някой дърт милионер. Просто трябва да е магьосник.

А защо пък да е магьосник ако тя умее да съчетава полезното с приятното?

ахахахахахахахах, много си прав/а *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бизнесът си е бизнес! ...и двамата знаят , какво печелят .Само дано по бързо се вземат , че момето да не остане с пръст в.... Ей, не и завиждайте., погледнете колко е сбръчкан , милия ... да не си мислите ,че ще и е лесно да го... прави щастлив, тъй да се каже! Работа си е това!

ЕЕЕЕЕЕхх, мъни,мъни,мъни... Само така моме::)

Не им давайте акъл на хората. Щом се харесват да се вземат. Какъв е проблема? Айде стига с тая злоба.

Ще стане работата,както с небезизвестната преди време Ан Никол Смит,дето се беше оженила за един дядка на 84 години,петролен магнат.Две години след като се ожениха дедото почина и започна една разправия с наследниците му кой да наследи имането ,младото гадже или те.Същата работа ще стане и с тези.

И в тази връзка един виц: Трима стари пенсионери мераклии се озовали в хотел в друг град.Единият предложил вечерта да си спретнат купон и казал,че отива за мезета и пиячка.Вторият заявил: - Аз отивам да търся мацки! Третия и тои понечил да излиза и го попитали: Ами ти накъде? - Аз отивам да намеря е--чи.

Дай боже всекиму. А тя да си чака часът и редът.

излишъкът на пари води до ментални проблеми

Щура работа !!!!!!!!!!!!

Браво Бай Хю, щом вдигаш самолета - няма младо, няма старо :)

Това ме подсеща за стария виц: Двама приятели си говорят: "Абе наборе, как така... вече сме на 80 години, а ти като бяхме 20 годишни, излизаше с 20 годишни. После станахме на 40, а ти пак с 20 годишни. После на 60 и ти пак с 20 годишни, а наскоро те видях пак с 20 годишна. Как става?" "Наборе, наборе и на 120 да стана, 100 долара са си 100 долара."

Този Хю дали не се наживял, а? Дай Боже на всеки мъж. Амин. :)

Виждате ли колко са близо жените до проституцията, дори когато не са проститутки?!

Какво умозаключение!!! Ти май само такива познаваш!

пич и на теб некое 84 г бабе да ти предложи ,веднага ша съ сълашиш акой милионерка ,нал тъй ??

Като го видя Хю ми се иска да съм валяк,а като го мина 2-3 пъти да слезна от валяка и да го прегъна като корици на списание! Не ,че нещо....ама ...

За сьжаление на тия двамата всички коментарии до тук са ПРАВИЛНИ !!! Ако евентуално се оженят с какво ли нетьрпения ще чака тая края на дедето?!

търкулнало се гърнето и си намерило похлупак !!!

Да припомня мерките на идеалния мъж -80/40/20 - /80 години, 40 градуса температура, 20 млн в банката/. Този напълно отговаря!

За сватбата булката да му върне жеста с един тон памперси!

Хефнър е изчукал маса красиви мацки, за които може да мечтаете. На него му време кой какво говори - той пак ще чука секси мацка. А вие чукате клавиатурите:)))). Мислите, че той не знае, че се женят заради парите ? След като направил състояние има много повече мозък от вас. Естествено, че знае, че се женят за пари, ама той си прави кефа - всяка нощ ебе готина мадама. А вие мечтайте.....

Кой ти каза, че не чукаме красиви мацки? Може би при тебе е така.

И на 85 год. как става това чукане,като чука липсва?

Да ! Как се сети- така е! Аз пък като имам чук и всички около мене ми се виждат като пирони, но съм забил малко- просто от мързел!

Питай онези 100 манекенки. ;)

И какво чука дъртия ВСЯКА вечер според тебе? Само може да чука на дърво, та да не се спомине скоро.

А ти как написа коментара, без да "чукаш" клавиатурата. Или това чук...е ти е достъпно, за е...е на "готини мадами" само сънуваш.

Егати перверзията, мен ще ме е гнус да легна до този дедо дори да спя , камо ли да ме лигави. Но мацето си е направило сметка явно, ще го окъпе и ще прави секс на проветриво място.

100 са си 100 Не става дума за години

Голяма любов ще да е това:)))

Нищо лошо няма - момичето си има в излишък младост и красота, старецът - пари и всеки се нуждае оттова, което има другия. Идеална сделка. Да са живи и здрави!

Браво на мадамата, така се печелят пари ! А пък този дърт кокундрел съвсем е изперкал да се жени.

евала Хю, евала Хефнър!

тя работата ясна. Мощна доза виагра, после баня и 2 часа на терасата да исъхне хубаво на течение.

ИНТЕРЕСНО МИ Е ОТ СТРАНА НА МАЦКАТА КАКВО Е ДА СПОДЕЛИШ ЛЕГЛОТО СИ СЪС ДЯДО СИ. ОТВРАТ

Щом се обичат младите да се земат.

По-добре агнешко с приятели, отколкото дърта овца сам.

А вълк без зъби може само каша да яде! Не подсещай балета на ТАНЦУВАЩИЯТ С ВЪЛЦИ !

Ти си човекът, Хю :-D

Е, на такава се вика помия. Ма как да не се е влюбила в дядката. Сега само чака да ритне камбаната и пей сърце.

тоя народ съвсем изпращя,за едните пари кво не прави-едната ще се жени за прадядо си,а пък ония преди това кръвосмешавал две сестри близначки,изврътена работа...той по едно време живееше със седем едновременно:(((

Има само една грешка.Оставил двете близначки.Аз щях да карам и с трите заедно.

Със сигурност ще ги кара и трите. Споко.

1. Нещо, което никога няма да се случи е младо момиче да се "влюби" в старец, който е ... беден! 2. Колкото по-голяма е разликата в годините и парите на двамата влюбени, толкова по-"перспективна" е връзката, че ще бъде до като смъртта ги раздели.

като прочетох първия ред от новината помислих, че се е споминал дъртака.