Елен Колева: Александър изисква 100% вярност и отдаване

26-годишната актриса Елен Колева и 52-годишният бизнесмен Александър Найденов имат връзка от 2 години, живеят заедно от 6 месеца и гледат в бъдещето на дълги светлини.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева: Александър изисква 100% вярност и отдаване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маика рускиня- просто нямам какво да кая друго и един дартофелник дето мисли че е млад и може да е.е а не си вижда увисналия но тая блядка е готова на всичко ако беше някои обикновен пенсионер едва ли щеше да го хване за каква лубов говорим просто комбинация маика рускиня и елитна проститутка

Александър Найденов да започне да плаща на служителите си, а после да гради имидж на плейбой.

а микеланджело антониони и неговата ужасно млада съпруга,която е с него до 90-тата му година...само дето елен не знае кой е антониони

смешник и смешница-любовници!че си и повярвали-той,че може,тя-че е актриса!майонезници!

единят без акал, другят без сурат. таркулнало се гарнето - намерило си капачето, в случая чичко паричко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз познавам Александър и жена му.Много по-хубава двойка са.А и да не забравяме,че преди 24 г.той не можеше да си позволи "всяка жена",тъй като не разполагаше с такива финанси.Но българина като се види с пари сменя къщата,колата,жената,не задължително в тоя ред.Ако не е тая,ще е друга "златка".Кво чудно?Той не търсел такава връзка.А кво е търсил тогава?Бързо чукане и беж крачета.Да,ама селянката го омая.Тъпанар.Ще съжалява,ама ще е късно.Да живее виаграта.

Елен, погребваш младостта си! Ще го обичаш ли и след недай си боже някой инсулт-нещо обичайно на неговата възраст?! Готова ли си да сменяш памперсите му? В дискотеките са само дечурлига и младежи-той как се чувства на подобно място, или и от забавленията си ще се лишиш? Умората от годините си му личи отвсякъде-това е възрастен мъж. На тази възраст много мъже изперкват и търсят безъзвратно загубената си младост в по-млад партниор, което не им решава проблема с простатата. След някоя и друга година, когато поумнееш, ще разбереш, че си се оженила за пенсионер, който няма да има какво да ти даде-възрастта, съпровождащите я болести и прогресивното остаряване превръща хората в една фабрика само за л...а. Такъв е живота и ако беше нормално да се женим за бащите и дядовците си, твоят брак нямаше да влиза в графата на изключенията. Ако създадете дете, на каква възраст ще е татко му, когато то тръгне на училище? самото дете ще се срамува, че другите татковци са млади и енергични, а не си мисли, че няма да бъде засегнато детето ти от съвсвм непредубедени реплики на съучениците му, когато някой каже:"Дядо ти дойде да те вземе!"

искам да ти кая,че моят приятел не е богаташ!!!да, излизаме,но не сум писала колко често и кои плаща,че да си вадиш такива изводи за финансовото му положение.напротив няма пари.просто лубов.толкова ли ти е трудно да го проомееш.понякога аз плащам,понякога тои. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя мекия сам си не вярва

Боже, наистина ли тази жена обича толкова много парите ?!

"Много сме щастливи. Не сме мрачни или недоволни" - И за теб годините нямат значение, важното е пари да има. Ами ако ги нямаше тези пътувания и забавления по ресторанти и дискотеки... Да беше казала, че въпреки разликата в годините си щастлива, защото мъжът ти е умен и интересен човек...

Няма по-грозна двойка!

един мъж на 52 освен да пърди и да хърка за друго не става , тоя орунгел можел да си пожелае всяка жена ,о ужас!

Пожелавам им да бъдат щастливи и да се обичат. Нищо друго няма значение.

Да констатацията ти е истина. Как пък не залюбиха някой учител, инженер, учен, дори и за адвокат(те са по-богати) не съм чувал да се влюби някоя от тях. Го ляма любов между млади жени и много по-възрастни мъже, но все с дебели портфейли.

Не всяка жена може да е твоя, чиче. Лично на мен не ми харесваш, по лицето ти има бръчки, които издават не само възрастта ти, но и множеството минали и настоящи запои. Хайде по-скромно, че сам се правиш на смешник. Що се отнася до Елен - изборът си е изцяло неин. Аз никога не бих направила подобен компромис с младостта и себеуважението си. Ревнив бил - ами естествено, като не може да бъде сигурен какво в крайна сметка е намерило у него едно младо момиче. Ревността винаги е резултат от несигурност.

Хахахах - чичето е смешен, нямаше ли кой да му каже да не се изцепва с изказване от типа "мога да имам всяка жена" ... И да бъдем честни - човекът е много грозен и много стар, няма никакъв начин да се говори за друга любов, освен към парите... И дядко примерно мен не можеш да ме имаш, парите са много хубаво нещо, защото ти позволяват да се радваш на живота, но аз им обръщам внимание само когато са в джоба на млад и готин мъж... Само че горката Елен не е достатъчно красива и класна мацка, че да завърти млад мъж с възможности.. И така какво по - точно Ви изненадва като тук играе в пълна сила правилото "Всеки с възможностите си", за простата селянка Елен това е върха, така че нека му се радва. Пожелавам и дълги нощи в които да се "наслади" на привличането си, ха ха ха ха ...Недейте да я плюете, че и нейната не е лесна, скъпо си плаща в леглото за всичко, което получава...

+1! :)

Вашето мислене е адски ограничено!!!По конкретния случай нз дали наистина може да се говори за любов,но по отношение на разликата няма нищо лошо.Даже напротив-един мъж на тази възраст оределено знае как да се държи с една жена,така че да я прави щастлива,а не като днешната младеж-мамини синчета,парадиращи с възможностите на рдителите си без никаква самостоятелност и чувство за отговорност!!! Аз и моят приятел сме с разлика от 25 години,вече 3 години сме заедно и сме много щастливи.Изобщо не сме мрачни или недоволни .Напротив-големи купонджии сме,излизаме по ресторанти,забавляваме се по дискотеките,пътуваме и т.н. А относно "губенето на време",никой не можа да каже колко му е писано на човек да живее и това да се хванеш с момче на твоята възраст пак не е гаранция,че няма нещо да му се случи и .....да си останеш вдовица с дете на 30год. напр., така че живейте си живота и оставете хората да се обичат и да бъдат такива каквито са :)

От 3 год. си щастлива, но след 10-20? Едва ли! Що не си взе някой дядо с пенсия от 150 лв., а все налитате на богаташи?

Аз имам връзка с 21 год. по-възрастен от мен мъж. Мъчим се вече 30 години, но е ад. Категорична съм, че разликата в годините е от огромно значение. Все пак имам личен опит........

Явно пак сме закъсали за роли нещо, та пак трябва да се прави евтин PR! И не мога да разбера друго не се ли случва в тази държава освен кой изоставил жена си заради по-млада и пр.... и истината е че Елен Колева и тя ще стане на 50 години един ден. Сега и е широко около врата.

за елементарно момиче, дошло от село, това е върхът!

Абе,търтеи, дето по цял ден драскате по форумите! Що не вземете да свършите малко смислена работа и да оставите хората да си гледат живота.Ами обичат се! Да са живи и здрави! А вие намерете някой ,който да обича и вас! Честита Нова година!!!!!!

Я не давай класификации. Ти какво правиш, бесен търтей, нали и ти драскаш. Ех, че лицемерие!

Много сте ограничени!!! Аз самата съм в такава връзка с разлика от 25 години и искам да ви кажа,че съм адски щастлива и никога,каквото и да се случи м/у нас няма да съжалявам,че съм я имала,ако не дай си боже се разделим.Резликата е най-малката пречка за любовта,ако изобщо може да се каже,че е "пречка".Един мъж на тази възраст определено знае как да се държи с една жена,докато днешната младеж се чуди още дали им се пикае или им се е..!!! Много мога да коментирам по тази тема,защото съм имала и млади гаджета и имам базата за сравнение.Но стига толкова,гледайте си вашият живот и не се бъркайте в чуждите,защото живота е прекалено кратък,за да се занимаваме с клюки и злобни коментари от страна на завистливи пикльовци!

И аз имах връзка с 30 години по-стар от мен мъж и вярвах, че това е моята голяма любов докато накрая взех че се омъжих за 5 години по-голям от мен и не сгреших. Сега връщайки се назад в спомените разбирам колко се срамувам от връзката си с чичкото, колко много съм изгубила и колко малко ми помогна тази връзка да порасна. Да, съгласна съм с другите, които твърдят, че причината е намиране на заместител на бащата, който е липсвал по някакъв начин в живота ни. Всичко е въпрос на разбиране и шанс в живота.

Еленче не слушай злите езици и завистниците - за любовта няма граници и възраст - бъдете щастливи с Александър!

Жал ме е за това очарователно момиче. Имам дъщеря точнж на нейната възраст и мога да си представя какво е.... да живее с мъж на годините на баща си, но в крайна сметка това си е нейн избор. Какво ли не правят младите момичета заради многото пари. Дано да бъде щастлива, но невярвам да е задълго.

Кон за кокошка... ;)

Момиче,опомни се!Не се затриваи!

С риск да се повторя ще напиша един стар, дано не позабравен виц. "Пред огледалото стои възрастен, оплешивяваш, доста закръглен господин и отвреме-навреме поглежда към леглото, а там лежи гола, фантастична млада жена, с мерки на менекенка, и си приказва, като че ли само на себе си "Не мога да разбера, как може толкова много да обичаш парите ... ""

Сашо , осъзнай се ! Имаш прелестна съпруга и двама прекрасни синове от нея! Не ги наранявай повече! Когато Елен ти бие дуспата, кой ще ти обърне внимание ?!

Той бил такъв ,онакъв,ами тя пък какво е толкова.Той,човека много добре си изглежда за годините,а тя изглежда по-стара от 26 годишна.Така ,че стават за двойка.След време ще видим какво ще излезе от цялата работа,а сега споко,шило в торба не стои.

Елен, не си губи времето с този възрастен мъж, колкото и да е богат! Той сигурно ти поставя ред условия и ти трябва само да казваш "Добре".Отвори си очите , около теб има сигурно много по-стойтностни мъже.

изисква 100% вярност и всеодание - такива, каквито е дал на жена си, предполагам?

А той, като е толкова ревнив, дали й е верен? Дали? Или врътка други престъпно млади гаджета, докато тя дава интервюта тук и там?

Обикновена търговия. Млада плът за дърти мангизи. Взаимна изгода. Кат са либят - нек' са 'земат! Барем джурналята ша имат за к'во да пишат.

мамминия наивен дядо - блаженни са вярващите....а талантливата ни артиска може да си потърси друга работа

И двамата преливат от интелект, като се съди по приказките им ... А това, че тя била "пораснала с десет години" откакто били заедно ... направо не ми се коментира - връзките със стари мъже състаряват, факт!

И моят мъж мина кризата на средната възраст;ходи къде ходи седем - осем месеца и се прибра в къщи.Момата се оказа неблагонадеждна,а и парите попривършиха.Сега не мога и да го изгоня,живеем мирно и тихо-любовта я няма от години, но останаха спомените,децата,внуците и приятелите ,с които сме от 100 години въпреки всичко.Все ценни неща за един живот....Всеки гледа от собствения си прозорец.

боже - колко неискреност !когато обясняваш на цялата аудитория защо обичаш един богат мъж - не е ли ясно , че просто не го обичаш,а?и имаш нужда да му погладиш суетата и да махнеш жена му - просто и ясно ! истинската обич няма нужда от обяснения !